שלום לכן

lululin

New member
שלום לכן

הרבה הרבה זמן לא ביקרתי ולצערי אני חוזרת עם דמעות בעיניים. לאחר תקופה ארוכה לבד, בה למדתי להנות מהלבד הזה , לאהוב את עצמי קצת יותר ובעיקר לא לפחד להיות לבד- פגשתי גבר (וכן, כרגיל, כאן התמונה מסתבכת) הוא בתחילתו של הליך גרושים סבוך (דורש משמורת על הילדים) ואני- אני בהתחלה ממש לא הייתי מעוניינת,נראה לי מסוכן מדי. לאחר חיזור ארוך ונמרץ מצידו הסכמתי להפגש איתו, ומה אני אגיד לכן- התאהבות כמו בסרטים. משני הצדדים. עד שיום בהיר אחד הוא נלחץ. נלחץ בעיקר מעצמו, ממה שהוא רוצה שיהיה, ממה שהוא מרגיש, מהכל, וניתק קשר. אני כמובן עדיין מאוהבת, הדמעות עולות לפחות פעם ביום, משתדלת בכל הכח לא ליצור איתו קשר, ולא מוצאת מנוחה. יודעת שצריכה להמשיך הלאה, לנסות לשכוח, לחזור לשגרה שלי אבל איך? מה עושים עם כל הרגשות האלה? לאיפה לנתב אותם? לא מצליחה אפילו לחשוב בבהירות.

כנראה שהוא לא ראוי להיות בן זוגך

דבריך דיי מוכרים לי. קשר שמתחיל כל כך יפה, זוג שמתאהב עד מעל לראש ושם בצד את כל הקשייים ורק מסתכל קדימה. פתאם אחד מבני הזוג מקבל רגלים קרות וברגע הכי פחות מתאים נוטש את השטח. כנראה שהוא לא ראוי לך אם נלחץ מעצמו ו/או ממה שהוא רוצה. גם אני חוויתי לאחרונה את אותה חוויה. אמנם הכרות קצרה מאוד אך הכיוון היה זהה, עד אותו רגע שקיבל רגלים קרות וטען שאינו בנוי למחויבות כי לא יודע מה רוצה מעצמו ברגעים אלו, גם הוא עסוק בספור משמורת על ילדיו. הרימי ראש כפי שאני עשיתי ורבים כמוני עשו.... החיים יפים, השמש זורחת ומאירה לה את דרכנו והצפורים מצייצות והפרחים פורחים.... קבלי
משותפה לתחושה

מענין למה הם תמיד הנלחצים?????

לי בטח אין תשובה כי אני אישה כמוך אבל תמיד עדיף לגלות מי הצד השני בהקדם מאשר מאוחר

lululin

New member
קצת באיחור

אבל תודה לכן על העידוד, היום המצב נראה כבר יותר טוב.

למעלה