שלום לכן.

lady333

New member
שלום לכן.

אני בת 16 וחצי ויש לי חבר כבר חצי שנה. חברה שלי (שיש לה חבר קרוב ל4 חודשים) ואני רוצות ללכת לגניקולוג כדי לקבל גלולות. אנחנו לא רוצות ללכת לגניקולוג בעיר שבה אנחנו גרות מכמה סיבות, והכי נוח לנו להגיע לתל אביב. רציתי לדעת אם אפשר אם אתם מכירים גניקולוגית (אישה) בתל אביב שיש לה המלצות או משו... תודה רבה.

ארטימיס

New member
חח למה דווקא אישה? ../images/Emo3.gif

בדרך כלל הגניקולוגים הטובים והמבינים באמת הם גברים :)) חח ככה לפחות אני חושבת! בעיני זו לא סטיגמה! בכל מיקרה.. אמ.. אני לא מאזור ת"א אבל אני אנסה לברר לך? סתם שאלה.. מה רע בעיר שאתן גרות בה? מפחדות שההורים יגלו או משו?

ToryMaster

New member
זו הכללה

הכללות הן מטבען סטיגמטיות
. אני חושבת שלהרבה נשים יותר קל להיפתח אל אישה.

ארטימיס

New member
חחח..

אבל.. מה כבר יש להיפתח פה? זה רופא!!! מה זה משנה מי עושה לך את הבדיקה?? אף פעם לא הבנתי את זה..

ToryMaster

New member
את יודעת

זה בכל זאת לאפשר למישהו לדחוף לך ידיים לנרתיק ולדבר איתו על נושאים שהחברה מגדירה כטאבו. חוצמזה, הגישה שלך פשוט גורמת לי להרגיש רע עם זה שקשה לי. אני שמחה באמת שאין לך בעיה להיפתח, אבל יש בינינו כאלה שכן, ותגובות של "מה הביג דיל?!" לא מקלות.

lady333

New member
אופס.. המשך

אנחנו נרגיש הרבה יטותר בנוח אם אישה תבדוק אותנו, ולא גבר... ואנחנו לא רוצות גניקולוגית מהעיר שלנו כי אנחנו לא רוצות שיוודע להורים. אנחנו מעדיפות בשלב יותר מאוחר לדבר איתם על זה...

ToryMaster

New member
המ

זה שזו מישהי מהעיר לא אומר שהם יגלו, את יודעת. אלא אם את מפחדת שיראואתכן נכנסות ואז זו בעיה. בכל מקרה, אני נגד לחכות וללכת מאחורי הגב שלהם, זה רק ייצור יותר בעיות בהמשך.

למעלה