שלום לפורום..יש לי שאלה

yariv t

New member
"קבל פירוט"............

מייק טיסון ממש לא מעניין אותי אבל מה שאני מגדיר כ"גבר אמיתי"הוא דבר ממוצע שאתה רואה בכל מקום -שלא יהיה "שחיף"....אני פשוט שונא את המראה הזה -שלא יהיה נשי....אם יש משהו שאני נגעל ממנו זה כל ה"חיקוי עלוב לאישה" שרואים בכל "חור" שיש בו גייז -שלא יהיה חלק....פשוט לא אוהב את זה,זה לא טיבעי בעיני. רצוי שיהיה בגילאי 30 ומעלה...אני פשוט "אוהב אותם" בגילאים האלה. אני מניח שעכשיו אתה אומר "איזה בררן הוא" אבל אם תקרא שוב את מה שכתבתי תראה שאני מדבר על כל "ברנש" רגיל ממוצע ונורמאלי ולא "איטרייה" רזה ורכלנית עם גינונים נשיים ביי יריב

ז י ק ו

New member
ושוב להזכיר...

גם אנשי ה"איטריות" הם אנשים ברי קיום. זה שאתה קורא להם "גברים לא אמיתיים" לא אומר שאחרים מהדובים לא אוהבים את המראה הזה. העדפה ואהבה למראה מסויים זה דבר אישי מאד. ולכן הגדרת גבר אמיתי אצלך שייכת לך בלבד. נשמע מדברייך כאילו לגברים "חיקוי עלוב לאישה" או "שחיף", "חלק" ושאר כינויים דומים אלו עב"מים לא קשורים לעולם. אגב, גם אני אוהב את הגברים האמיתיים שלי בדיוק כמו שציינת ! אה, ושלום דרור, נעים לראות אותך בכוחותינו

yariv t

New member
שלום לפורום..יש לי שאלה

האם יש מקומות מפגש ל"דובים"? אני גיי מחוץ לארון אבל אוהב גברים אמיתיים ולצערי אני לא מוצא כלום פרט ל"ילדים" חלקים רזים וזוועתים בכל המקומות. את רוב ה"גברים האמיתיים" אני מוצא בגן העצמאות אבל אני שונא את המקום הזה. האם יש מקומות אחרים? אשמח אם תענו לי תודה יריב

ז י ק ו

New member
היי יריב

ברוך הבא לפורום, ולצערי תשובותיי לשאלותיך יהיו שליליות.. אין בארץ פעילות דובים מוצהרת
. ישנם מקומות בילוי לקהילת הגייז, שם תוכל למצוא בין המבלים המגוונים גם אותנו הדובים. "גברים אמיתיים" זה עיניין של הגדרה. מה שיחשב בעיני גבר אמיתי לא בהכרח יחשב בעניך כגבר אמיתי. תנסה את הסאונות שיש בת"א - אני מניח ששם יש מבחר גדול יותר של דובים. תוכל לנסות את לוח ההיכרויות שלנו, כאן בפורום. ושיהיה בהצלחה

yariv t

New member
../images/Emo10.gifתודה "זיקו" ,כנראה שאני אצטרך...

להמשיך לבלות בחברת "איטריות" רזות וחלקות כמו שיש בכל המועדונים ומקומות המפגש/בילוי לגייז אני אנסה את מה שהצעת לי שוב תודה. יריב

למעלה