שלום לפורום תפוז !!!

נולון שליי !זו לירן!..אני מתגעגעת!

שרוניייי מה קורה מאמיייי אני באה בע"ה לממדיוןןןן יוםםם ראשוןן ייהיהיהיה תותחחחחחח!!! מה מתי אתם מופיעים הלונה פארק!?~!!?!?! פייי לא ידעתי על זה! אוהבת אותך המון המון המון המון המון תמיד!!!!!!!!!!!! ניתראה יום ראשון!!! ואכן יהיה חםםם ולוהט! אחחמ אחחמ וואי ושרונייי התסרוקת שלך החדשה פשוטטטטטטטטטטטטטט פפצצצצצההההההההההההההההההההההההההההההה מעלףףףףףףףףףףףף תעשה אותה הרבה ! אוהבת אותך @ לירן

בובי28

New member
נוליייייייייייייייייייייייייייייי

יפיוף אני חולה עלייךך אני באה למימדיון.... =] שבת שלום מאמי אוהבת מווואה חן

נוולל נוולל../images/Emo23.gif

נול נולל שליייייי אניי אוהבתת אותךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!

נמנמ בשיר נולד יום אחרי יום אח אושי

עשה אותי מאושרתתת האא ונכנסתי לאוטובוס שלהם ושכבתי על המושב של אוש עאעאע חיחיח

ירדוששש

New member
נווווללללללללללללליייייי אהובביי[=

תודה שכתבתתתתתתתתתתתתת! חולה עלייך[=!

litalg06

New member
שרון...

הכל בסדר! איך אצלך? תודה ענקית שנכנסת! זה מאוד חשוב לנו לראות שאתם כותבים ומגיבים גם פה.. באהבה והערכה רבה, ליטל.

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gifשרונייייייי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

וואי איזה חמודדדדדדדדדדד!!!! אתם עושים לי את היום (חחח.או את הלילה??!!) כשאתם נכנסים כותבים!! עכשיו בפורום תפוז נהיה מ=ה=פ=ך בזכותכם!@!!! לצערי..לא באה למימדיון>>הופעה סגורה...בעעעעעעעעע :( בפארק הירקון לא הייתי כי זה למתגייסים..מה לעשות?! ראיתי תמונות משם והיא באמת נראית מדהימה! ובכלל איזה שיער יפה היה חלך שם...חיחיחי לונה פארק?? הלוואי שיהיה לך שבת שלום וקיץ נעימי..אוהבת.. שושה (שחר)

נולי חיימשלייייייייייי

תודה שנכנסת!! תכנס יותררררררררררררררררר לאב יו הכי בעולם!! מואההההההההההההההה

yafit93

New member
נול נוללללללללל

מתה עלייך חיימשלייי תודה שנכנסתתת

נולי ..אני שמחה שנכנסת !

נולי ..אני אוהבת אותך. אני מקווה שתיכנס עוד הרבה אתם עושים לי ת'יום שאתם נכנסים ... אני גם מחכה שערן וביחי יכנסו גם ... ואז כולכם תכתבו בפורום

נולייייייייייייייייייייייייייייייי?

נולי מושלםם שלי אני מתה עליך חיימשלייי:-* ושבת שלוםם יפשלייי:-*=]]

שרוווווון!תודה שנכננסת!

שיהיה בצלחה בהופעותת.. אני אישית לא יכולה לבוא! שבת שלום לך!

למעלה