שלום לנו פורום-

GS2003

New member
אתה אכן משועמם...!

גם אני..אבל לי זה יעבור בקרוב. מה המצב? למה אתה עוד לא ישן? אגב, בקשר למסר - אידיוט ! למה? כולם כבר נכנסו בה. אז למה? חחח....

MAX D

New member
אני נהנתי,

חזרתי מאופיר ורציתי לרשום משהו, לא העלבתי אף אחד כל היום... יום חלש

GS2003

New member
הגברת לא הגיעה היום ??

מה קרה? לא יום טוב לנסוע עם 50 סמ"ק מהקריות? קר בחוץ? מה? (סתם...האמת...המון כ-ב-ו-ד !!!) אז מה עושים? סגרו את פורום "בוא ניכנס אחד בשני" של אביMZ אז אין לך איפה להכנס באנשים תמימים? רגע, אתה בכלל לא היית בפורום של אבי...נכון?

MAX D

New member
היא הגיעה-

פשוט כשישבנו, היא היתה בחוג ריקוד כלשהו, הגיע הזמן שיסגרו אותו, הוא הגיע לרמות טימטום שלא מהעולם הזה... הייתי קופץ לשם פעם בחודש עם הגרוזינים...

כנ"ל..

האמת היא שהתכוונתי במה היא עובדת. היא אמרה שהיא חזרה מעבודה.. אבל אין ספק שהאינטרנט נהיה משעמם בצורה שלא אופיינית לו.. ודרך אגב אם משעמם לך ויש לך icq אז זה המספר שלי.. 136133594 רוח,

ברמנית באספרסו בר

ובצוות בידור לונה גרנד שני עבודות ואני יוצאתבבוקר מהבית וחוזרת רק בערב ומקס יום רביעי היום חופש שלי רוצים שאניעבוד אז יש מצב שנצטרך לבטל אבל אני אבדוק את זה ויודיע לך ורוח אגב אני כרמית משתתפת קבועה בפורום מחיפה בת 20 וכל השאר נמצא בכרטיס שלי

MAX D

New member
לא- משיח לא באה...

אני יודע, אני מכיר אותה... שנים לא ביקרה בפורום
מחרימה אותנו

טוב.......

מעניין מה הוא עשה לך... הגראנד קניון?... מקום די לא נחמד.. מצד שני אולי זאת רק אני. אז איך בכל זאת אתה מעביר את הזמן בלילה באינטרנט? וחוץ מזה? למה אתה לא ישן?!
רוח,

MAX D

New member
לא יותר מידי-

הוא מוקדש ברובו לאנשים של פורום תמיכה נפשית, בגלל זה אני לא נכנס עד שמישהו נמצא בבעיה וצריך לדבר... הם שולחים לי מסר ואני ניכנס...

GS2003

New member
אז אם אתה כ"כ שונא ICQ...

למה אתה לפחות לא פנוי במסנג'ר ?! לפחות תשאר על "בלתי נראה" העיקר שאני לא אצטרך SMS כדי לתפוס אותך...

MAX D

New member
אנשים-

אני מכריז על פרישתי להיום, המיטה נראית לי ממש טוב מכאן. לילה טוב, נמשיך מחר, אל תדאגו- עד שתיכנסו, אני אענה כמעט על כל הודעה... מה לעשות? מ-פ-ג-ר

GS2003

New member
קיבלתי קודקוד..רות סוף.

יש לך 6 שעות מטכליות. לילה טוב.

למעלה