שלום לפורום המכובד

• פותח הנושא luka5
  • פורסם בתאריך

luka5

New member
שלום לפורום המכובד

אני מהפורום השכן של טיפולי פוריות. מתחילה להבין שאולי הגיע הזמן לחשוב על אלטרנטיבה (אחרי 8 טיפולים ושש הפלות...וכמעט 4 שנים שהתפוגגו להן) אנחנו שוקלים לעשות את התהליך בחול ורציתי לדעת האם מישהי שמעה/יודעת על פונדקאות ברוסיה? לפי השיטוטים באינטרנט עושה רושם שזה די מפותח שם. אשמח לכל פיסת אינפורמציה על פונדקות בחול וברוסיה בפרט. ובמישור האישי, אני קוראת את הטקסטים האמיצים שלכם כבר חודשים, כל כך מתקשה לעשות את ההחלטה הזו, לא יודעת מתי לשים את הגבול ו"לוותר", מצד אחד בתוך הטיפולים את כל הזמן מרגישה במרחק נגיעה, כאילו עוד טיפול אחד ואז נצליח, אבל השנים עוברות כל כך מהר... אני מבינה שיש משהו מאוד "מרמה" בתהליך הזה של הטיפולים, ומשכנעת את עצמי שהמטרה חשובה, וכל הזמן צריך לזכור מהיא. והדרך, כשמה כן היא... רק דרך. אבל איך מותחים את הקו הזה? שיהיה סופש נעים לכולן

למה בחו"ל? למה לא בארץ? שם יותר זול?

לא בטוח יותר באדמה שלך בארצך. מתחת לחוקים קיימים. הלוואי ויכולתי לעשות עוד סיבוב שם. הכי טוב בארץ, לכי תדעי על מי תפלי שם ברוסיה, לא ממש מומלץ לדעתי.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

את כל כך צודקת במה שאת כותבת לגבי הטיפולים, מאוד קשה לקבל את ההחלטה שמפסיקים, זו החלטה אמיצה וברוב המקרים שאני מכירה כולל המקרה האישי שלי, יש הקלה גדולה מאוד אחר כך. דיברת עם הרופא שלך על פונדקאות? יודעים למה יש הפלות? בכל מקרה, אנחנו כאן לרשותך ואני בהחלט מצטרפת לשאלה של לידי בל, למה בחו"ל? שבת שלום

למעלה