שלום לפורום נוסטלגיה!

שלום לפורום נוסטלגיה!

אני מזל תאומים, נולדתי ב2 ליוני. האם כדאי לי להכנס השבוע (שני-שלישי) לעסקה גדולה הכרוכה בהוצאות כספיות, או שמא לחכות לדצמבר? אודה לכם אם תתנו לי תשובה, לורה. נ.ב מי שרוצה, אני יכולה לצרף כתמונה את מפת הכוכבים שעשו לי

magy

New member
התשובה המוסמכת מפי מוסמכת

מי שנולד בתאריך שני ליוני.....במזל תאומים.....כדאי לו לברר היטב את המילה נוסטלגיה......ולא להתבלבל.....ולחשוב שזה......אסטרולוגיה. כך שמצידי, את יכולה להכנס לכל עסקה, בכל יום, שבוע, חודש, ושנה. בעניין הוצאות כספיות, תמיד כדאי להזהר.... בדצמבר יהיה יותר קר......לכן, ההוצאות הכספיות הפרטיות שלך, תהיינה גבוהות יותר על קניית : מגפיים, צעיף, כפפות, מעיל ובגדים חמים. אולי גם מטריה.....אם אלוהים ירחם על הכנרת ועלינו...... אין צורך במפת כוכבים........אם מציצים החוצה מהחלון..מיד רואים אותם.... ואם אין עננים, הם די מסודרים.....בעיקר באשמורת השניה . תמיד אפשר להשתמש במפה שעשו לך.....כדי להניח על השולחן....אם המפה מדנטל התלכלכה.... ומה עוד????? באהבה הכל בסדר??????? גם אנחנו פה מחפשים מישהו שיעשה לנו מפה....מפית.....מפיונת...... אפילו טישו......טוב.....העיקר לנגב את הפה משאריות הדיבורים ....והאוכל.... ולסיום......רצוי , עד רצוי מאד...... לחפש את התשובות .....אבל לא אצל איצטגננים ועכו"ם......קוסמים, פותחים, מתקשרים או מדיומים...... תפעילי את הראש הפרטי שלך.......עוד תופתעי שגם את מסוגלת לעשות מפות ל"אחרים"....... זו לא חכמה גדולה לעשות "לאחרים".... בואי ונראה אם "כל הפותחים" מסוגלים ויכולים לעשות גם לעצמם מפה....... הם הולכים לעושי מפות זרים.....שיעשו להם.......... אז מאחר והכל חרטא ברטא............וזמננו פה על היקום , זמני מאד..... ואף אחד מאיתנו לא ישאיר פירור על ספרי ההיסטוריה..... ואף אחד גם לא משאיר טביעת אצבע........במהלך האירועים הגדולים מאיתנו..... הכי טוב......תעשי לך איזה נס קפה מתוק.....וחם......... קחי ספר טוב.........ותחשבי עליי............ מה איכפת לך??????? יש לך על מי לחשוב.....???????? ואם יש לך איזה נוסטלגיה......(יענו, זיכרונות של פעם ).......פרטית.....להבדיל מאסטרולוגיה........שזה משהו אחר.........ובלתי מקובל עליי........ כיתבי לנו משהו.......... אולי לא תזדקקי לשירותים ההם......... ובא לציון גואל............וגלמידי לרחל.......... זהו..........

עיניים

New member
../images/Emo13.gif פעם חשבתי

שאת גדולה, מגי היום הבנתי שאת ענקית, או יותר נכון - SUPER GIANT את יכולה לגלות לי מת אתאהב מחדש?

להתאהב

כל יום מחדש בנו בסובבים אותנו בחיים שיהיה לך יום נפלא עיניים ושיהיה גם לכולנו

נכון שאת מחייכת לך בתוך החלום?

כי אנחנו אנשי עמל ויזע כבר ערים ומגיבים ואת עוד נמה בנמנמתך (איזו מילה מגעילה במקום פיג´מה של זברה רכה וברורה). אבל הרגת אותי עם המפה האסטרולוגית שנתת לגברת לורה- תשמעי אני נולדתי ב24 למאי את מוכנה להגיד לי לפחות אם ירד גשם מחר? ודווקא אני חושבת שאסטרולוגיה זה בהחלט זכרונות של פעם של פעם שאנשים היו תמימים וחשבו שיש מפות וקווים וקרדינטות סודיות שיקבעו להם את החיים ולא ידעו אז שהם קובעים רק לעצמם לפחות במשבצות הפרטיות שלהם. בוקר טוב למי שמאמין לשמש הזורחת ולא לכוכבים הנסתרים מהעין.

נתיבה

New member
בנוגע לגשם..

יש עימנו כאן אדם שיודע יומיים קודם לא רק אם ירד אלא גם אם הרבה. והכל בגלל הכאבי-מיגרנה התוקפימנו..רק תשאלו.! בימים הקרובים כנראה לא.! אגב היום כבר תקופת הלווינים..כך שזה לא מוסיף..לכם.!

magy

New member
בתוך חלום????.

החלום הלא נכון.......... יש גם סיוטים.......לא רק חלומות.... סתאםםםםםםםםםםםםםםםם

גל-עמית

New member
../images/Emo57.gif....בוקר טוב מגי....

