שלום לפורום

שלום לפורום

אין לי משהו חדש לכתוב משהו מפוצץ שאף אחד עוד לא רשם. אני אומר רק שאני אוהב שאשה היא יפה ומלאת גוף או שמנה, ולא סתם רזה שכעושים פווו היא יכולה לעוף ברוח. אני מודה שלא תמיד חשבתי כך אך באיזשהו מקום הבנתי שבחורות מלאות גוף או שמנות מושכות אותי יותר מהדקיקות האלה. הסתכלתי בתמונות שיש בגלריה והנשים שמופיעות מאוד נאות לדעתי. יש עוד בחורות נאות אבל הם לא מספיק שמנות לפורום. זאת דעתי. ועוד יותר משמח לדעת שיש עוד גברים שמעדיפים בחורות כמוני ואני לא יוצא מן הכלל. אז נשים: לא צריך לשים לב לכל קלוריה מסכנה כי אתן יפות מלידה.

סחלבית

New member
../images/Emo39.gif

שלום גם לך איש../images/Emo13.gif

מה אגיד ומה אומר..... כמה מחמאות... תבוא כל יום
אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
ברוך הבא מייק....../images/Emo140.gif

גם אם אין לך משהו חדש לכתוב...אנחנו תמיד נשמח לקרוא דברים מפרגנים שכאלה...
ולידיעתך, אתה בהחלט לא לבד...כ- 10%-8% מהגברים מעדיפים נשים שמנות
תמשיך לכתוב לנו...
ברנדה

yogibear

New member
יותר ../images/Emo34.gif

ברנדה, הרבה יותר מ % 8 - % 10 מהגברים אוהבים נשים שופעות אך הם מפחדים להודות בעייה שלהם

DREAM111

New member
היי מייק ברוך בואך

יש לי שאלה אליך. אמרת שאתה מודה שלא תמיד חשבת כך מתי חל השינוי במחשבתך ולמה אתה חושב שבחורות מלאות גוף או שמנות מושכות יותר? תודה על תשובתך.

לדרים

שאלות קשות שאלת אותי. תמיד גדלתי על זה ששמן זה לא יפה וש.מ.נ היה מילת גנאי.אני לא השתמשתי בה אבל כשראיתי בחורה שמנה אז אמרתי יא היא שמנה. מתי חל המהפך אני לא זוכר במדויק. אני רק זוכר שלפני 4 שנים בערך צפיתי בארוע מצולם בוידאו והתמקדתי לי בבחורה שמנה וחשבתי לי ווי הבחורה הזאת נראית נהדר. עכשיו כשאני עושה שיחזור לאחור אני שם לב לכל השמנות ומלאות שחיבבתי חיצונית. ולמה בחורות שמנות/מלאות מושכות יותר זאת שאלה קשה. כשחובב הבלונדיניות וחובב הבחורות עם המראה האקזוטי יוכל לענות אני אענה. אני יכול לשער שזה נראה לי יותר יפה ואמיתי. וד.א זה שאני מעדיף אתכן כך לא אומר שאני סולד מבחורות שאינן מלאות או שמנות. הסלידה היחידה שלי היא מאלה שמתקרבות במשקלן לאונרקטיות שאני לא ישתמש בצילים חריפות לתאר מה אני חושב על זה.

עופר 123

New member
שלום מייק ../images/Emo48.gif

סוף סוף מועדון הגברים בפורום הזה מתרחב
ברוך הבא,
עופר

למעלה