שלום למתנדבים..

שלום למתנדבים..

רק היום שמעתי על הפורום הזה וקודם כל כל הכבוד פה לכולם ואני חושבת שזה נהדר שכל כך הרבה אנשים מוכנים לתרום - ממש מחמם את הלב.. בכל מקרה - לאור תקופה קשה שעברתי בראשית דרכי כאם מניקה הבנתי את הקושי בהתחלה בעיקר לאור העובדה שאין מי שיתמוך וילווה בראשית הדרך, במיוחד לאנשים חסרי אמצעים שלא יכולים להרשות לעצמם יועצות הנקה מקצועיות. אני אמנם לא מקצועית אך למדתי רבות על הנקה מנסיון אישי (כמעט כל הבעיות האפשריות) וכן מספרים רבים ולכן אשמח לעזור ולהתנדב למי שמעוניינת - ניתן לפנות אלי במסר (גם סתם לתמיכה או עידוד להמשך הנקה).. ושוב תודה פה לכולכם - אתם עושים עבודה נפלאה...

jole

New member
אנא פני לרותם111 , יש איתנו אמא

שרק ילדה וזקוקה ליועצת הנקה ואוזן קשבת

ואם כבר מדברים אז כבר הייתי ו...

מצאתי אמא מקסימה ל- 2 גוזלים מתוקים מאין כמוהם בתוך בית דל (מעוצב נפלא ע"י אמא כשרונית שעיצבה אותו מדהים וממש מכלום), הילדה מדהימה ומאוד פעלתנית והילד החדש פשוט מקסים (יו.. עשה לי חשק לעוד ילד) ומה שכאב לי זה המחסור הנוראי והבדידות הנוראה של המשפחה. האם והילדים נאלצים "להתקע" בבית לבדם מהמחסור. מאוד כאב לי היום שהילדה לא אכלה כי לא היה לאמא כסף למעדנים.. המשפחה במחסור ומצוקה נוראית ופרחונית 1 מארגנת בימים אלו ביקורים יומיים לאמא ולילדים (בנוסף לעזרה במחסור חשוב גם לארח להם חברה ולעזור לאם לטפל בילדים) אז אני קוראת לכם: בואו לעזור.. (לפרטים שלחו מסר לפרחונית 1)

blonda3

New member
היינו שם אתמול

באתי עם בתי בת החמש הקטנה שמחה מאד נראתה ממש מאושרת. היא אוהבת ילדים וחברה. נראית חייכנית ונמרצת. לגבי האוכל-כדאי לפרסם בפורומים שונים וכל מי שבאה לבקר שאולי תביא שישיית גמדים או גרבר.אולי בתאום עם האמא. שלא יילך לפח. הקטנה אכלה אתמול קצת קורנפלקס עם חלב וחביתה. האמא באמת צריכה חיזוקים והרבה עידוד. מאד חשוב במצבה לעודד ולא לדכא....

עדיין זקוקים לכם ../images/Emo26.gif

אני אגיע לאם מחר בבוקר עם אוכל מבושל לילדה ועוד מצרכים. כמו שכתבו קודמתיי המחסור החומרי הוא רק אחד מן הקשיים העומדים בפני המשפחה בדרך לשגרת חיים נורמלית. אנחנו זקוקים לעוד מתנדבים\ות שיכולים להקדיש שעתיים - שלוש לבוא ולארח חברה לאם ולבת הגדולה ולהביא במידה וידם משגת מצרכים בסיסים. על מנת לווסת את הביקורים נכון ולמנוע כפילויות אתם\ן מוזמנים לפנות אלי במסרים ולומר לי מתי נוח לכם - הביקורים נערכים פעמיים ביום בבוקר 12:30 - 09:30 ואחה"צ 20:00 - 17:00 לפי נוחיות היולדת. תודה על תשומת ה
.

פרחונית../images/Emo39.gif אני מוכנה לבוא

בשעות אחר הצהרים אבל לא מצליחה לשלוח לך מסר את מוזמנת להתקשר אלי פנינה

פנינה יקרה ../images/Emo24.gif, רגשת אותי מאוד

וכבוד הוא לנו... עם זאת מבינה את העומס המוטל על כתפייך ומקווה שיהיו לנו מספיק מבקרים\ת כך שנוכל לפנות אותך למשימותייך הרבות והחשובות. בכל אופן צירפתי את לוח הביקורים מעודכן כך שתוכלי למצוא את הזמן האופטימלי עבורך בין הימים החסרים. תודה תודה ושוב תודה, שירה.

blonda3

New member
היי פרחונית../images/Emo39.gif

אני אשתדל גם להגיע עוד השבוע אהיה בקשר גם עם האם היא מאד שמחה כשביקרנו אותה.

בלונדה יקרה ../images/Emo24.gif, אנא עייני

בקובץ שמצורף להודעה הממעונת לפנינה וראי אילו ימים עדיין חסרים מבקרים ומתי נוח לך. ולבסוף רק עדכני אותי מתי עמ"נ שאשבץ בלוח. תודה
, שירה.

למעלה