שלום למפנטזים

anana

New member
שלום למפנטזים

אני בת 39 וגרה עם בחור נחמד וטוב לב בן 50 בירושלים הפנטזיה שלי היא להביא אשה נאה שתזדיין עד טירוף עם הבחור שלי כשאני מסתכלת .בא לי בזמן הזה פשוט לשמוע מוזיקה לעשן איזה ג'ויינט ולהגיש קפה כשיבוא להם אני מפנטזת על אשה שנראית טוב ולא צעירה במיוחד .אלא בגילאי 30 עד 35 אשה חייכנית ומיוחדת אשה שיודעת להתפרע ולהשתגע אשה שתוכל להישאר חברה שלנו לנצח . לעולם לא אפגין קנאה כי אני לא כזו .החיים קצרים ולא אכפת לי שהאיש שלי יהנה מבשר אחר אני מתה לראות אותו מוצץ לה את הכוס כמה שהיא רק תרצה אני פשוט אוהבת לצפות בסקס בנתיים לצערי אני צופה רק בסרטים כחולים ומזיינת את עצמי עם ויברטור גדול אני והוא נהנים במיטה ואוהבים להיות אחד עם השני אנחנו משתגעים לפעמים ועושים שטויות למי אכפת ? עוד מעט אנחנו קונים מכונית ,ואשמח עד אז למצוא אשה כלבבנו .נוכל לנסוע לטייל ולעשות דברים מטורפים בנסיעות .אני מקווה שדרך פה נמצא אשה נאה עם חזה גדול ושופע שכיף למצוץ אותו .ואכי סבבה אם נמצא אשה טיפה מלאה .הוא פשוט אוהב את זה האימייל שלי [email protected] אם תטיילי פה ותקראי את זה וזה יתאים לך .אני אשמח אם תפני אלי .אני מבטיחה לך שנעשה הכל כדי שינעם לך ושתתענגי אנחנו אנשים פשוטים מהעם ומצפים שתהייה לנו אשה פשוטה אבל עם רעיונות ורצונות מיוחדים בה ביי

למעלה