שלום לפורום הלבן :)

peporain

New member
שלום לפורום הלבן :)

באתי לשתף על המוצר שקיבלתי לסקירה מתנובה. ובוודאי שפורום חלבי הוא הכי מתאים... ראיתי שכבר דיברו פה על השמנת המתוקה החדשה / ישנה של "השף הלבן". אותה הגברת, אבל איזה שינוי... מסוג הדברים שהיו צריכים להמציא ממש מזמן. לעשות את החיים שלנו קצת יות נוחים. כי לא תמיד פותחים קופסת שמנת מתוקה ומשתמשים בה מיד. מה שהיה נשאר אחרי הכנת גנאש, לדוגמא, הייתי סוגרת טוב בתוך שקית סנדוויצ'ים ומשתדלת לסיים תוך יום - יומיים. עכשיו עם הפקק האריזה הרבה יותר נוחה לשימוש חוזר וגם אפשר לשמור יותר זמן במקרר. מחשבה להמשך הפיתוח של אריזת המוצר - לעשות צד אחד של האריזה שקוף או אם ממש תאפשרו לי לחלום - אז עם סוג של חלוקה על הדופן השקופה, כמו שיש על אריזת חמאה - 100 מ"ל, 150 מ"ל... זה יכול להיות ממש מושלם לאפיה. השמנת עם הפקק מגיעה בכמה רמות של נזק קלורי (אבל איזה נזק טעים...) - 10% ו-15% שמושלמות לפשטידות ולעוגות כשהשמנת היא חלק ממרכיב הבצק, ו-32% ו-38% לקרמים ועוגות גבינה (ומי שחושב שיש בעולם דבר טעים יותר מעוגת גבינה עשירה - שיקום!) תודה לתנובה על השיתוף. אני בעד חגיגת שבועות יום יום כל היום :)

peporain

New member
ובוודאי שאי אפשר לבוא ביידים ריקות...

אז הבאתי איתי מתכון לפשטידת תרד מהירה שעושה יופי של שימוש ב-150 מ"ל שמנת מתוקה 10-15% (אבל מה הבעיה, עכשיו יש פקק לשמור את שאר הכמות לפעם הבאה...) מצרכים: (לתבנית מלבנית או שתי תבניות אינגליש קייק) כ-500 גר' עלי תרד - לשטוף ולקצוץ 1 בצל גדול קצוץ 500 גר' גבינה לבנה 200 גר' גבינה צהובה מגוררת 100 גר' בולגרית - מפוררת גס 150 מ"ל שמנת מתוקה לבישול 10% 4 ביצים 100 גר' אגוזי מלך קצוצים 4 כפות פירורי לחם תיבול: מלח, פלפל שחור גרוס הכנה: לטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את התרד ולטגן יחד כ-10 דקות, לערבב מדי פעם. כמות התרד מצטמצמת פלאים... בינתיים בקערה לערבב את הגבינות, השמנת והביצים. להוסיף את האגוזים ופירורי לחם ולתבל לפי טעם. להוסיף את התרד עם הבצל, לערבב ולהעביר לתבנית. לאפות כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. המתכון אצלי בבלוג - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2051693&r=1

peporain

New member
גם אני, עם סלט ליד - האופציה

המושלמת לארוחת בוקר של שבת. וקפה עם עוגיה להשלמת הפינוק :)

IliAsh

New member

נירהמ1

New member
נראה מעולה - תודה על המתכון והתמונה היפה

אשים את המתכון, עם המתכון במאמרי הפורום. וגם אני בעד שבועות כל השנה.

peporain

New member
תודה על הקבלת פנים החמה :)

שנה שעברה כבר הצעתי עצומה להמיר שבעה ימי פסח לשבעה ימי שבועות, נראה לי כאן אמצא הרבה חותמים :)))

IliAsh

New member
ברוכה הבאה יקרתי ותודה על המתכון
!

יום מקסים וטעים
! אלנה

peporain

New member
שלום שלום :))

אני פה מדי פעם.... בהסוואה :) מזל שקיבלתי את השמנת המתוקה לסקירה - גרם לי לצאת אל האור. רק צריכה שיוסיפו לי עוד כמה שעות ביממה, להספיק לעשות את כל מה שאני אוהבת... כולל לגלוש בפורומים שונים וטעימים... תודה על קבלת פנים חמה :)

IliAsh

New member
מציצנית, לא יםה ככה

בהחלט תודה לשמנת
יום מקסים ומהנה
!

למעלה