שלום לנוכחים אני רואה כמה אנשים מוכרים.. מקווה להתערבב בינכם בנינוחות.
N nerissa New member 29/12/03 #1 שלום לנוכחים ../images/Emo13.gif אני רואה כמה אנשים מוכרים.. מקווה להתערבב בינכם בנינוחות.
Z Z o d i a c New member 29/12/03 #4 ברוכה הבאה נריסה! עוגה וקפה יש במקרר! השירות הוא עצמי. (עדיין עובד על מציאת עבד בית שידאג לצרכי הגולשים) תרשי לי להוסיף תמונה החביבה עלי במיוחד כחלק מקבלת הפנים תרגישי את עצמך ב-
ברוכה הבאה נריסה! עוגה וקפה יש במקרר! השירות הוא עצמי. (עדיין עובד על מציאת עבד בית שידאג לצרכי הגולשים) תרשי לי להוסיף תמונה החביבה עלי במיוחד כחלק מקבלת הפנים תרגישי את עצמך ב-
P princeOFdream New member 30/12/03 #10 בתור נסיך מתחייב מין המציאות... שאהיה קטנוני ומפונק (אבל רק מעט), ולכן אומר: "הי זודיאק! לי לא שמת ציור כאשר קיבלת את פני! כך ראוי?"
בתור נסיך מתחייב מין המציאות... שאהיה קטנוני ומפונק (אבל רק מעט), ולכן אומר: "הי זודיאק! לי לא שמת ציור כאשר קיבלת את פני! כך ראוי?"
Z Z o d i a c New member 31/12/03 #12 צודק אתה בדבריך נסיכי היקר קבל נא מתנתי הצנועה. היא מחכה לך מאחורי וילון מספר 3
P princeOFdream New member 31/12/03 #13 מממ... תהיה בטוח שאמצא שימוש מצוין למתנה הזו. :-> אני חושב ש... טוב את זה נשאיר לה לספר לכם כבר
א אייבורי New member 31/12/03 #14 ומה איתי ? מה יש מאחורי וילון מספר 2 ? אפשר גם את 1 ...ו 3.... מי אמר שאסור הכל ?
א אייבורי New member 1/1/04 #21 תודה אבל מלכה? זודיאק...תודה על המתנה אבל בשבילי רק שיעבוד ושוקולד יש איזו שיפחה ?
א אייבורי New member 1/1/04 #26 הרבה הרבה הרבה יותר טוב אין ספק שהראשון ממלא אותי חדוות יצירה תודה לך פומלית חמודה
א אייבורי New member 1/1/04 #28 יכולת לשאול פומלית שתהייה לך שנה נפלאה,מרתקת (תרתי משמע) ועונג לכולנו
פ פ ו מ ל י ת New member 2/1/04 #31 מגניב החיוך הזה שלך... אם לא היית גיי, הייתי מתלבשת עליך וחוזרת ארצה רק כדי לקחת אותך אתי