שלום לפורום טארוט :)

yardenusit

New member
שלום לפורום טארוט :)

איזה פריסה אני צריכה לעשות בשביל לקבל מסר על עצמי ?

רחליקה האחת

Member
מנהל
yardenusit ברוכה הבאה

זהו פורום לימודי ולכן כל פריסה שתעלי מחייבת בפרשנות לך את הקלפים שעלו בפריסה. השאלה שלך כללית מדי. האם יש תחום שבו תרצי להתמקד? באופן עקרוני יש אפשרות לפרוס פריסת קלף יחיד למסר יומי, פריסת מסר בשלוש, פריסת משולש התשובה ועוד. תוכלי למצוא את מגוון הפריסות גם באתר של נתנאל. http://tarot.natanel.com/ יום טוב רחליקה

yardenusit

New member
הייי רחלי :)

קודם כל תודה על התשובה, דבר שני לא הבנתי אני צריכה לפרש לעצמי את הפריסה?

רחליקה האחת

Member
מנהל
yardenusit

התשובה הוא: כן. כפי שציינתי זהו פורום לימודי ולכן על הפורס/ת להביא את נקודת המבט האישית לפריסה. אין צורך להכיר לעומק את הקלפים. :) לציין, כי התרשמות כללית בהחלט תספיק ונשמח כאן גם להוסיף משלנו.
ניתן לראות זאת בשרשורים הקודמים . רחליקה

yardenusit

New member
טוב ניסיתי :)

השאלה שנשאלה: מסר לגביי בתחום המקצועי תוצאות פריסת מסר בשלוש: מיקום 1 - אס המטבעות מיקום 2 - כוהן גדול מיקום 3 - שלוש המטות אם אני אוספת את כל התשובות ביחד. כנראה שהקלפים תומכים בדרכי למרות שאני לא מרגישה כך על עצמי.

רחליקה האחת

Member
מנהל
yardenusit

או.קיי.
לא הצלחתי להבין כיצד גיבשת את דברייך. כאן, היה עדיף שתכתבי על כל קלף כמה מילים שהדברים יתבהרו.זו דרכו של הפורום.
אגב, לכל קלף ביאור באתר של נתנאל בלחיצה על העכבר. עם זאת, מאמצייך אינם לשווא. אבאר את הקלפים שעלו ואז אציג עבורך מסר. ציטוט: מסר לגביי בתחום המקצועי תוצאות פריסת מסר בשלוש: מיקום 1 - אס המטבעות מיקום 2 - כוהן גדול מיקום 3 - שלוש המטות סוף ציטוט. קלף אס המטבעות מדבר על התנעה ראשונית של תהליך כלכלי ,שבמהלכו התהליך מוגן משמיים.כמו כן צפויות חדשות טובות בענייני כספים או הגעת כספים לידייך שאינם מיגיעתך האישית. הקלף ממליץ להמנע מביסוס תחושת הערך העצמי על הישגים חומריים ו/או מחמדנות. קלף הכהן הגדול מדבר על מסגרת לימודים, על ייעוץ מקצועי ועל תהליך של עליה במדרגה רוחנית ואף כלכלית. הקלף ממליץ להמנע מפטפטת מיותרת ואף מזיקה.חמדנות עלולה להוביל לשחיתות. "אין הברכה מצויה אלא במה שסמוי מן העין". שלוש המטות מצביע על שלב שבו בא ליד'י ביטוי ידע מעשי. ישנה יכולת לחזות אפשרויות, לנהל מו"מ ולקבל החלטות מושכלות ומוצקות. הקלף מצביע על התקדמות לעבר המטרה. יושרה וחברות. הקלף ממליץ להמנע מלהאמין שאת/ה בלתי נחוץ/ה ומלהפוך עצמך לאדם כזה. המסר עבורך לדעתי: תהליך התרחבות כלכלית החל בין , שמדובר בלימודים ובין ביוזמה כלכלית כלשהי או רווח מכספים שלא יגעת עבורם אך הגיעו לידייך. נהלי ענייניך בדיסקרטיות מרובה. המנעי מלהזדהות עם העושר הכלכלי ולתלות את ערכך בנכסים חומריים. תודה על ההזדמנות, רחליקה

yardenusit

New member
היי רחלי תודה רבה :)

