שלום למנהלת הפורום

שלום למנהלת הפורום

אני בת 25,נשואה 3 שנים וכבר הרבה זמן אנחנו חושבים על פונדקאות אנחנו לא רוצים לעשות את זה באופן עצמאי,אלא ללכת עם גוף מסוים שינהל את התהליך. רציתי לשאול ואפשר להעביר אלי גם במסרים להיכן אני צריכה לפנות? אני מקווה שכאן אקבל קרש קפיצה בבירכת ליל מנוחה שרינה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה שרינה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מקווה שאכן כאן תקבלי את קרש הקפיצה לו את ראויה. האם הרופא שלכם המליץ לכם על פונדקאות ? בהצלחה

שלום מיריבי הרופא שלנו ממזמן

המליץ לנו על פונדקאות. ביררנו מחירים ושמענו סיפורים ואנחנו רוצים עכשיו שהכל ירוץ עברנו הרבה מאוד טיפולים. הבעיה שאין קליטה.יש לנו עוברים בסדר אבל אין קליטה

ברוכה הבאה שרינה../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון לברר לגבי פונדקאות.אנחנו פורום של משפחה תומכת . בהצלחה ושיהיה סופ"ש מקסים לירון

שלום לכם משהו נוסף.....

במסגרת חיפושי אחר תיווך הולם,פגשתי את מרכז הורות. אישית מאוד התרשמתי מהמקצועיות והניסיון. עדיין לא החלטתי סופית אם מי אנחנו נחתום שרינה שבת שלום לכולם

ואללה.. למה יש לי הרגשה ששוב

הגברת החליפה תחפושת ובאה להציק?.. אמממ.. משעמם לגברת בעבודה אין ביקוש .. פחחחחח.. מה יהיה הסוף..

mondani5

New member
../images/Emo163.gifתחושות בטן!

לפעמים יש לי תחושות בטן שישנן גורמים מסוימים שמתפרצים סתם כך לאתר ספק עקב תחרות ,או סתם סקרנות,או סתם כדי לפגוע,אולי גם משעמום,כמה חבל באתר ישנן זוגות מקסימים שכמהים לילדים ופונדקאיות נפלאות אשר עושות הדבר הנשגב והנעלה עלי אדמות וזה להביא חיים לעולם ובמיוחד להורים חשוכי ילדים. למעשה המשפחה האמיתית באתר נפגשה במפגש אצלי בבית ובעבר אצל בנדה המדהימה , למעט אותן בנות שנבצר מהן להגיע ומוכרות היטב כחיוביות באתר. אז אנא ממכן כל המשועממות באמת מכל הלב יש מספיק אתרים לפרוק תסכולים פה הבנות עוברות הליך לא קל ,לא נפשי לא פיזי ולא כספי. שיהיה חג שמח ורק טוב לכל בנות הפורום וגם למשועממות ולמתחזות. אובת אירית

למעלה