שלום לכ-ו-ל-ם ..

בהצלחה../images/Emo42.gif לנגה ויסבוך../images/Emo42.gif

כידוע לכם אני פורשת מניהול הפורום נגה הסכימה לנהלו. לנגה שיהיה לך המווווווווווווון כיף ובהצלחה בניהול הפורום. טל

שלום לכ-ו-ל-ם ..

אז לקחתי את הענין ברצינות .... נסעתי לעיר הגדולה והנה ... אני מחוייבת אליכם קהילת מרפאים בעיסוק, הורים מודאגים ושאר מתענינים ... מאחר וזהו היום הראשון ... תנו לי קצת זמן לצאת בהצהרות\הבטחות\שינויים ... ולהנות עוד קצת מהגלישה בחברתכם ... בהזדמנות זו אני רוצה להודות לטל על הקמת הפינה החמה הזאת לכולנו ... המגע האישי והיוזמות ... טל, בשמי ובשם כולם אני מאמינה ... אני מקווה שתסכימי ללוות אותנו עוד קצת ובכל מקרה לבלות איתנו בהמשך... אז קהילה יקרה מקווה שיהיה לנו טוב ביחד, בכל ערב אחרי 9 (השכבות\סיפורים לחבורה, והתייחסות קטנה לזוגיות)... נגה ויסבוך

שריד

New member
נגה לו יהי שילדייך יהיו בריאים תמיד

ושילכו לישון ב 9 בהצלחה שריד

למאחלים הברכה והשלום

מקווה שתשארו פה לנצח ותהיו שותפים שלדבר היפה שקרה פה ואני מקווה שעוד יקרה ... תודה בכל אופן... וכן שריד בשלב זה בחיי ילדי אפשר להגיד שהם הולכים לישון ב-9 (פעם השווצתי שב-8 שקט, אבל משהו התדרדר לי ... ) וחסר להם עם לא ... סתם "שיהיו בריאים"...

festy

New member
תודה

לטל
ולנגה
. שירותכן מבורך !

../images/Emo42.gifתודה לכולכם../images/Emo140.gif

היתה לי פה תקופה קסומה נהנתי, למדתי, פגשתי אותכם!! ואל תחשבו שאתם נפטרים ממני כל כך מהר אני מתכוונת לבקר כאן בתור אזרחית מהשורה
טל

שריד

New member
תודה לטל על....

המסירות, העיקביות, האחריות, על הקשר האישי, והפיכת הפורום לידידותי ומאתגר כאחד. מאחל לך קצת מנוחה ופרוייקטים חדשים ומלהיבים. שריד

למעלה