שלום לכן,

Anna Karenina

New member
שלום לכן,

שמי נועה, אני בת 18 וקצת, ואני אמנם לא מלאה, אבל יש לי "בעיה" מסוג אחר. (כמובן שלא מדובר במשהו רציני..אלא משהו שהרגיז אותי, ועדיין ממשיך להרגיז). אז ככה..אני מתנשאת לגובה של 1.75מ', ושוקלת בערך 55-58 ק"ג. (אין לי מושג כמה בדיוק, כל מדידה מראה משהו אחר...
) , בכל אופן, אני לא מצליחה למצוא בגדים שיתאימו לי! הטעם שלי, הוא בסגנון ספורטיבי, בעיקר. ג'ינסים, סווטשירטים, טי-שרט, נעלי התעמלות..כמובן, שהכל בטוב טעם.
, וכשאני מתלבשת באופן אלגנטי, מדובר על גופיות, סריגים, נעלי עקב... עד כאן, הכל נשמע סביר. הבעיה היא, שכל החנויות בארצנו הקטנטונת, שמתיימרות למכור בגדים לפרופורציות שלי, מייצרות בגדים לגמדות!! למה הכוונה? הנה מספר דוגמאות:
באחת מרשתות הביגוד הגדולות בארץ, מכרו בחורף סריגים עם רוכסן, מדהימים בעיני. בכל אופן, הסריגים היו עד מידה 3. והפלא ופלא - מידה 3, שאמורה להיות "גדולה", כביכול, (זו המידה הגדולה ביותר שהיתה להם!), בקושי עלתה, שלא נדבר על הסגירה של הרוכסן..
והשרוולים - גם הם היו קצרים. מאוד.
לא מזמן, חיפשתי סווטשירט חביב, כזה שאוכל ללכת עימו גם עם ג'ינס, ביום יום, וגם לבילוי פשוט בערב. לא משהו מתוחכם מדי. ניגשתי לאחת מהחנויות, (רשת מוכרת, גם כן), ומדדתי מידה XL! מיותר לציין את ההמשך.
בכל אופן, אין ספק, אני מתקשה למצוא בגדים, מאחר וכל החנויות מייצרות בגדים מיניאטורים למדי, והרשתות שמוכרות מידות גדולות, או שהמידות באמת גדולות מדי, או שהבגדים פשוט לא לטעמי. זהו, רק רציתי לשתף...
מקווה שאתן לא כועסות על "הפלישה" שלי, ושיהיה לכולכן המשך יום נפלא!

Agnetta

New member
היי נועה, אני מבינה את הבעייה.

כבר שמעתי מכמה אנשים שבארץ מיצרים בגדים לנמוכות ובחורות גבוהות לא יכולות למצוא בגדים. יש אצלי מישהיא שעובדת אצלי והיא כבמעט 180 ובחורה רזה. היא מצאה בגדים ב"מתאים לי" דווקא. וגם באופנת "SEVENTEEN" שיש להם מכנדיים ארוכים וחולצות יחסית לא קצרות. נידמה לי שיש חנות שלהם בקניון בת ים. בכל קמרה בהרבה בוטיקים ואני מדגישה בוטיקים מחזיקים את אפנת "SEVENTEEN" וגם כל מיני דגמים של כל מיני מעצבים (לא חייב להיות יקר) שיכולים להתאים לך. לא כדאי להסתכל רק ברשתות שבת שלום לך ובהצלחה

DREAM111

New member
פלישה../images/Emo35.gif ממש לא עד רבה

עוד ראיה לראות בעיתיות בקנית בגדים. בעבר דיברנו על כך שפה בארץ אין התחשבות בביגוד. בחו"ל יש התחשבות בכל הדברים הללו ממידות בכל מיני והן באורכים של הביגוד. פרט למידות יש גם A-B-C- יש את ההתחשבות של האורכים כך שאם את גבוהה לדוגמא את לוקחת מידה נאמר 46A פה בארץ ממש לא מתחשבים כל אחד שובר את הראש ונאלץ פעמים רבות להעזר בתופרות. שוב מאחלת לעצמנו פה בארץ להגיע לאופנה שיש בחו"ל.

orlu

New member
האמת היא שלאחרונה גם אני שמתי

לב לכך לתופעת החסכון בבד למרות שבגילי אספר לך שאם היית מחפשת בגדים לפני 2- ו 30 שנה ביכלל לא היית מוצאת אני מקוה שהפעם זה ביגלל האופנה עם הגיזרה הנמוכה ולא ביגלל קמצנות היצרנים בבד אוטוטו מגיעה אופנת המותן הגבוהה ולהערכתי יפתרו הבעיות חוץ מזה כנסי לחנויות להרבה חנויות עד שתמצאי לך את הסגנון האהוב ושם ודאי גם יהייה חפצך. אל תלכי בעיקר על חנויות מוכרות וידועות כפי שנאמר הכנסי לבוטיקים לא תמיד יקר שם בהצלחה

Anna Karenina

New member
אז ככה...

קודם כל, אני לא מחפשת בגדים רק ברשתות. ההיפך הוא הנכון!!! פשוט, מדי פעם אני מציצה לראות מה חדש, ומתאכזבת. דווקא מהרשתות, ציפיתי לקצת יותר מבחר במידות ובגדלים. אני לא אוהבת את העובדה, שאני צריכה ללבוש מידה 5, למשל, דווקא כי אני ארוכה, או בגלל שהרגליים שלי ארוכות.
דבר נוסף - חנויות כמו "סבנטין", ו"מתאים לי", הן בסדר גמור בפני עצמן, פשוט ברגע שאני נכנסת לאחת מהחנויות הללו, (לא מלווה באמי..) אני זוכה למבטים מזלזלים ומעליבים. (מן מבט כזה שאומר: "מותק, לא איבדת את אמא שלך?"), ומעבר לזה, בלי להעליב - הבגדים שלהם פשוט לא מוצאים חן בעיני.
אני בד"כ מוצאת בגדים בחנויות קטנות, נידחות ומקסימות, או בשווקים למיניהם. ובואו נקווה כולנו שכל החנויות יבינו, שלא קיימות רק נשים בגובה 1.60 במשקל של 40 ק"ג, אלא יש מלאות יותר, וגבוהות יותר, ויפות הרבה יותר!
תודה על קבלת הפנים, נועה.

madam pompadour

New member
אנחנו מאוד כועסות על הפלישה../images/Emo3.gif

ונכעס יותר אם לא תישארי אתנו

ניסית אצל ציפי?!

יש לה מכנסיים ארוכים מאוד שמתאימים גם לגבוהות במיוחד ג'ינסים, קורדרויים ו"סתם" מכנסיים פשוטים בסגנון שתארת. המחירים נעים בין 70 ל 90 שקל למכנס

Anna Karenina

New member
בוודאי! ../images/Emo13.gif

כמובן שאני קונה אצלה..אני מאוד אוהבת את הבגדים, כי אצלה, לשם שינוי, המכנסיים ארוכות באמת, ואני יכולה ללבוש מכנס במידה 36, כמו שצריך, שיושב עלי בול.
איך שכחתי לציין אותה, באמת? תודה מרגריטה!!

Anna Karenina

New member
אגב, מרגריטה...

בעקבות העובדה שהעלית את השם "ציפי", באמת נזכרתי שזמן רב לא ביקרתי בחנות.. ולכן, באופן חגיגי, אני וחברתי נתייצב אצלה כבר בבוקר, לרגל חיפוש מכנסיים. תודה שוב!

למעלה