עכשיו יותר הבנתי. אבל מה שלא כ"כ זה את מיקומי הקלפים. כלומר 1. חוסם או תומך 2. תשובה 3. כמו אחד. איך יודעים אם קלף הוא חוסם או תומך :p

yardenusit

New member
עשיתי עוד פתיחה אני אנסה לפרש :)

עשיתי פתיחה נוספת ופעלתי בדיוק כמו שהמלצת לי. שאלתי על מסר לגבי ידיד שניתקתי ממנו את הקשר. תוצאות פריסת מסר בשלוש: מיקום 1 - ארבע הגביעים מיקום 2 - מוות מיקום 3 - ארבע המטות ארבע גביעים : בשביל להתקדם אנו חייבים לרדת לעומקו של עניין, לחקור את מקור הספקות שלנו ולהתעמת עם הפחד. אם נשתחרר מהספק ולא נכנע לרכלנות, שמועות, ופחדים נוכל לגלות את האמת ונחווה את המציאות כפי שהיא – טובה יותר ממה שנראה לנו. מוות: קלף המוות קורא לנו לשאול עצמנו האם אנו יכולים לערוך את השינויים הנחוצים בחיינו? האם יש לנו את הכוח להוציא מחיינו את מה שהגיע זמנו? מה מפריע לנו להתפתח, לצמוח, לגדול? האם אנו יכולים לעשות שינוי אמיתי? אם התשובה חיובית אז עלינו לפעול עכשיו ולעשות את השינוי! עלינו לבדוק מה צריך להסתיים ולשחרר ארבע מטות: בקלף ארבעה מטות אנו יוצאים למסע להשגת המטרה ארוכת הטווח שלנו. היציאה למסע מתבצעת עם תשוקה ואמונה בעצמנו, בדרך שלנו ובהצלחה שנשיג.. מכל זה אני מסיקה. שהדרך שבחרתי בה לגבי הנתק היא נכונה. ושעליי להמשיך בדרך הזו כי מצפה לי משהו יותר טוב ולא להיכנע למחשבות ודעות מורעלות כמו רכילות. ואני צריכה לסיים את התקופה הזאת בחיי ולצאת לדרך חדשה. כמו שהקלף השלישי כתב לשחרר. באמת נחמדה הדרך הזאת לפרש לעצמך :)

רחליקה האחת

Member
מנהל
yardenusit - אהבתי!

שמחתי לקרוא שאת נהנית מהדרך בה את מסוגלת וגם מצליחה לפרש לעצמך את הפריסות.
מעולה שפעלת לפי כללי הפורום.תודה לך!. האם את מרוצה מהמסקנות שלך מהפריסה? כל טוב רחליקה

רחליקה האחת

Member
מנהל
yardenusit בוקר אור,

ראשית, מתוקתי, בחרת בפריסת מסר בשלוש
כך שיש לבנות מסר אחד משלושה קלפים כפי שציין נתנאל. ציטוט דבריו: "פריסת מסר בשלושה קלפים מציעה מסר כללי ענייני בנושא הנבחר. פריסה זו מומלצת כאשר אין צורך בפריסה רחבה ספציפית יותר, או כאשר נדרשת תשובה כללית לנושא כללי. הפריסה מספקת תשובה דרך ההקשר בין הקלפים והסיפור שהם מתארים ביניהם."סוף ציטוט. מתוך: http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=msginthree בנודע לשאלתך פריסת S.O.S היא הפריסה בה מוגדרים הקלפים תומך/חוסם. על כך בהרחבה במאמרו של שגיא מנדלבוים.
http://www.sagie.org/sos שבת מבורכת, רחליקה

למעלה