שלום לכ-ו-ל-ם!

אבשי ג

New member
שלום לכ-ו-ל-ם! ../images/Emo140.gif

חזרתי אחרי שבועיים לחופשת סופ"ש ואני רוצה לספר לכם קצת מה קורה איתי. אני נמצא כרגע בהכנה לקורס קצינים (להלן קק"צ) שנמצאת אי שם במרכז הארץ. כמובן שהחברה מצויינים והמפק"צים שלנו 10 (המפק"צ שלי הוא מילואימניק בערך בן שלושים עם שיער ארוך, זקן, כרס וג´יפ לנד רובר...) בשבוע הראשון למדנו על נק"לים (נשקים) כמו M-16, גליל, עוזי, מאג, מרגמה, אמר"לים (אמצעים לראית לילה) (אגב, הפק"ל שלי הוא שפנפן), קצת תוד"א (תודעת אויב) ועוד כל מיני דברים מעניינים אחרים. לפחות אני ונראה לי שגם מרבית מהחברים האחרים שלי ממש מרוצים ואפילו אפשר לומר שדי נדהמנו מרמת ההדרכה ומהמצגות שיש לצה"ל, ולמי שקצת מבין בעניין מדובר בהדמיות תלת מימד של מכלולי נשק עם SOLID SYSTEMS. מעבר לזה, יש שמירות וקצת מטלות, אבל זה לא ממש נורא, העניין שסדר היום מאוד מאוד עמוס ויש המון המון חומר ללמוד. שבת הייתה ממש נחמדה חוץ מזה שטחנו אותי בשמירה יותר מ-5 שעות אבל כנראה שמי שאחראי למחדל קיבל שבת. בשבוע השני עשינו ניווטים בדרום והיה ממש כיף, אבל לא ממש קל. מודבר לפחות 8 ק"מ ביום עם משקל של 15 קילו על הגב. חוץ מזה שתדעו שעבדכם הנאמן קיבל את אחד הציונים הכי גבוהים בפלוגה
בגלל שהפגנתי חיילות טובה (אני יודע... הייתי צריך לנצנץ...) אני הממ"ש בשבוע הבא (מפקד מחלקה שבועי) מה שאומר שלא יהיו לי הרבה שעות שינה, ולכן אני זז לי לדרכי. אני רואה ששמש משתלט פה על העניינים אז אני משאיר לו את הבמה לשבוע הקרוב ואני אחזור לעדכן בשבוע הבא. ביייי.

שמש27

New member
שלום המפקד ! ../images/Emo24.gif|צ´אפחה|

מה קורה, גולנצ´יק ? יא אללה, ניווטים - גבעות גורל, גבעת החבלנים... בדיוק היום עשיתי טיול באזור השרון ונזכרתי בניווטים ששולחים אותה למצוא איזה נ.צ. בטיז-איל-חושה... שא ברכה, ושמור על עצמך.

למעלה