Anna Karenina
New member
שלום לכן,
שמי נועה, אני בת 18 וקצת, ואני אמנם לא מלאה, אבל יש לי "בעיה" מסוג אחר. (כמובן שלא מדובר במשהו רציני..אלא משהו שהרגיז אותי, ועדיין ממשיך להרגיז). אז ככה..אני מתנשאת לגובה של 1.75מ', ושוקלת בערך 55-58 ק"ג. (אין לי מושג כמה בדיוק, כל מדידה מראה משהו אחר...
) , בכל אופן, אני לא מצליחה למצוא בגדים שיתאימו לי! הטעם שלי, הוא בסגנון ספורטיבי, בעיקר. ג'ינסים, סווטשירטים, טי-שרט, נעלי התעמלות..כמובן, שהכל בטוב טעם.
, וכשאני מתלבשת באופן אלגנטי, מדובר על גופיות, סריגים, נעלי עקב... עד כאן, הכל נשמע סביר. הבעיה היא, שכל החנויות בארצנו הקטנטונת, שמתיימרות למכור בגדים לפרופורציות שלי, מייצרות בגדים לגמדות!! למה הכוונה? הנה מספר דוגמאות:
באחת מרשתות הביגוד הגדולות בארץ, מכרו בחורף סריגים עם רוכסן, מדהימים בעיני. בכל אופן, הסריגים היו עד מידה 3. והפלא ופלא - מידה 3, שאמורה להיות "גדולה", כביכול, (זו המידה הגדולה ביותר שהיתה להם!), בקושי עלתה, שלא נדבר על הסגירה של הרוכסן..
והשרוולים - גם הם היו קצרים. מאוד.
לא מזמן, חיפשתי סווטשירט חביב, כזה שאוכל ללכת עימו גם עם ג'ינס, ביום יום, וגם לבילוי פשוט בערב. לא משהו מתוחכם מדי. ניגשתי לאחת מהחנויות, (רשת מוכרת, גם כן), ומדדתי מידה XL! מיותר לציין את ההמשך.
בכל אופן, אין ספק, אני מתקשה למצוא בגדים, מאחר וכל החנויות מייצרות בגדים מיניאטורים למדי, והרשתות שמוכרות מידות גדולות, או שהמידות באמת גדולות מדי, או שהבגדים פשוט לא לטעמי. זהו, רק רציתי לשתף...
מקווה שאתן לא כועסות על "הפלישה" שלי, ושיהיה לכולכן המשך יום נפלא!
שמי נועה, אני בת 18 וקצת, ואני אמנם לא מלאה, אבל יש לי "בעיה" מסוג אחר. (כמובן שלא מדובר במשהו רציני..אלא משהו שהרגיז אותי, ועדיין ממשיך להרגיז). אז ככה..אני מתנשאת לגובה של 1.75מ', ושוקלת בערך 55-58 ק"ג. (אין לי מושג כמה בדיוק, כל מדידה מראה משהו אחר...