שלום לכן..

r o n i1

New member
שלום לכן..

אני כאן באותו נושא שבגללו "נחמדה מאוד" כתבה פה.. אני בת 14.5 ואני מתאפרת גרועה אני לא יודעת לשים עיפרון בעיינים ולא צללית אני לא ממש מוצאת צבעים שיתאימו לי.. אני אשמח לעזרה.. נ.ב אני שמה פה תמונה שלי ואני אשמח אם תענו לי.. ואני יודעת שאני נראית בה גרוע זה לא רק בתמונה.. חוץ מזה אני לא ממש פוטוגנית ככה ש... סורי אם תבהלו.... רוני

אוקי תראי..

קודם כל תתחילי עם עפרון שחור לעין- הפס עור שמסתתר בין מאחורי הריסים, ממש בתוך העין (אני לא יכולה להגדיר את זה יותר טוב) פשוט תצבעי אותו עם עפרון שחור (או כל צבע שזה לא יהיה) לכל אורך הפס או אפילו רק בקצה החיצוני של העין. לפי דעתי יכול להתאים לך גם שחור מעל העין, להבלטת העיניים (כן כן יש לך עיניים יפות שווה להבליט אותן
) אז איילינר כנראה יהיה לך קצת קשה לשים אז פשוט תתחילי לעשות את הפס השחור עם עפרון שחור, קחי את העפרון השחור, ציירי לך פס צמוד לריסים העליונות, פס דק! אני ממליצה לך לשים קצת אבל ממש קצת צללית שחורה בפס דק מתחת לעין אבל שהפס מתחת לעין יהיה צמוד לריסים התחתונות בדיוק כמו למעלה. עכשיו המסקרה- תחזיקי את המברשת של המסקרה ביד ימין (אם את שמאלית אז ביד שמאל), שימי את המברשת של המסקרה ממש מתחת לריסים העליונות ולעט לעט תרימי את הריסים כלפי מעלה המברשת ותמשכי אותם, רצוי שתמשכי אותם למעלה בתנועות סיבוביות. נסי קודם לעשות את זה ואז נראה מה השלב הבא... תעדכני אותי איך יצא לך

r o n i1

New member
קודם כל תודה

רק עכשיו ראיתי את ההודעה מפני שאני לא הייתי פה אז תודה רבה ואני אנסה ....

קנגורית

New member
את נורמאלית??../images/Emo12.gif

קודם כל את יפה מאוד אבל זה טוב שאת צנועה, יש לך תווי פנים שהרבה מאפרות היו רוצות לאפר אותם... שנית את נמצאת עכשיו בידיה האמונות של רעות היקרה ולכן כל טיפ שהיא תתן לך הינו כמו כלל זהב * עלייך להדפיס אותם ולשמור אצלך ליד המראה. * ראי גלריה... קנגורית

למעלה