שלום לפורום

meitig

New member
שלום לפורום../images/Emo140.gif

שלום! שמי מיטל והייתי מעוניינת שתנתחו את כתב ידי. אני קצת בתקופה לא מובנת כרגע והייתי שמחה על עזרתכם.. תודה :) מיטל

כי19

New member
לפני שאני מתיחס לכתב ידך,יש לי שאלה

אליך. במה תוכלי לעבוד אחרי לימודים של משפטים וממשל?

meitig

New member
תשובה לשאלתך.. :)

התחום של משפטים ועריכת דין מעניין אותי והתוספת של ממשל ודיפלומטיה אולי למשרה פוליטית/ משרד החוץ וממשל ודיפלומטיה זהו נושא שמעניין אותי באופן כללי, בעקרון חשוב לי עבודה עם אנשים ועניין ומשהו שיאתגר אותי..

כי19

New member
נכון שחשוב לך אנשים,אבל גם חשוב לך

שלא יחפרו לך מדי עמוק,כלומר שעם כל הנחמדות והספונטניות שלך חשוב לך גם את הפינה והדעה שלך.את לא נסחפת, את יותר יציבה ואת יודעת מה שאת רוצה מעצמך ומאחרים וזה מצוין.גם ניראה לי שאת מעוניינת בסיבת עבודה עם אנישים יותר בגלל לצפות ולהאזין ולשמוע עוד משהו,ולא בשביל באמת לכייף ולהסתלבט ככה עם איתם ולהיות באמת פתוחה איתם. יש לך ראש על הכתפיים ממש קונגניטציה מבורכת,כושר דמיון ומעוף,כושר ריכוז גבוהה,כלומר לא מעצבן אותך לשמוע שיעור של 3 שעות(נניח שיעור במשפטים). את דוגלת על באמת בצדק חברתי, ואת כנה. ניראה שאת ממש רוצה לכבוש עולמות,ומעוניינת בתקופה זו בשינויים משמעותיים בחייך, אך אל תרוצי לאט לאט,אל תמהרי לשום מקום. תשקלי וכשתהי מושלמת עם עצמך ובמה שתבחרי אז תנקטי בצעדים הדרושים.

meitig

New member
תודה וצדקת ברוב הדברים :)

האמת שאני נהנית לחקור את מה שקורה מסביבי ולהפיק את הלקחים שלי אני באמת מאמינה בצדק חברתי ויש שאומרים שאולי אני אפילו תמימה מידי.. :) ומה בנוגע לאהבה? תודה רבה על ההתייחסות

shamon51

New member
דעה נוספת ../images/Emo26.gif Second Opinion

יתרונות
אחראית מסורה ומקדישה את כל כולה למה שהיא עושה. מסודרת, חרוצה, רגישה לפרטים, חותרת לשלמות, נאמנה והגונה שומרת על רמה גבוהה של אינטגריטי. אידיאליסטית, משקיעה מאמץ רב לשפר את העולם, בעלת משמעת עצמית גבוהה.
חולשות
לוקחת על עצמה יותר מדי, שיפוטית, צדקנית, אובססיבית, פרפקציוניסטית, קטנונית, נוקשה, לא ספונטאנית, מתוחה מדי. שמעון

meitig

New member
בהכול בעקרון... :)

תודה על הניתוח הוא באמת היה מעולה והייתי שמחה אם היית יכול לתת לי עוד מידע לגבי זוגיות ואהבה כי ממש קלעת לאפיון הנכונים...

shamon51

New member
למי ענית ? אלי או אל כי19 ?

האם יש לך בן זוג? אז אולי תעלי את כתב ידו ? האם השאלה היא כללית? שמעון

meitig

New member
האמת שלכי19 אבל רציתי להגיד לך תודה

בכל מקרה רק עכשיו ראיתי את הניתוח שלך ויש בו הרבה מן הנכון - תודה :) בכל אופן אין לי כרגע בן זוג ובדיוק לכן רציתי לדעת מה קורה בכיוון הזה.. תודה שוב מיטל:)

meitig

New member
האמת שבהכול צדקת.. :)

תודה על הניתוח הוא באמת היה מעולה והייתי שמחה אם היית יכול לתת לי עוד מידע לגבי זוגיות ואהבה כי ממש קלעת לאפיון הנכונים...

meitig

New member
שמעון הנה מה נכון ומה לא :)

שמעון שלום! אין לי בעיה להגיב ואפילו בשמחה.. אז ככה בנוגע לניתוח שלכי19: אני אכן אוהבת באינטרקציה עם אנשים וחשוב לי לראות לשמוע וללמוד אבל אני צריכה את הפינה שלי אני לא אוהבת שנכנסים לי לחיים ואני צריכה את השקט שלי. הדימיון שלי מאד מפותח וחשוב להגיע לתוצאות וכשאני רוצה משהו אני מנסה בכל הכוח. מאד חשוב לי כנות ואמון בקשר ליכולת ריכוז אני לא יודעת כי קשה אני לא מאלה שהיו הולכים לשיעורים לדוגמא אני צריכה את הזמן שלי ללמוד ובתנאים שלי. וכרגע אני משתגעת מהשגרה ואני באמת מחפשת לחולל שינויים. בקשר לניתוח שלך: אני מאד אחראית ואני בד"כ הרציונלית וההגיונית מבין הסביבה שלי אני פועלת תמיד בשילוב של הגיון והרגש ואם אני רוצה או עושה משהו אני מתמסרת לגמרי ויש לי משמעת עצמית גבוהה. מאד חשוב לי כנות ואמון כמו שכתבתי ממקודם בקשר לפרפקציוניסטיות אני לא בטוחה כי יש דברים שאני עלולה די לחפף בהם אם הם לא מספיק חשובים אבל אם אני עושה משהו שחשוב לי אני נותנת את כולי, קטנונית אני בדיוק להפך, אבל אני די מתוחה בדברים מסויימים ואני לא הכי ספונטנית בעולם, אני נוקשה בדברים מסויימים כי אני יודעת מה אני רוצה ואיך אני רוצה את זה ואני לא מוותרת, שיפוטית אני ממש לא וזהו בעקרון. אני מקווה שעזרתי עם המגילה שלי :)

כי19

New member
אני מדגיש שוב,הכושר הריכוז שלך

הוא מצויין,את מסוגלת להתרכז לאורך זמן בשיעורים(כמובן נושא שמעניין אותך).

למעלה