שלום לכן

germanfrau

New member
שלום לכן

אני מעדיפה להישאר אנונימית ולכן לא אפרט יותר מידיי על עצמי,אני גרמניה וכאחת כזאת זכיתי להנות מקולנוע לסבי גרמני משובח שלצערי היתפספס בארץ..לכן החלטתי לתרגם לכן 2 יצירות מדהימות(לעניות דעתי) הראשונה שכבר תורגמה היא "המיתחרות" או בשמו הגרמני "die konkurrentin" הוא סרט מקסים (לדעתי) שמתמקד בקאטרינה נורדברג שהיא אישה מצליחה,מנהלת בכירה,נשואה ואם לשני תאומים ובאסיסטנטית הלא כל כך רצויה שלה מארן ריגר צעירה שאפתנית ומוכשרת ועל מערכת היחסים שנירקמת ביניהן והופכת לרומן. זה הסרט הראשון בחיי שתרגמתי ואני מודעת לכך שהתרגום לא מושלם אך הסרט פשוט כל כך אותנטי ואני מאמינה שרבות יוכלו להיתחבר אליו...והסרט השני שהתחלתי לעבוד עליו הוא "איימי ויגואר" שזה סיפורם האמיתי של פליצה שרגנהיים ולילי ווסט,אני אפרט עליו כאשר אעלה אותו(עוד חודש בערך)...בנתיים אני מקווה שתהנו מ"המיתחרות"http://www.megavideo.com/?v=JZVPPN1B אני מקווה שתהנו מימנו ואני אשמח לשמוע מה דעתכן הן על הסרט והן על הרעיון של תרגום הסרטים הללו..

germanfrau

New member
Bitteschön

אגב אני מזמינה את כולכן להפיץ את הסרט למי שבא לכן.לי הוא ממש נתן תקווה(גם אם אני לא יכולה לממש אותה עדיין) ואני משארת שאם הייתי באה מרקע שונה אז גם הייתי יוצאת כבר.בכל מיקרה אני ממש מקווה שהוא ינחם ויעזור לעוד בנות או סתם יספק שעה של הנאה לאלה מיכן שכבר יצאו וכיום חיות באושר.מקווה שנהניתן ותהנו מהסרטים.

"גוטה מורגן גוטה מורגן זוננשיין" ../images/Emo6.gif

שיר שאהב ההוא מהאח הגדול... לקום איתו בבוקר.... עברית קשה שפה. אמה ויגואר,לא ראיתי את זה באנגלית? קראתי גם ת'ספר ששיעמם אותי מוות. השפה הגרמנית למען האמת מטרידה אותי בגלל השואה... לא בטוחה שאצליח לגבור על זה, למרות שלא כל הגרמנים נאצים...
מצטערת אם האמת שלי מזעזעת מידיי לא זאת היתה כוונתי ברוכה הבאה לפורום וישר כוח על התרגום!

germanfrau

New member
חח-guten#

ואין לך על מה להיצטער לרוב האנשים בארץ יש את הבעיה הזאת עם השפה הגרמנית,אבל כל עוד את לא סתם שונאת את כול הגרמנים אין לך על מה להיצטער(יש כאן הרבה אנשים שיכולים להיות מאוד לא נחמדים לגרמנים בלי שום סיבה).בכל מיקרה אני באמת חושבת שהסרט מאפיל על הסטיגמה של השפה ואני בטוחה שברגע שתישאבי לסיפור כבר לא יעניין אותך אם זה בגרמנית ואגב גרמניה היום מאוד תומכת בזכויות של הומואים ולסביות(למרות שלצערי יש עדיין משפחות גרמניות שלא מקבלות את זה(כמו שלי
)ומטפלת בחומרה בכל גילויי אנטישמיות(בניגוד לשאר מדינות העולם)ואגב אני חושבת שהסרט איימי ויגואר שונה מהסיפור ולכן את עשויה לאהוב אותו...אני אישית אהבתי את הסיפור למרות שלא אהבתי את אך שסופר(הספר ערוך בצורה מזעזעת לדעתי)אבל הסרט הרבה יותר סימפטי לדעתי והמסר של "לחיות את הרגע" מאוד היתחבר אלי,ואני חייבת להגיד שהשחקניות גם של "המיתחרות" אבל בעיקר של "איימי ויגואר" פשוט הקסימו אותי בכריזמה,ביופי והחן שלהן. בכל מיקרה תודה רבה לך ולכל מי שהגיב לי הן במסר והן בתגובות

