שלום לפורום מפתה

2אני

New member
שלום לפורום מפתה

אז נתחיל בדילמה "קטנה": שלושה בנים שהחדרים שלהם בקומה שניה, לכל אחד לפחות 2-3 זוגות נעליים, מורידים (זורקים) אותם למטה ושם נשארים. ביום טוב אנחנו מסדרים אותם כמו חיילים לאורך המדרגות, אבל המדרגות ממש מול דלת הכניסה - לא ממש קישוט יפה לבית. למי יש פתרון יצירתי?

sarlior

New member
יש לי בעיה דומה

אבל לאחרונה נראה לי שפתרתי אותה... תמיד כעסתי על הנעליים שנשארות למטה וקיטרתי על העניין עד שהחלטתי שפשוט כל מי שמשאיר נעלים למטה אני קוראת לו מיד לבוא לקחת אותם וממש לא מעניין אותי מה הם עושים באותו רגע. אחרי שהפרעתי כמה פעמים באמצע משחק מחשב חשוב או משהו דומה...פתאום החלו הנעלים להעלם מלמטה והילדים דואגים לקחת אותם כשהם עולים. נכון להיום, פחות או יותר זה כבר כמעט לא קורה שמשאירים נעלים ואם כן לרוב זה מסיבה מוצדקת ובאישור ההנהלה...

אולי ארון נעלים בקומה למעלה?

יש ארונות נעליים קטנים ונחמדים שלא תופסים הרבה מקום אז אפשר למקום אותם בבית במקום שנוח לילדים או במגירות של הארונות, המגירות התחתונות להקצות אותם לאחסון נעליים.

עדי 5

New member
בעיית נעליים

בהתחלה דרשתי מהם לקחת את הנעליים,זו היתה מלחמה די קשה וברור מי המנצח (רמז-לא אני) לאחר תקופה לא קלה החלטתי לעשות ארון למעלים ולהקצות שם מדף לנעליים שנשכחו ,ננטשו בסלון. הארון עדיין בבניה ( אנחנו בבית חדש יחסית)

2אני

New member
ואיפה את ממקמת את הארון?

יש לך תמונה/שרטוט של הארון?

עדי 5

New member
בבנית הבית הכנו מקום לארון מעילים

ממש בכניסה. כרגע הוא עם מתלה ובלאגן לא קטן. אני אצלם מאוחר יותר את המקום.

I Was Hoping

New member
אנחנו

קנינו שני ארגזים דיי שטוחים מפלסטיק, מאיקאה, שנועדו לגור מתחת למיטה. שם נמצאות כל זוגות הנעליים שלנו, וקל מאוד לשלוף ארגז, להוציא ולהכניס.

שָׂרָה

New member
לא אצלינו. אין מקום שם לנעליים ../images/Emo6.gif

בארה"ב רוב המיטות כוללות ארגז קפיצים ומעליו מזרון, מה שמשאיר חלל צר מדי עד הרצפה וכל הארגז הקפיצים מבזבז מקום בצורה מזעזעת. אני מחכה ליום שאוכל להשיג מיטות מעץ שלמטה יהיו מגירות איחסון ומלמעלה אוכל לשים את המזרון. מי הטיפש שהמציא את הארגז קפיצים!

אלמה

New member
ארגזים מתחת למיטה

לא מדוייק. לכי לאיקאה, יש שם ארגזי אחסון יעודיים למתחת למיטה. הם נמוכים וארוכים. עכשיו, בתקופת החגים תפגשי אותם גם ב KMART

azaria

New member
מדוייק מדוייק. ארגזי קפיצים הם מכה!

הם אוכלים את כל המקום שמתחת למיטה ומשאירים חמש, אולי עשר סנטימטר בין הרצפה לתחתית המיטה. אין שום ארגז שיכול להיכנס לשם, וגם אם היה - מה כבר אפשר לאכסן שם? כמה דפי נייר אולי.

אלמה

New member
אבל יש לי כאלה בבית!

את הנעליים אני מאכסנת שם...... ויש לי ים של נעליים

למעלה