שלום "למנהלת הפורום"...

זיו זיו1

New member
שלום "למנהלת הפורום"...

אולי את מוכנה לעשות משהו בנושא של יובל בנאי (HUCK CBTH)???? כל הירידות האלה על הלהקה לא ממש מוסיפות לפורום של הלהקה. אולי במקום למחוק הודאות של חברים ומעריצים שמעוררים (טוב עוררו ועזבו ואפילו ניפגעו ממך) תתחילי למחוק הודאות שלא קשורות ללהקה... צר לי שאני כל כך ציני אבל זה באמת חבל שחבריינו עוזבים את הפורום בגלל קומץ קטן ורדוד שמגיח מתוך האפלה, עושה בלאגן בפורום, חבריינו לפורום מתרגזים ואף אחד לא עושה כלום עם זה "וזה כולל אותך"!!!!! חבל לי שאני כמו אחרים נכנס לכאן קורא רק את מה שנאמר בשוליי התגובות הרדודות ואומר לעצמי "מדוע את לא מוחקת הודאות כאלה"? כל ההודאות המיותרות שנכתבו על הנושא של "להקת כל הזמנים", נכנסו לכאן מעריצי "משינה" ופגעו בחבריינו לפורום ומה את עשית בנדון??????? במילה אחת, "כלום" דאגת למחוק הודאות של חברינו לפורום (ואני יכול לתת לך שם אחד לפחות שפנה אלי ואמר שלפורום הוא יותר לא יכנס)... אויי זה היה כל כך מיותר כי פספסנו עוד חברים איכותיייייייים שהעזו לענות לטיפשות של האחרים "זה היה כל כך מיותר". הפורום גם ככה צולע, ולא נעים לשמוע ביקורות "אני יודע" אבל המצב דורש את ההיתיחסות שלך כמנהלת פורום של הלהקה... אני כולי תקווה שתביני את הרשום ולא תמהרי למחוק גם את ההודאה הזאת כי זה יהייה באמת מיותר.... תני לאחרים להביע את עמדות שלהם (זה חשוב). ואני מבקש שלא תימחקי את התגובה הזאת! אם יש לך מה להגיד בנושא אני ישמח יש לי אפשרות לקרוא מסרים ואני גם מוכן להשאיר את הפון שלי ל SMS אני מבטיח לחזור עם תשובה או תגובה ולענות... שיתהייה לכולנו שבת שלום ומבורכת... מכל הלב זיו נחמה (מישהו שמאוד אכפת לו מהפורום ומקהל המעריצים).

נכון או לא נכון זה בכלל לא רלוונטי

זיו - טענות כאלה מעבירים באופן אישי במסרים - אין שום סיבה לכתוב הודעה כזו כי גם היא פוגעת ולא נחמדה במיוחד. נטלי - אני לא יודעת מה היה פה בימים האחרונים שעורר את התגובה הזו ואולי היא מוצדקת ואולי לא - בכל מקרה, כמו שגם אני כתבתי לך (באופן פרטי) - יש הצדקה לחסימת משתמשים מסויימים מהפורום... סופ"ש נעים, ליאור

נטלייי

New member
ההודעה הזאת כמובן שלא תימחק

אבל פעם הבאה יש מסרים בשביל דברים כאלה. עכשיו לעצם העניין - אני רוצה להסביר לכם באמת את המניע שלי למה אני לא מוחקת פה הודעות בקלות כל כך. לגבי הודעות פוגעות בחברי הפורום או בחברי הלהקה - הודעות כאלה ימחקו ונמחקו כבר. שאר ההודעות עד עכשיו היו הבעת דעה, וכן גם אם הם מעריצי משינה מותר להם להביע דעה. נכון שהם בעצם מנסים להתסיס, אבל זה שאתם מתייחסים גורם להם רק להמשיך עם זה. אני לא יודעת אם מישהו מכם נכנס לפורום משינה כשהתפרסמו התוצאות של "להקת כל הזמנים", אנשים פשוט צחקו עלינו כי כל ההודעות פה היו מתבכיינות (ובאמת תסלחו לי על הביטוי, אבל אני באמת חושבת שזה היה מיותר לחלוטין, מקום רביעי זה מעולה, ואני האמת ציפיתי להרבה פחות). אז הדבר האחרון שאני רוצה זה שמעריצי משינה יחשבו שמעריצי אתניקס הם ילדים קטנים. בואו נראה להם שאנחנו הבוגרים פה, והם הילדים שבאים להתסיס ולהציק כל הזמן. ושוב, הודעות פוגעות יימחקו, ומי שנפגע מהודעה שלו שמחקתי - חבל שלא פנה אליי ואמר לי כלום, כי יכולתי להסביר את העמדה שלי. וליאור - סורי סורי סורי... שלא עניתי למסר שלך, פשוט קראתי את זה באיזה יום שלא ממש היה לי זמן, וזה פשוט ברח לי מהראש. שבת מקסימה לכולם

