שלום לכן,,

anat301

New member
שלום לכן,,

ביום שישי אני צריכה להתחיל להזריק , הרופא הסביר שמומלץ בערב ובשעה קבועה.. לבד אני לא אוכל ,כי הזריקות הם לא לבטן.. אני לא כלכך יודעת עוד מה לעשות בעניין... אשמח לשמוע הסברים, מתי מומלץ ?? ואיך ??לגשת למלר"מ?? האם יש הבדל בין להזריק לבטן או לא,מבחינת השפעה??

angel Mom

New member
ענת ....

נראה לי שטעית בפורום ... קבלי קישור לפורום המתאים: פוריות. דרך אגב, את הזריקות יהיה עדיף לך לעשות במיון, בתשלום של 30 ש"ח במקום 60 במלר"מ. בהצלחה!

anat301

New member
תודה על תשובתך

אני אם מיועדת, כמובן שגם הפונדקאית שלנו מתחילה הכנה מתאימה. את אומרת שכדאי כל ערב לגשת למיון לבקש שיזריקו לי זו הדרך העדיפה?? תודה

milamark1

New member
ענת, אני עושה את זריקות בשעה

בערך בשעה חמש בערב. ועושה אותם בקופה אצל אחות. בימי שישי ושבתות הלכתי למוקד. זה לא עלה לי בכלל כי היו לי הוראות של ההזרקות מהרופא. אפילו שפעם אחת קיבלתי גונל אף להזרקה עצמית בכל זאת הלכתי לאחיות להזריק - פחדתי לטעות אין לי מושג לגבי ההבדלים בין ההזרקה לבטן לבין ההזרקה לישבן. נראה לי שזה תלוי בגישה של הרופא. בהצלחה רבה

חדוהיוס

New member
ענת...

בהמשך לשיחתינו בטלפון....דיברנו על מנגון. בתור "מומחית לזריקות" ניתן להזריק מנגון בבטן, נכון זה פחות נעים, אבל אפשרי ואני עשיתי זאת פעם אחת. גם לי המליצו בערב, אז האופציה היא לבד בבטן, או בקופת חולם בערך ב 18:00 ,ניתן להעזר בבעל וזה בכלל לא מסובך. ניתן לגשת למוקד שם זה בחינם..מומלץ בהחלט האופציה של לבד או עם הבעל..ואם את מתחילה ביום שישי אשמח לעזור לך גם ללמד את בעלך אם את רוצה. ביום ו קל יהיה לך להשיג אותי רק תכתבי לי מסר אישי ואדריך אותך בשמחה... ביבי חדוה.

waizman1

New member
ראשית - בשעה טובה../images/Emo70.gif

כמו שחברותינו אמרו...ניתן לעשות זאת אחה"צ עד 18.00 כשיש עדיין אחיות בקופ"ח , ובשישי ושבת בט.ר.מ (מוקד מדא)ניתן לגשת עם הוראת הזרקאה של רופא ואח/ות יבצעו זאת בלי בעיה וללא תשלום. אם את מזריקה מונוגון...ניתן גם בבטן רק שלי אישית זה פיתח רגישות יתר ומיד עברנו לשריר (לישבן) כוון שהרופא טען שבטווח הארוך זה יכול לעשות תופעות לוואי.(ד.א - בשריר זה פחות כואב לדעתי) "בגדול" - אין לך ממה לחשוש!!!! תתחילי ותיראי איך את זורמת יופי עם הכל! יקירתי , אני מאחלת לכם בהצלחה ענקית! אני לרשותך

anat301

New member
אני אחרי

זריקה שניה היום ובאמת לא האמנתי שיהיה לי קל, והייתי בהתחלה קצת לחוצה מכל העניין ,אבל זה לא כאב. יש לי שאלה לגבי האמפולות של המדלל,כמה להוסיף ל 3 אפמולות של חומר ?? זה משנה את ההשפעה??

מירבי*

New member
ענת יקרה

אפשר למהול 3 אמפולות של חומר בשתי אמפולות של מדללים, זה פחות חומר מוזרק וזה יכול להקל קצת. בהצלחה ושבוע נפלא!!

למעלה