שלום לפורום

שלום לפורום../images/Emo140.gif

אני מועניינת לרשום את בני (בין 4) לחוג/מסגרת אחרת בה הוא יוכל ללמוד להגן על עצמו, לשלוט ולתעל את הדחפים שלו למשמעת ופריקתם בצורה ספורטיבית. נוכח המצב בבתי הספר ברצוני כי ירכוש מיומנויות אלו בגיל צעיר, לא מין הנמנע שאני אצטרף אליו (אם יש מסגרת המתאימה לילדים ומבוגרים). אשמח אם תמליצו לי על מסגרת כזו באיזו חיפה. תודה רבה מראש.

זקס11

New member
תגובה של הורה לילד בן 5

אני אישית חושב שגיל 4 זה גיל מצויין להתחיל, אבל מאד חשוב שיהיה מורה שיודע לטפל בילדים בגיל הזה. גם חשוב מאד שהקבוצה תהיה הומוגנית, ולא יהיו ילדים גדולים מדי. יש פה גם שאלה של מוכנות נפשית- גם שלך וגם שלו. לעולם אל תכנסי להיסטריה מסימן כחול שיהיה לו על הגוף (ויהיו יותר ויותר). הילד שלי, למשל, היה רואה איתי קרבות בגיל 4. כך שלפני שהוא התחיל ללמוד, הוא הכיר את כל המונחים החשובים, כולל קלינצ', מאונט, גארד וכו... אני ממליץ לך לחפש במתנסים באזור מגורייך- שם תמיד יש חוגים מעניינים בתחום. דרך אגב, אין כזה דבר קבוצות מעורבות למבוגרים ולילדים. אם את רוצה להתפתח בתחום- תיאלצי למצוא לעצמך קבוצה אחרת. ועוד משהו מאד חשוב- אומנות לחימה אמורה להקנות בטחון ב-ל-ב-ד. ובטח לא כלי לפתרון בעיות. את ממש לא רוצה שבנך יגן על עצמו באגרופיו. להיפך. את רוצה שיהיה לו מספיק בטחון להתחמק מצרות. שיהיה בהצלחה

למעלה