שלום לפורום הנכבד

tsaa5

New member
שלום לפורום הנכבד

אני קוראת אתכם מדי יום ביומו מה שנקרא "סמויה" והיום אני פונה אלכם לצורך קבלת עזרה/עצה. פניתי לחברת אינטרנט אחרת משלי מאחר וההתחיבות עמדה להסתיים. קיבלתי פרטים על המבצעים שלהם שניראו לי. מסרתי להם פרטים שלי + כרטיס אשראי וציינתי מפורשות שאחזור אליהם על מנת לתת אישור סופי. היום חזרתי אליהם וביקשתי לא לחייב אותי, כלומר לבטל את הפרטים שנתתי להם מאחר ואני נשארת עם החברה שלי. עלי לציין שביקשתי שישלחו אלי הביתה את החוזה, אך החוזה לא נשלח אלי וגם לא מצלמה שהבטיחו לי. אני כמובן לא רוצה במצלמה . נאמר לי היום שאי אפשר לבטל והם כמובן ימשכו כספים ממני כאשר אני מחוברת לחברה שלי. זה נורא הרגיז אותי ואודה אם מי מחברי הפורום יוכל להנחות אותי מה ניתן לי לעשות. תודה מראש.

קודם כל ללמוד להבא -

לא נותנים פרטי כרטיס אשראי עד אשר בטוחים שרוצים להתחייב. תשלחי להם מכתב דחוף עם פרטי המקרה ותבקשי לבטל את ההתחייבות.

tsaa5

New member
מיכל נכון שאסור למהר ולתת פרטי כרטיס אשראי,

לא נוהגת לתת פרטים, לתומי סברתי שציון, - לחזור ולתת אישור סופי,- ימנע מהם לפעול . ללא ספק, מנצלים את העובדה שיש בידם מס' כרטיס אשראי, שבו הם יכולים לחייב אותי בתשלומים, ביקשתי לדבר עם מנהל שירות לקוחות באותה שיחה, אך הם מנעו ממני. שלחתי להם מכתב במייל וטלפנתי גם לפניות הציבור השארתי פרטים להתקשרות , ממתינה לראות אם יחזרו אלי,- - |מחברת אינטרנט נטויז'ן -. תודה לך מיכל על המענה המהיר.

Master Stav

New member
שלחי פקס עם פירטי המקרה לחברת האשראי שלך

עם העתק הפקס והמיל ששלחת לחברת האינטרנט מדובר בעיסקה במסמך חסר ( חוק ברלב 1974 ) קל מאד לבטל אותה....גם אם יש להם את פרטי כרטיס האשראי לא חתמת משמע אין עיסקה .

Master Stav

New member
עסקת מכר מרחוק

התקשרות בעסקה של מכירת נכס או של מתן שירות, כאשר ההתקשרות נעשית בעקבות שיווק מרחוק, ללא נוכחות משותפת של הצדדים לעסקה מוגדרת כעיסקת מכר מרחוק. למשל כאשר פונים אלינו הצרכנים באמצעות דואר, טלפון, רדיו, טלויזיה, תקשורת אלקטרונית מכל סוג שהוא, פקסימיליה, פרסום קטלוגים או מודעות, או באמצעי כיוצא באלה, במטרה להתקשר בעסקה שלא בנוכחות משותפת של הצדדים. בעסקת מכר מרחוק רשאי הצרכן לבטל בכתב את העסקה - בנכס - מיום עשיית העסקה ועד ארבעה עשר ימים מיום קבלת הנכס או מיום קבלת מסמך בכתב אודות פירטי העיסקהוהנכס, לפי המאוחר ביניהם. הכוונה למסמך המכיל את הפרטים הבאים: השם, מספר הזהות והכתובת של העוסק בארץ ובחוץ לארץ; התכונות העיקריות של הנכס או של השירות; מחיר הנכס או השירות ותנאי התשלום החלים על העסקה; האופן שבו יכול הצרכן לממש את זכותו לבטל את העסקה; שם היצרן וארץ ייצור הנכס; מידע בדבר האחריות לנכס או לשירות; תנאים נוספים החלים על העסקה. כמובן שמסמך זה יכול לבוא יחד עם הממכר עצמו וכך קורה ברוב המקרים. לגבי ביטול עסקת מכר מרחוק כשהעיסקה היא מתן שירות - בתוך ארבעה עשר ימים מיום עשיית העסקה, ובלבד שביטול כאמור ייעשה לפחות שני ימים, שאינם ימי מנוחה, קודם למועד שבו אמור השירות להינתן. זה לא יחול על שירותי הארחה, נסיעה, חופש או בילוי, אם המועד שנקבע למתן השירות חל בתוך שבעה ימים, שאינם ימי מנוחה, ממועד עשיית העסקה; וכן לא על טובין הניתנים להקלטה, לשעתוק או לשכפול, שהצרכן פתח את אריזתם המקורית. כאשר הביטול אינו נובע מטענת אי התאמה או פגם במוצר או בשרות – יכול המוכר לגבות דמי ביטול בשיעור שלא יעלה על 5% ממחיר הנכס נושא החוזה או העסקה, או 100 שקלים חדשים, לפי הנמוך מביניהם.

tsaa5

New member
סתו - אם כך על פי הבנתי מה שכתבת

אני רשאית לבטל את העסקה וחברת האינטרנט חייבת לכבד זאת? נאמר לי על ידי חברת כרטיסי אשראי ליצור איתם קשר ברגע שירד לי תשלום 1. אני שולחת לחברת אשראי פקס עם העתקים של המכתבים.

Master Stav

New member
אכן כן

ציטטתי לך את החוק , את מוזמנתלשלוח להם את הציטוט מהפורום כולל כתובת השירשור הזה ....

אם לא יענו, תעדכני אותנו

עד כמה שזכור לי נציגה של נטוויז'ן מסתובבת כאן מידי פעם. נשמח לשמוע את התגובה שלהם

tsaa5

New member
בזה הרגע התקשרו אלי מנטויז'ן

בודקים את הענין,,, אעדכן אתכם בהמשך....

למעלה