שלום לנמצאים

SaintJohn

New member
שלום לנמצאים../images/Emo13.gif

חדש אצלכם בפורום, לא בתפוז
אם האמן האהוב עליכם היה מעלה עדכונים לטוויטר, הייתם עוקבים אחרי העדכונים? ועכשיו תניחו שמדובר ב-98% שטויות חסרות חשיבות (הולך לאכול, פגשתי עכשיו את ההוא, הולך לישון), ו-2% של עדכונים מעניינים וחשובים. לדעתכם שווה לעקוב אחרי עדכונים כאלה? אני שואל כי זה בדיוק מה שקורה אצלי: הגיטריסט של אירוסמית', ג'ו פרי, התחיל לעדכן כל דבר בטוויטר, הרוב זה שטויות, אבל פה ושם הוא כותב משהו מאוד מעניין. עוד לא החלטתי אם שווה להשקיע בזה את הזמן.

westend girl

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אני עוקבת אחרי הפט שופ בויז בטוויטר (לא מקבלת עדכונים לשום מקום, פשוט נכנסת לעמוד שלהם על בסיס קבוע). גם הם מעלים תמונות מארוחת צהריים, מהפקקים בדרך להופעות ומטיולים בלונדון ובסנט פטרסבורג וכדומה. אותי זה משעשע ואני כן מרגישה שזה "מקרב" אותך למי שאתה אוהב בדרך כזו או אחרת (הרי אין סיכוי שנצטרף לסיור אמיתי על גדות התמזה), ואת המידע הרציני (לוח הופעות, תאריכי יציאה של אלבומים וכו') אפשר למצוא באתר הרשמי. בזבוז זמן? זה לא באמת גוזל זמן. נכנסים כשאין משהו יותר טוב לעשות, לא חושבת שזה בא (או אמור לבוא) על חשבון דברים אחרים.

SaintJohn

New member
אז זהו, שאני נמצא בבעיה של זמן מוגבל

ואני לא ממש מרגיש שזה משהו שמקרב אותי ללהקה. זה עמוד אישי של הגיטריסט ולא של הלהקה כולה. יש שם עדכונים לגבי הלהקה, אבל ממש מעט. אבל כתבתי לו שם כמה דברים שהוציאו ממנו תגובה מופתעת, וזה משהו שבכלל לא התקרבתי לעשות ב-16 שנים שבהן שמעתי אותם, וזה מאוד שימח אותי
. בקיצור, נראה לי שאני צריך לקבוע לעצמי תדירות קבועה (ולא גבוהה...) להיכנס ולראות מה יש שם.

westend girl

New member
אני מניחה שכמו כל דבר בחים

אם זה מעניין אותך - תמצא זמן להמשיך להיכנס, ואם לא - אז באופן טבעי תפסיק

Lady in red2

New member
יפה שהוא ענה לך ../images/Emo13.gif

אני לא רשומה לטוויטר, ואף פעם לא הבנתי איך כותבים/מגיבים שם. כל מה שרואים זה עמוד עדכונים וזהו. מעניין - קרה שנתקלתם באמן פופולרי במיוחד עם עמוד אישי בפייסבוק/מייספייס/טוויטר? (לא עמוד ללהקה, עמוד שהאמן עצמו כותב שם). אני לא חושבת שהם מעיזים בגלל הצפות/הטרדות שיהיו להם + פרטיות (חוץ מסלבס משועממים כמו אשטון קוצ'ר ודמי מור.
).

SaintJohn

New member
באמת מאוד יפה מצידו

יש מאות שעוקבים (איזה מושג סטוקרי
) אחריו שם, בטח כולם שולחים לו מלא שטויות, והוא בקושי מגיב להם. הוא בכלל תמיד נחשב ליותר "מסתורי", והוא אף פעם לא יוצר קשר עם הקהל בהופעות. זה מתאים יותר לבאסיסט שלהם (שנשוי לישראלית לשעבר, אבל זה כבר עניין אחר). על כל עדכון אפשר להגיב. כשעומדים עם העכבר על העדכון, רואים מצד ימין אפשרות לתגובה. ואין לי מושג על עמודים אישיים שכאלה, אני בד"כ לא נכנס לאתרים כאלה. הגיוני שלא יהיו הרבה כאלה, באמת בגלל ההטרדות. זה כמו לפרסם את האימייל שלך.

westend girl

New member
דווקא הרבה אמנים מחזיקים עמוד כזה

ומעדכנים בעצמם. הייתה רשימה בעכבר העיר אבל אין לי כוח לחפש
אבל גם הפט שופ בויז מעדכנים בעצמם, מעלים תמונות של הקהל שהם מצלמים לפני ההופעה (מעלים ממש באותו הרגע), תמונות שלהם מטיילים, אוכלים וכו'. שיעמום? לא יודעת, אולי. להיות נתונים להטרדות? לא בטוח, זה בכל זאת דרך יחסית מנוטרת להישאר בקשר עם המעריצים, והם עונים לפעמים למה שבא להם, ממש לא לכל דבר.

Lady in red2

New member
שעמודי להקה בדרך כלל מעודכנים ע"י אנשים אחרים

ולא חברי הלהקה עצמה, כמו למשל עמוד "קווין" בפייסבוק.

למעלה