שלום לפורום תפוז !!!

שלום לפורום תפוז !!!

מה קורה ??? ההופעה בפארק הירקון הייתה אלופה! מקווה שנהנתם.. מי באה למימדיון?? לאילת?? ללונה פארק?? יהיה חם ולוהט!
שבת שלום שלכם-נולי שרון סנדלר...

נוליייייייייייייי../images/Emo99.gif

נוליייייי יפהה שלי שמחהה שהיה לכם כיף בהופעהה גם אנחנו נהננוו מאודד...
אני באה ללונה פארק ולאילת זה לא כל כך תלוי בי...זה תלוי במשפחה שלי אבל אמא שלי אמרה שהיא תסדר שניסע באוגוסט בשביל שאני יראה אותכם חחח...=] אוהבתת אותךך הכי הכי בעולם שיהיה לך שבת שלוםם..!! ירדן לוגסי

וו....שכחתי להגיד../images/Emo24.gif

תודהה שנכנסתת חח זה יותר מדי בשבילנו אנחנו לא רגילות שאתם נכנסים אלינוו חח=]תכנסו בכיףף=] ויש לי שאלה בבקשה תענה לי אפילו במסר... נכון ב-27.7 אתם מופיעים במופע האבקות אז אנחנו נורא מפחדים עליכם...אין מצב שאפשר לבטל את זה!??! אוהבת שובב..=]

טוששש

New member
נולייי איזה כיףףףףף :))

תודה שנכנסת!! אני באה למימדיון בעזרת השם...נראה אותך שם
אוהבת אותךךך

lihi50

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifשרוניייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אויייייי חמודדד שלייייי
אוהבת המון המון
לילוש

נולייי?!?!

אם- זהה אתה אז תדע שאני אוהבת אותך ומתגעגעת מסור לדמו'ש נשיקוותתת כייפ שנכנסת מושלם קורל אביטןןן

../images/Emo23.gif נווווליי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

נוליי? מה קורהה?? אאתההה פשווווט מדהיים!!
אאאאוווהבת אותך
שבת שלום

../images/Emo23.gif נווווליי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

נוליי? מה קורהה?? אאתההה פשווווט מדהיים!!
אאאאוווהבת אותך
שבת שלום

נולייייי [?![ זה באמת אתה ?!?

אם כן תידע שאני אוהבת אותךך כול-כך
ימושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד |נישקה|

ואני באה לאילת ולממדיוןןןןן

שמחההההההההה שנהנת בפארק הירקוןן מואעההההההההההההההההההההההההההההה

שרוניייייייייי

**ראשונה** שרונייייייייייייייייייייייייייייי אוהביייייייייייייייייייייייייייייי שמחה שאתה כאן....................... בבקשה תיכנס לרישמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מתה עליייייייייייךךךךךךך נשמה שלייייייייייייייי מואההההההההההההההה נשיקות לכולם!!!!!!!!!!!!! והדיסק פצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Carmel hemi

New member
חח טוב זה כבר נראה חשוד חחחחחחחחחחח

מנהלות אולי תבררו? ולדעתי הם היו מעדיפים לכתוב ברשמי =]

כן מה זה מה קרה?!?!?פתאום ערן

עכשיו נכנסס חח מה זה כל דקה מישהו אחר מהם בא..=] שיבואוו בהמוניהםם חחח אבל ה-ם לא מתחזים

נוווווווולללללללללללללללללללי..

כפפפפרעעעעלללללללייך אני באה לאילת וגם למימממממדיון בע"ה..ואולי גם ללונה פארק!!!אייזה מותק אתתתתתתתתה אאווווהבת אותך

למעלה