שלום למין הנשי

קטניפ

New member
תתפלא

יש לי חברה שזה קריטריון חשוב בעבירה בסטוצים והיא אף טורחת לברר את הנתון הזה מראש לא אחת.

Surrealistical

New member
לא מתפלאת

תמיד ידעתי בטח יש כאלה. מעניין לדעת איזה אחוז הן מהוות מכל הנשים.

dare devil ית

New member
יש הבדל

אני אוהבת גדולים יותר (זה שבדרך כלל מחוברים עליהם טמבלים זה משהו אחר).
ואני אשמח אם יתברר לי שהפרטנר בורך (בתאוריה...לא מחפשת אף אחד).

אבל -מי ששם תמונה של הזין שלו ככרטיס ביקור, מעיד על אצמו משהו. וזה לא משהו טוב בדרך כלל.

קטניפ

New member
אני חושבת שהתשובה תלויה בשאלה

האם מדובר בסקס נטו או במערכת יחסים.
סקס נטו כנראה מייצר דרישות אחרות. לא שיש לי מושג, אף פעם לא הייתי חזקה בסקס נטו...

מה שבאמת משנה

זה איזה אחוז הן מהוות מהנשים שמחפשות סטוצים, לא מכלל הנשים.

(לא שזה מעניין אותי, אבל הייתי חייב לתקן)

redredhead

New member
מספיק לקרוא פה קצת

כדי להבין שיש נשים שזה מאד חשוב להן ומאד משפיע על ההנאה שלהן.

Surrealistical

New member
השאלה הגדולה היא

האם זה חשוב להן בבן זוג, או שהן ילכו על איזשהו זר גמור שמצהיר שיש לו זין גדול רק בגלל זה (שלפי דעתי זה בפני עצמו מעיד על רמה לא גבוהה של אותו אדם)?

בעיניי זה שווה ערך

לשדיים גדולים.
אם למישהו זה תנאי מאוד בסיסי במשיכה אז הוא יחפש נשים עם חזה גדול גם למערכות יחסים וגם לסקס נטו.
לא חושבת שמשיכה לתכונות גוף מסויימות היא שיטחית לעומת משיכה לתכונות אופי. משיכה מערבת בדרכ את שני הדברים וזה לא קשור לרמה גבוהה או נמוכה.

קטניפ

New member
את צודקת ובכל זאת

המוכנות לקבל משהו שהוא לא בהכרח הטעם שלך קיימת יותר כאשר מוצאים מישהו שיש איתו משהו שהוא מעבר לסקס.

לגמרי נכון

ובדיוק בגלל זה יש הבדל בין הדברים שחשובים לנו בסקס נטו לעומת מערכת יחסים. ועדיין יש דברים שלא תהיי מוכנה לקבל גם אם בחור בעל אישיות הורסת.
אני מאוד מבינה נשים שאוהבות זין גדול וזה תנאי הכרחי מבחינתן בסטוץ.
ממש לא "רמה נמוכה" בעיניי.

Hubble

New member
שמעי,

אני אמנם לא בנאדם של סטוצים, אבל אם הייתי בקטע, זין גדול בהחלט היה עושה לי את זה. כי תכלס, זה לא שבסטוץ אני אתחיל לבחון את הידע הכללי של הבחור או לברר את הטעם המוסיקלי שלו. פשוט סקס וזהו (לא?).

למעלה