שלום לסוזי10 ולכולם

eb888s

New member
שלום לסוזי10 ולכולם

אני כותב מדודה שלי שאליה אני מגיע רק פעם בשבועיים (אין קשר טוב) ולכן לא יכולתי לשמור על קשר עם מי שכתב לי ולהיות עקבי. לפני שבוע וחצי נכנסתי לאוניברסיטה ודרך המחשב של אגודת סטודנטים שלחתי מסרים ל 5 סיגלי אבל עכשיו אני רואה שלא קיבלתי תגובה ממנה. אני רוצה לשלוח מסר ל סוזי10 אבל קיבלתי לאימייל מייל מכתובת [email protected] ואני לא יודע אם זו סוזי. הסיבה שאני כותב את ההודעה היא בגלל שאין לי גישה לאינטרנט ולפעמים אנשים לא נכנסים בטח לכינויים ששלחתי אליהם כבר מסרים כדי להמשיך בקשר ולכן לא הצלחתי ליצור קשר עם אף אחד. אין לי גם טלפון, אבל אני יכול למצוא טלפון שקלים ולהתקשר למי שיסכים ליצור איתי קשר. אני לא מחפש מתנות ותרומות. אין לי כסף לקנות חלב שאני זקוק לו, אז הבנתי שיש כאן מישהי שמכירה אנשים שעובדים במחלבות גד (או אפילו היא בעצמה עובדת במחלבות גד) והיא יכולה לדבר כדי לסדר לי סידור שבו אוכל לקנות חלב במחיר מוזל (או אפילו במחיר סמלי). אני עובר דרך בני ברק ורמת גן כל שבוע כי אני הולך במילא לתל אביב מפני שבתל אביב אני חייב להגיע לעזרה רפואית (טיפולים שונים) ואפילו פעמיים בשבוע. אז אני יכול לעבור דרך רמת גן, לשלם לאותה בחורה מקסימה שתסכים לסדר לי את הסידור ולקבל בתמורה את החלב. אם תתנו לי כתובת מדוייקת אז אני יכול להגיע עם האישורים מהעובדות הסוציאליות ורפואיים כדי להוכיח שכל מה שכתבתי הוא אמיתי ושאני באמת נזקק לסידור כזה. כל שאר העמותות שאני מכיר נותנות סל מזון שמכיל שמן, אורז, בשר ומאכלים באותו סיגנון שכולם אסורים לי. אני זקוק רק לחלב וזו הסיבה שאני לא הולך לקחת אוכל מעמותות שאני מכיר. כל העמותות שאני מכיר לא נותנות חלב וגבינה אלא את המזון שכולם רוצים (בשר, ירקות, שמן, קטניות, תירס, אורז וכו' אבל לא חלב ולא גבינה). תרשמו לי במסר את הכתובת ואגיע אליכם עם אישורים.

נועית10

New member
../images/Emo91.gifשלי-תקבל את הפניות לאימל-פתח אימל

ממליצה לך לפתוח אימל שכל הפניות יעשו לאימל. אתה פעמיים פרסמת בפורום למען הקהילה בניקים שונים, אנשים פונים אלייך במסרים ואתה לא רואה ולא עוקב. ממליצה לך לפתוח אימל ולקבל את הפניות מאנשים רק באימל. 3 אנשים בפורום למען הקהילה הציעו לסייע לך כולל אחד שהציע שתמצא מכולת או מקום כלשהו לרכוש חלב ותעדכן אותו והוא ישלם. ממליצה לך לשלוח לאנשים האלו מסר ולהשאיר להם מס' טלפון או אימל שלך. מקווה שתחזור לאנשים. תודה ושבת שלום.

eb888s

New member
[email protected]

לא פירסמתי מעולם באף פורום בניקים שונים. אני כותב רק בניק eb888s אז אולי עוד אנשים התבלבלו ושלחו מייל למישהו אחר. האימייל שלי הוא [email protected] ואין לי כתובת אחרת. מי ששלח לי מייל לכתובת אחרת, שלח למישהו אחר. זה באמת חבל ועכשיו מבין איך זה שלא קיבלתי את המספר טלפון שסוזי רצתה לשלוח לי. מפני שאם רציתם לשלוח לי מייל ושלחתם לכתובת שונה מהכתובת [email protected], אז שלחתם בטעות למישהו אחר. וזה באמת חבל. כי הניק היחיד שלי הוא eb888s כאן בתפוז. וכתובת האימייל היחידה שלי היא [email protected]. באימייל שלי ([email protected]) קיבלתי הצעות מאנשים שרצו לממן בשבילי חלב. היתה גם בחורה (נדמה לי מור) שרצתה לתת לי מוצרי חלב. הסיבה שאני לא רוצה לקבל, היא בגלל שאני לא רוצה לקבל מתנות מאנשים פרטיים. אדם פרטי עובד למחייתו (אני לא יכול תפקודית לעבוד מסיבות רפואיות) ואני מרגיש שזה יהיה כמו גזל לקחת מאדם פרטי. חוץ מזה, שאני מחפש סידור קבוע. סידור קבוע, זה אומר שאשלם כמה שאני יכול (לקניית חלב) למכולת/מחלבה/עסק/חברה וכך יהיה לי סידור קבוע לתקופה ארוכה של שנים. קבלת תרומה, היא פתרון זמני. מישהו הציע לתת לי 2000 ש"ח כתרומה וסרבתי בגלל הסיבה הזאת. יש לי בעיות נפשיות, והייתי שמח אם אנשים לא יכריחו אותי לקבל את מה שאני לא מסוגל (מטבעי) לקבל, כי זה לא בטבע שלי לבקש תרומות ולחיות מנדבות מאנשים פרטיים (אלא אם כן קיימת עמותה/אגודה/חברה/עסק שבמילא תורמים כבר לעוד אנשים נזקקים).

eb888s

New member
סוזי10

בדקתי באימייל אבל אין שם הודעה ששלחת לי. יכול להיות ששלחת למישהו אחר בטעות. כתובת האימייל שלי היחידה היא [email protected] תוכלי לשלוח לי שוב את המספר טלפון?

למעלה