...כנראה שזה מה שהקור עושה לנו....כמו תמיד, אני מתמוגג מה"יציאות" שלך !!!.....10 !!! זה כיף, לפתוח בבוקר קר את המחשב במשרד, לגלוש אל תוך הפורום ולקבל "בוקס" בעיניים מלקרוא את הדברים שאת עונה לאנשים.... שרק נהיה בריאים ושהחיוך לא ירד מהפנים ....... בקשר לקור הזה....זה מזכיר לי את: "זלמן תנור לבית, לחורף וגם לקיץ, מיכל כפול ופלסטיק, שומר על צבע הנפט. הפתיל שהוא אלסטי - אחוווורה מתכוף....לכל עקרת בית קלה....(לא תאמין...לא תאמין...), סובב את הכפתור תחילה....הנפט מרטיב את הפתילה...הדלק בגפרור ....זה בוער.....זה בוער....זה בוער....כי זלמן זה זלמן מה יש לדבר, כי זלמן תמיד - הוא הטוב ביותר".....מתוך: "שיר הפטנטנטים", כמובן. חיים חפר, אורי זוהר...

השלמתי חור בהסטוריה-לא ידעתי

מכירים את זלמן יש לו חור במכנסים אם יפלו המכנסים אז יראו לו את ...הזלמן יש לו וחוזר חלילה - מן דקלום ילדות. אז- חשבתי תמיד שההמשך הוא "זלמן הוא זלמן מה יש לדבר זלמן תמיד הוא הטוב ביותר" והיות והכינוי זלמן היה נפוץ יותר לתכולת המכנסיים מאשר לאנשים. שפגשתי את הזלמן הראשון בחיי(האיש,לא התכולה) פרצתי בצחוק נוראי חשבתי כמובן על כל החרוזים. ועכשיו אני בכלל מגלה שמדובר על בית חרושת לתנורים
אוףףףףף.

גל-עמית

New member
כדי לכסות עוד חלק מהחור....../images/Emo6.gif

"שיר הפטנטים" נכתב בזמנו כסטירה (הרבה לפני "הגשש" ו"ניקוי ראש") - לפרסומות שהחלו "לרוץ" אז ברשת ב´. לשיר יש 3 בתים, הבית הראשון מטפל ב"זלמן" התנור (על משקל "פרידמן" - שהיה המפעל הגדול לתנורי חימום), הבית השני מתייחס לשמן (ביה"ח "שמן"...) והשלישי - על "מכת" ה"תריסול" שהייתה אז (סוף שנות החמישים) בכל מרפסת של כל שיכון.... במידה ויהיה ביקוש - אוכל לרשום כאן את מילות השיר ....

החור לא כל כך גדול כנראה-פרידמן

היה חברי הטוב אדום לחיים סמוק תמיד לעיתים משתעל אסור היה לי לעמוד קרוב אליו לא לנשום אותו להשאיר חלון פתוח אפשר לחשוב? מה אני ותנור קשיש יכולים כבר לעשות יחד מאחורי דלת סגורה????

נתיבה

New member
מגי הארכת..כי יש סרט לפי ספר של

א.י.קרונין ´כוכבים מציצים ממרום´.ושם הכוכבים כאמור רק מציצים ולא מציעים..הצעות. לכן מציע שגם המנהלת תקצר.! אבל אם כבר מציעים- תגידי איזה מניות לקנות.? פתוח להצעות.! [נוסף לאלה שיש לי כבר והן לא זזות..!]

חחחחחחחחחח מגי להריץ להודעה

הניבחרת... עשית לי את הבוקר. חיוך ע-נ-ק-י ....
ו-
Aני

magy

New member
חבר´ה, ואני ..... בלי כוונה.....

כתבתי. את מה . שכתבתי. הייתי . נו. איך אומרים. קצת עצבנית. אבל. אם. עצבים. הולמים . את . כתיבתי. אוקיי. אתעצבן מדי יום מחדשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
))))))))))) למען האמת, פחדתי לפתוח את המחשב הבוקר.

אטיוד5

Active member
כל הכבוד, מנהלת

באמת תשובה מפורטת, מנומקת, מקורית, עניינית וסוחפת. ואם תחליפי את כל ה ........ בפסיקים תמציתיים בכלל אני אסגוד לך בחשאי ואולי גם בגלוי. מכל מקום, תודה על שני רגעי ההנאה.

magy

New member
../images/Emo9.gif שני רגעים הספיקו לך?

אצל החזיר.......מספרים......שזה.......שלושים דקות........ סתםםםםםםם דוגמא ליום שהתחיל בבכי.....ונגמר בקורת רוח גדולה..... הנקודות......צר לי..... אני קטנה כמו נקודה...... אבל הרבה נקודות שמצטרפות ביחד.... יוצרות משהו גדול מנקודה.. לא יכולה להשתחרר מהנגיעה באצבע הקטנה..... זה לא "טיק"......זה.......תחביב ......
))))))

אטיוד5

Active member
לקרוא - שני רגעים

לקרוע, הרבה יותר. תשאלי קצת מסביב, תגדנה לך.

למעלה