שלום לכן !

redroses1

New member
שלום לכן !

אני בחורה בת 25 , מרפאה בעיסוק , עובדת עם ילדים שאני כל כך אוהבת ונותנת להם מכל הלב ! אני מאוד מעריכה מה שאתן עושות , כי זה בא ממכן וזה עוזר להרבה אנשים ! עם כל זה אני סובלת ממום ללבבי מלידה , לפני שבוע עשיתי צינטור ומסתבר מזה שאם אכנס להריון יש 30% שזה יסתיים בתמותה ! לשמוע את זה , זה לא פשוט , במיוחד אם את רווקה כי זה מפחית את הסיכויים שתצאי בן זוג שיכול להתמודד עם הבשורה הזו ! הפתרון היחיד היה , פונדאקית , בגדול אני מבינה את זה , אבל אני אשמח לשמוע עוד , מה התהליך ואיך בוחרים ! ובאיזה מגזרים זה נמצא ! האם יש דבר כזה במגזר הערבי זקוקה לעזרתכן

רגרוזס1 שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית חשוב שתרגישי טוב. לגבי שאלתך, החוק מאפשר את תהליך הפונדקאות לזוגות שהם נשואים או חיים בהסכם חיים משותפים. כך שתוכלי לחפש פונדקאית או להתחיל את התהליך רק לאחר שתמצאי בן זוג. מאחלת לך שזה יקרה בקרוב מאוד. לגבי המגזר הערבי.. לפי החוק כל אזרח יכול לעבור את התהליך, אבל אם את מהצגזר הערבי תצטרכי למצא פונדקאית ששייכת לדת שלך (נוצריה או מוסלמית) ואולי זה יכול להוות אזשהי בעיה (חברתית אולי..) בכל מקרה, לא יודעת לענות לך אם זה אכן קיים במגזר הערבי, אולי מירבי תוכל לתת לך את התשובה לכך. את יכולה גם להתקשר למתאמת הוועדה לנשיאת עוברים, אביבה נמרודי ולשאול אותה בעצמך את השאלות הללו. הטלפונים שלה: 02-5681275/460 מקווה שהצלחתי לענות לך על חלק מסימני השאלה. תהיי בריאה
ובהצלחה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית, אני מאחלת לך בריאות. לגבי שאלתך על המגזר הערבי- כידוע לי האיסלאם לא מתיר פונדקאות. אם את נוצריה קיימת אפשרות לעבור תהליך פונדקאות עם פונדקאית נוצריה. בהצלחה

redroses1

New member
אופס ...

אני כן מוסלמית !!! מאיפה ידוע לך מידע זה לגבי שזה לא מותר !!!

לגבי היתר בדת האסלאמית

אם תרצי אני יכולה לנסות לקשר אותך לאנשי אקדמיה שמבינים בחוקי האסלאם.. כמובן שתמיד אפשר לפנות לאנשי הדת המקומיים, אבל אולי תרגישי פחות בנח, לאור העובדה שציינת כי את עדיין רווקה... בכל מקרה אשמח לעזור בתחום הזה .

redroses1

New member
למען האמת

אין לך מושג כמה זה יכול לעזור לי ! כי אני קצת בהתלבטות , אני משוכנעת שזאת האופציה היחידה שיש לי כרגע , ואני רוצה לבדוק אותה עד הסוף ! אם את יכולה לקשר אותי עם אנשים אלה ליעוץ אודה לך מכל הלב !

מירבי*

New member
תשובה

לפני כשנתיים פנה אלי זוג מוסלמי, הפניתי את הבקשה לוועדה שטענה שעל פי חוקי האיסלאם פונדקאות אינה מותרת.

למעלה