שלום לכן

אירובי

New member
בבקשה

עוגיות פרח ריבה נימוחות סבתא של ניקי ב נ ה ד ר ו ת מצרכים: 200 ג' חמאה 350 ג' קמח (שתים וחצי כוסות) שקית אבקת אפיה 3 חלמונים 200 ג' סוכר (כוס) כפית סוכר וניל 3 כפות מיץ תפוזים הכנה: 1.לעבד את המצרכים לבצק. להכניס למקרר לחצי שעה. 2.לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. 3.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות. 4.לצנן את העוגיות. 5. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. 6.למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור). הערות: ניתן להכין מהבצק, אוזני המן, עוגיות חמאה עוגיות פרח ריבה, עוגיות סנדוויץ

MERUONET

New member
קודם כל

תודה לך ויש לי 2 שאלות האם אפשר למלות גם בממרח שוקולד ולמה התכוונת בדיוק עוגיות סנדוויץ ?

ניקי ב

New member
עוגיות סנדוויץ מעולות

עוגיות סנדוויץ מעולות - ניקי ב מצרכים: 350 ג' קמח תופח (שתים וחצי כוסות) 200 ג' חמאה (2 חבילות קטנות) 100 ג' סוכר (חצי כוס) ביצה חלמון 2 כפיות סוכר וניל קורט מלח ממרח רוזמרי (או כל ממרח שאוהבים) אופן ההכנה: 1.לערבב את כל החומרים, ליצור בצק. 2.להניח במקרר לחצי שעה. 3.לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ עיגולים. 4.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור, שחומם מראש לחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות. 6.לצנן את העוגיות. 7.למרוח את חצי מהעוגיות בממרח הרוזמרי. להניח מעל עוגיה נוספת. הערות: עוגיות עדינות וטעימות. לשמור בקופסא אטומה ניקי

ניקי ב

New member
עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה - ניקי ב מצרכים: 350 ג' קמח תופח (שתים וחצי כוסות) 200 ג' חמאה (2 חבילות קטנות) 100 ג' סוכר (חצי כוס) ביצה חלמון 2 כפיות סוכר וניל קורט מלח ריבת תות אופן ההכנה: 1.לערבב את כל החומרים, ליצור בצק. 2.להניח במקרר לחצי שעה. 3.לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. 5.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות. 6.לצנן את העוגיות. 7.לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. 8.למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור ניקי

bigjack

New member
ניקי פשוט למות מהתוצרת שלך../images/Emo3.gif

הצילומים כל כך מגרים...וכשמגדילים אותם זה כאילו העוגיות רוצות לקפוץ מהמסך ישר ליד שלי

ניקי ב

New member
עוגיות ריבה נהדרות

עוגיות ריבה נהדרות - ניקי ב מצרכים: 170 ג' חמאה 300 ג' קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות) 2 חלמונים 120 ג' סוכר (חצי כוס+ כף) 4 כפות שמנת מתוקה מילוי: ריבת תות הכנה: 1.לעבד את כל המצרכים לבצק. 2.לחלק את הבצק לשניים. 3.לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. 5.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני, לצנן. 6.לפזר אבקת סוכר על העוגיות עם החור 7.להניח מעט מילוי במרכז כל עוגיה (שלמה) להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) ניקי

ניקי ב

New member
עוגיות פרח ריבה נימוחות

עוגיות פרח ריבה נימוחות סבתא של ניקי ב נ ה ד ר ו ת מצרכים: 200 ג' חמאה 350 ג' קמח (שתים וחצי כוסות) שקית אבקת אפיה 3 חלמונים 200 ג' סוכר (כוס) כפית סוכר וניל 3 כפות מיץ תפוזים הכנה: 1.לעבד את המצרכים לבצק. להכניס למקרר לחצי שעה. 2.לחלק את הבצק לשניים. לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. 3.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות. 4.לצנן את העוגיות. 5. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. 6.למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור). הערות: ניתן להכין מהבצק, אוזני המן, עוגיות חמאה עוגיות פרח ריבה, עוגיות סנדוויץ ניקי

ניקי נראה מדהים..........

איך את קורצת עיגולים? יש איזה צורת מיוחדת שחותכת את העיגול בפנים? נראה מה זה נהדר חבל על הזמן.............

ועוד שאלה כמה עוגיות יוצאות? יש לי פה כל מיני

צורות של עוגיות אני אכין, ופשוט אשים עוגיה על עוגיה עם מריחת ריבה באמצע, לא יהיה חור מקסימום, גם נחמד לא??? נשמע לך טוב?

ניקי ב

New member
נשמע מעולה, יוצאות די הרבה עוגיות, לא ספרתי.

את לא חייבת לעשות עיגול באמצע, זה יהיה טעים מאוד גם בלי. את יכולה למלא בממרחים שונים, נוטלה, ריבה... מה שבא לך. אני מאוד אוהבת עוגיות ריבה... ניקי.

נראה לך שיוצאים 40 עוגיות?

בכל אופן שקלתי גם למלא את העוגיות למטה עם ממרח חלווה, נשמע לי מזה טעים....................

ניקי ב

New member
ל 40 עוגיות פרח הייתי מכפילה כמויות

בטוח ייצא יותר. נשמע מאוד טעים. ניקי.

ניקי ב

New member
יש לי מכשיר עם צורה עגולה בקצה.

אני לא זוכרת איך קוראים לו, אני משתמשת בו, נוח לי. תודה לך
ניקי.

ניקי ב

New member
עוגיות שוקולד נוגט

עוגיות שוקולד נוגט - ניקי ב מצרכים: 170 ג' חמאה 300 ג' קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות) 2 חלמונים 170 ג' סוכר (כוס פחות כף וחצי) 5 כפות שמנת מתוקה כף קקאו מילוי: ממרח נוגט נוטלה רוזמרי מה שאוהבים הכנה: 1.לעבד את כל המצרכים לבצק. 2.לחלק את הבצק לשניים. 3.לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות, על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו. 5.להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני, לצנן. 6.לפזר אבקת סוכר על העוגיות עם החור 7.להניח מעט מילוי במרכז כל עוגיה (שלמה) להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) ניקי

למעלה