שלום לפורום

O o O o O o O

New member
שלום לפורום../images/Emo13.gif

שלום לפורום! אני דניאל, גיליתי את הפורום דרך ידיד טוב שבמקרה גלש כאן
יש משהו שמטריד אותי, אגש ישר לעניין:) אני זוכר את עצמי מאז ומתמיד מתעניין בנושאים העוסקים ברוחניות וריפוי:) למדתי רייקי כשהייתי בן 13 בערך והעמקתי די הרבה בנושאים שסביב, בין אם זה קריאה, או התנסויות:) באותו הזמן התחלתי להתעמק מעט בשאלות שונות בנוגע לחיים עצמם(אה..כן, צעיר, אני יודע
) את התשובות שלי קיבלתי מתוכי... פשוט ידעתי, כאילו הבנתי וידעתי מה המטרה של כל דבר, מעשה, או מקרה שאירע. (אגב, השאלות הללו לא הפסיקו...תמיד שם:) עם הזמן מצאתי את עצמי שואל את עצמי מה הן הסיבות שהביאו אותי לכאן לעולם. מצאתי את עצמי מרגיש מעט לא שייך, כמביט מהצד. לאחר תקופה מסוימת הפסקתי לעסוק ברייקי או לחקור, כיוון שחשתי שזה קצת יותר מדי בשבילי, שאני אולי מאבד קצת כיוון. כאחד שחש מביט מהצד, נראים הדברים די שטחיים, הזמן מאבד את מקצבו, שניה אחת שוות ערך לשנה, ואילו שנה, שוות ערך לשניה. חש כה קטן וחסר חשיבות ויחד עם זאת כה גדול, ובעל חשיבות גדולה. לפעמים מפליא אותי שאנשים מקדישים זמן כה רב לדברים חולפים, מאשר לדברים ששווים את ההשקעה. מביטים על פני השטח, ולא צוללים אל תוך העומק. אני מאמין גדול בניסיון חיים. חוויה של דברים רק היא באמת מביאה להפנמת והבנת הדברים עד תומם. ויחד עם זאת, פעמים רבות, אני חש כאילו אני כבר יודע מה משמעות החוויה, ומבין את הלקח שניתן להפיק ממנה, כאילו כבר חוויתי אותה בעבר. לא ממש יודע מה היא שאלתי...ובכל זאת, קיוויתי שאולי תדעו לומר לי מה פשר הדברים, או סתם להקשיב:) בכל מקרה, הפורום הזה מקסים, ואשמח להצטרף אליכם

O o O o O o O

New member
טעות בכינוי:)

אותו אדם, בכינוי שונה:) קראתי בבלוג, ואני מסכים עם כל המילה:) האמת שהעניין שלי ברוחניות החל לפני שעסקתי ברייקי, אל הרייקי הגעתי לאחר מכן. ככל שקיבלתי עוד פיסות מידע, רציתי עוד...בידע שרכשתי היו תחושות צמיחה ואיזון, לאו דווקא תחושה של עילאיות או ייחוד. אך אני מניח שהדגש על הנפש היה קצת גדול יותר מאשר הדגש על הסביבה הפיזית, ונוצר מצב של חוסר איזון בין הנפש לפיזי. טוב ויפה להעניק את הכלים, אך אסור לשכוח את הוראות ההפעלה, אני מניח. עברו מספר שנים מאז הייתי בן 13, היום אני מוצא את עצמי מתרחק מעט מהרוחניות, וחבל שכך...לעיתים התחושה היא כאילו הנושאים הללו הם חבל דק, ואילו אני הצועד עליו, ומפחד מעט להחליק ממנו. אני מודה לך המשך שבוע מקסים

כעת תאזין לידיעה הפנימית שלך -

האינטואיטיבית - ואם תלך בדרכה תוכל להתפתח בצורה הרמונית יותר. כל הקטע של 'רוחניות' איננו הכרחי גדי להגשים את היעוד של הנפש והנשמה לטובה. בהצלחה

LimeBoy

New member
עוד דבר, המנהלת../images/Emo13.gif

מצטער על הטרחה:) אבל תוכלי בבקשה למחוק את ההודעה הנמצאת תחת הכינוי שלי? (LimeBoy)

כשאתה לוחץ על שם מחבר הודעה עולה

הכרטיס האישי לחלק מאיתנו יש בלוג - יומן (תתבונן בחלק העליון של הדף של תפוז ותראה שכתוב בלוגים. בכרטיס האישי יש קישור לבלוג עבורך אני מצרפת כאן את הקישור

למעלה