KeLeMeNcY

New member
*מכינה עצמה לסקילה באבנים*

אמנם בשלב כלשהו, גם אני שלחתי מסר בקשר למחיקות, אך לא עשיתי זאת בלב שלם אלא כי ידעתי שיש אנשים שנפגעים מהשטויות שנאמרו פה.. לדעתי האישית, למחוק הודעות (ולא הודאות, זיו.. עם ע'!) כאלו זה מראה שיש לנו מה לפחד, ובטח שלחסום זה מראה על חולשה עצומה.. זה רק מציג אותנו כילדים קטנים שפוחדים מהדברים ש"הילדים הרעים" מהפורום של משינה אומרים.. מה אכפת לנו? שיגידו מה שהם רוצים! מה אנחנו- נפגעים? מושפעים מזה? הם מדגדגים לנו? לדעתי בכלל, הודעות צריך למחוק רק אם באמת הן מכילות קללות, העלבות אישיות (עם דגש על אישיות!) ודברים שאינם קשורים לנושא ואנשים, יובל בנאי לדוגמה, כן מדבר על אתניקס, זה קשור לנושא כמה שזה ילדותי ושטותי, אין סיבה למחוק את זה! ולדעתי- לחסום זה רק לאנשים שמציפים את הפורום, בעיקר עם הודעות ספאם, וזה לא ספאם.. סורי אנחנו בשנת 2006 ויש לכולם חופש ביטוי וזה לא פורום סגור, אלא פורום של תפוז מכאן שגם דיעות שלא לטעמינו צריכות לקבל את הכבוד המתאים. זה חבל מאד שפורום אתניקס יצטייר כפורום של תינוקות שלא יודעים לקבל ביקורת וציניות, הרי אנחנו לא כאלה.. רוצה לצחוק על אתניקס? שיהיה לו לבריאות! הרי אנחנו יודעים מי הכי שווה. תכל'ס אם היו מוחקים הודעה שלי מפורום כלשהו בגלל סיבה כזאת- הייתי תופסת ממנו פורום צפגר ולא נכנסת שוב.. ואגב, הבן אדם שלא נכנס, ואני יודעת מי זה, זה מאד חבל ולדעתי זה נבע ממחיקה מיותרת שאולי נבעה מלחץ על המנהלת ואולי זה שיקול הדעת שלה, שאני מאמינה שיש לה את הסיבות שלה. לדעתי חבל שמחקו את ההודעות שלו, אבל היא מחקה את זה כחלק משרשור וזו רק עוד סיבה למה לא למחוק הודעות!

huck cbth

New member
כל הכבוד

כל מילה שלך- זהב. הכל באמת בצחוק, אל תקחו דברים כל כך קשה... אני לא מבין למה מעריצים של שתי להקות שאין בכלל מה להשוות בינהם לא מבחינה מקצועית ולא מבחינת קהל צריכים לריב בינהם? כי מה פעם חברי הלהקה רבו? מי מהם זוכר את זה בכלל?? תהנו מהמוזיקה שלכם, מוזיקה היא לאהבה לא לשנאה.

KeLeMeNcY

New member
האמת

שהוויכוחים האלו בין המעריצים לא מוסיפים לא למעריצים ולא ללהקות.. TAKE IT EASY (וואלה בסוף יעיפו אותי מכאן) שיהיה לכולנו שבוע טוב, נתראה בהופעה "יובל בנאי" אתה גם מגיע- כן?

למעלה