שלום לפורום

S A T U R N

New member
שלום לפורום../images/Emo53.gif

אני משוחרר מזה 8 חודשים..הייתי רשום בביטוח לאומי, קיבלתי דמי אבטלה, כרגע אינני עובד... ואני לא מקבל מביטוח לאמי את ה"פנקס תשלומים" שלי דמי הביטוח האם בשנת השחרור הראשונה אני פטור מתשלום זה או שחלה טעות ואני לא משלם ? תודה.

NAORNAOR21

New member
אתה לא פטור

אתה צריך לשלם בעצמך...אני כמעט בטוח בזה.

get well

New member
אתה לא פטור הבעיה שהם שולחים את

הפנקס רק לסטודנטים אני לא יודעת איך זה הולך עם מובטלים הם פשוט פעם ב100 שנה נזכרים בך. בי הם נזכרו שהתחלתי ללמוד.. אני מציעה לך לגשת ולברר אחרת זה יכול להגיע לחוב של אלפי שקלים

Sole Survivor

New member
נצלש

אז ככה כשהשתחררתי הבוף נובמבר אז חתמתי אבטלה מדצמבר עד אמצע פברואר ואז לא עבדתי ובמאי התחלתי לעבוד אז מה קרה לחודשים אמצע פברואר עד אפריל האם אני חייבת כסף? כי בביטוח לאומי לא שלחו לי כלום שאני חייבת האם זה שלא שילמתי אז הם לוקחים על הביטוח לאומי ריבית? ואיך אפשר לדעת מה חובי אצלם? טלפון או משהו? תודה מראש

תלאבובה

New member
וואו לא יודעת

אבל מה ההתעסקות עם ביטוח לאומי?? כמה הם כבר לוקחים??

silver bird

New member
תברר את זה עכשיו כי אחרת

הם יאלצו אותך לשלם הכל במכה לי היו כמה חודשים שלא עבדתי ושאמא סידרה לי את העניין של ביטוח לאומי יום אחד הם החליטו שבגלל שהם שכחו לשלוח לי פנקס אני צריכה לשלם להם הכל במכה הם לא מאורגנים שם אבל ברגע שאתה למשל מתחיל לעבוד והמעסיק שלך מעביר להם כסף (שעובדים המעסיק משלם את זה) אז פתאום הם בודקים איפה היית מה עשית ורוצים הכל בבוחטה

למעלה