../images/Emo108.gif היייי germanfrau ../images/Emo108.gif

קודם כל אחרי שכתבתי את ההודעה התחרטתי עליה אבל לא היתה דרך חזרה, צריך להכיר אותי בשביל להבין שאני משתטה כאן לרוב, חשבתי שאצלב קודם כל על ידי הבנות ואחכ על ידי
פאמ !
-קי !, קי? כי ככה קוראים לה!
(בודק שוב ושוב שלא טעיתי באיות אללה יוסטור
) שמשום מה חושבת שאני לא בועטת יותר :) התשנה
חברבורותיה? לא ולאאא, תנו לה מקלדת והיא תוציא מטעמים! ליד האיקון הזה יש את האייקון של
נחמן דה דוג :) הורס ראסטות שכמותו. אני שוקי זיקרי של הכלבים "יא מאן! גוד וובריישן''
אגב לא קשור לכלום כאן חוץ מכמה לא יבינו בכלל למה כתבתי את זה, אבל היום קניתי לי בצל ירוק וערבבתי לי עם גבינה, סוף!

פאמקי

New member
../images/Emo6.gif

הוספת מלח? זה הכי חשוב! ורק מי שלא הגיעה למפגש לא מבינה על מה אתץ מדברת. במפגש הבא, מבטיחה שוב.

nobody88

New member
אגב זה מאוד משנה איזו גרמנית זו

יש הבדל ממש גדול בין המבטא של מזרח גרמניה למערב ודווקא זה שהוא לא "כבד" (נראה לי שזה המערבי אבל אני לא בטוחה)- הוא נשמע ממש יפה.

germanfrau

New member
זה hochdeutsch

שזה גרמנית סטנדרטית..את צודקת לחלוטין יש הבדלי מבטא לא רק בין המזרח למערב אלה גם בין השווצרים והאוסטרים והכי גרוע זה הבווארים שזה כבר בכלל לא גרמנית.אגב השחקנית שמשחקת את קאטרינה היא שווצרית במקור אבל בסרט אין לה מבטא http://www.youtube.com/watch?v=QeEW5ixxgYk&feature=related מי שרוצה לשמוע את המבטא השווצרי זה בשבילו

מקסים מקסים

הייתי שמחה לתרגומים גם מצרפתית וספרדית. לו רק היו נשים שיקחו יוזמה. האם אני היחידה (או שמה הפנטזיות שלי התערבבו עם המציאות) כוכבת הסרט לא מזכירה לכן במעט את ציפי לבני?

germanfrau

New member
לצערי

הספרדית שלי צולעת והצרפתית שלי לא ממש קיימת
,אבל אם יש לך שמות ספציפיים של סרטים אני אוכל לנסות למצוא כתוביות באנגלית או גרמנית ולהכין כתוביות בעברית...ולי היא ממש לא הזכירה את ציפי,אבל כל אחד והפנטזיות שלו

nobody88

New member
חחחח נכוןןןןןן

אכן מזכירה את ליבני! משום מה הסרט נטען לי ממש לאט אז עוד לא הספקתי ממש לראות.

צרפתית?

מוכנה שמשהי תלחש לי בצרפתית גם בלי תרגום למה להרוס עם עברית
בעבודה יוצא לי לדבר עם עשרות לקוחות בטלפון ומשום מה שואלים אותי לא אחת אם אני צרפתיה ואני ממש לא בכיוון אפילו... הדבר הכי צרפתי אצלי זה האהבה לשירים של סלין דיון. בקיצקוץ מה אני נדחפת כאן... צרפתית שפה סקסית! ***משום מה אני לא מקבלת הודעה למייל שקיבלתי תגובה ינעל תפוז.

flint29

New member
../images/Emo6.gif ההההה הההה!

ממש לא חשבתי על זה בסרט אבל עכשיו שאת אומרת...
אהבתי את הסרט - רק הסוף הרס לי. לא אוהבת בגידות כל כך גם אם זה היה סוג של מתבקש.

למה לעשות ספויילינג לסרט למההה?

לא ידעת שאת הסוף לא רואים בסרטים לסביים כי זה הורס את כל המצב רוחה?

flint29

New member
לא נראה לי שזה כזה ספויילר

איזה סופים של סרטים לסביים הרסו לך את המצב רוחה?

Loving Annabelle הרס לי את המוד

מומלץ בחום ,גיליתי אותו ב 2011 שהוא יצא כבר ב 2006 יש עוד סרטים כאלה בנמצא?

למעלה