שלום לנוכחים

Z o d i a c

New member
אני מקנא??

מה פתאום! בכלל לא מקנא! |שובר את הוואזה של דודה מרים| לי זה בכלל לא מפריע! |שוב עוד צלחת| אל תתייחסו אלי אני בכלל לא קיים! |מעיף את הכוס על הקיר| לי אין רגשות! |מטיח ברצפה את האגרטל עם הפרחים| שמישהו יקרא לעוזרת!! |יוצא מהחדר בטריקת דלת|

אני מוכנה להתערב על מה שתרצו

שהוא הלך לשבת בחושך. לא מקנא אלק... בפולניה כמו בפולניה, אין דבר כזה שאין קנאה כזו

princeOFdream

New member
אכן, גם אותך אני מכיר :->

לפי זכרוני עוד מוויכוח קל... אבל זה לא נורא. ברוכה הבאה.

nerissa

New member
ויכוח זה טוב. זה אקשן

כל עוד זה במסגרת SSC , בלי סימנים קבועים ולא ממש ממש חרג מגבולות הביזאר - זה אחלה להתווכח
שמחה להיות כאן

nerissa

New member
SSC=שפוי, בטוח ובהסכמה

Safe, Sane & Consensual <מקווה שלא טעיתי באיות> עבורי ועבור רבים אחרים בקהילה - כללי היסוד של ה-BDSM בוא ואגיד כך - בעיני מי שלא עוסק בבדמ תחת כללי יסוד אלה, הוא מסוכן לעצמו ומסכן את השותפים שלו ל"משחק". אני חושבת שמרבית הויכוחים סביב כללי יסוד אלה הם עם המונח "שפוי". זה משהו אינדבדואלי ודי שנוי במחלוקת
עבורי, לדוגמה, משחקי חניקה זה לא שפוי אבל משחקי מחטים זה כן. למישהו אחר זה יהיה להיפך. יש לי חברה שלבלוע זרע עבורה נוגד כל הגדרה של "שפוי" אבל אין לה בעיה לבלוע שתן של אדונה.. אבל.. כל עוד השעשועים הבדסמיים נעשים בהסכמה משותפת ובצורה בטוחה למשתתפים - Have fun !

cruise

New member
ועל זה כבר אמר מישהו פעם

שפוי בטוח והסכמה הם כללי היסוד, אבל זה מוסכם שאני בטוח לא שפוי...

אייבורי

New member
תודה על ההסבר

לא הכרתי את ראשי התיבות בכל מקרה אצלי רק בטוח ובהסכמה שפוי - זה שיפוטי, לא בבית סיפרנו

nerissa

New member
אין על מה ../images/Emo13.gif

גם לי ישנה בעיה עם ה"שפוי", כמו שאמרתי. כל נושא השפיות מגודר בגבולות אישיים שהבדסמ פשוט "נולד" כדי לדחוק (כמובן כל עוד זה לא חוצה גבולות של פגיעה פיזית/נפשית בלתי הפיכה שתגרום לנכות או מוות חלילה או ניצול הבדסמ לשם חדירה לחיי היומיום ופגיעה במשפחה/עבודה/חיים שוטפים..)

למעלה