שלום ללומדים...מצטרף אליכם ושואל

4667

New member
שלום ללומדים...מצטרף אליכם ושואל../images/Emo13.gif

היי, אני גיל מחיפה. מתחיל שבוע הבא קורס אנקורי למועד פברואר. לא ראיתי שרשור מתפקדי פברואר, אולי הגיע הזמן להתחיל או שלא עושים לפני שהמועד הקודם נבחן ? בקיצור, כמה שאלות: 1. אני אקבל מאנקורי את כל הכמות ספרים שלהם שבוע הבא, ויש לי גם את כל הערכה מ2003 של קידום. עכשיו, האם הבחינה השתנתה באופן קיצוני מאז 2003 או שסביר שרוב התרגילים בספר של קידום יתאימו גם לתירגול לבחינה הזו ? 2. איפה אפשר להשיג ערכה של היי קיו או יואל גבע, חדשה או יד שניה, העיקר, ריקה בכדי לתרגל ? ומה המחיר אם ידוע לכם ? 3. קראתי כל מיני דברים על תרגול אנגלית וכאלה שאין שיטות והכל, ואצלי זה הפוך. האנגלית שלי מעולה, אבל ללמוד את המילים בעברית ממש קשה לי. יש לי כרטיסיות שהכנתי אבל זה נורא מונוטוני ומשעמם ללמוד כרטיס אחרי כרטיס, יש שיטה טובה\אקטיבית יותר ? (באנקורי אין תירגול באינטרנט) 4. מישהו עוד לומד באנקורי טארגט למועד פברואר בחיפה
? תודה למי שיענה ... !

Rapid Fire

New member
שלום ../images/Emo13.gif

קודם כל, בהצלחה
עכשיו לשאלות, 1. בלי כוונה לזלזל חלילה בקידום, היו לי את הערכות שלהם גם מ2001, וגם מ2005. וההבדלים היו דיי זניחים. הרבה תרגילים חזרו על עצמם. כמובן שעדיף לקנות ערכה כמה שיותר מעודכנת. אבל אני חושב שבמקרה שלך אין צורך. 2. ערכות של הייקיו או יואל גבע אפשר להשיג מאנשים שעברו את הקורס, בלוחות הפורום בדרך כלל אנשים מפרסמים ערכות שהם מעוניינים למכור. חפש שם בטח תמצא מישהו שמוכר. 3. יש תוכנות שאתה יכול לרכוש, יש גם תוכנות (אחת , שתיים) בטאגליינס שדיי עוזרות ללמידה. יש שם גם קישור לשרשור שבו הציגו תמונות במטרה שאלו יעזרו לזכור את המילים מהמילון. אולי זה יעזור לך ללמוד

למעלה