שלום לכן!

shelley11d

New member
שלום לכן!../images/Emo98.gif

אז ככה: ב-30.6 הגיעה הווסת הראשונה לאחר הפסקת הגלולות (לאחר 28 יום בדיוק!), אתמול הייתה אמורה להגיע אך בינתיים לא מגיעה. מיום ראשון כאבי בטן כמו לפני וסת, מאתמול כאבים בגב התחתון, משבוע שעבר רגישות לריחות וקימה לשירותים באמצע הלילה, הליכה מרובה לשירותים, בחילות קלות בעיקר בערב אבל לפעמים גם בבוקר, עייפות, תחושת נפיחות בבטן, הציצים קצת גדלו (מתחילים לברוח מהחזייה
) והיום גם מאוד התחשק לי לאכול חביתה... מה אתן אומרות? אני מחכה עם הבדיקה הביתית עד יום חמישי. כיוון שזה בסה"כ הנסיון הראשון, אני לא מרשה לעצמי לקוות יותר מדי... אבל אני בכל זאת מאוד מתרגשת. וגם הבעלול. שלי

נשואה 3 3

New member
היי shelley

קודם כל שיהיה בהצלחה ושתיראי
אני לא יודעת איך את עומדת בהמתנה הזאת אבל כל הכבוד. אני כבר מזמן הייתי עושה בדיקה בייתית אני מממנת את החברות
בהצלחה.

shelley11d

New member
קניתי בדיקה ולא הצלחתי להתאפק...

ועשיתי אותה הערב למרות שנורא רציתי לחכות לבוקר. כתוב "להחזיק מתחת לזרם במשך עשר שניות" וקצת זז לי באמצע... בקיצור, התשובה שלילית. בכל מקרה, לא מאבדת תקווה כ"כ מהר (להזכירכן, זה הניסיון הראשון) ועושה בדיקת דם מחר בבוקר. מקווה שיש עדיין סיכוי. מה שהעציב אותי היה לא (גם, אבל פחות) התשובה השלילית אלא התגובה של הבעלול שהייתה משהו כמו: "אמרתי לך לא לקוות יותר מדי!" זהו, אז אני קצת עצובה אבל עדיין לא מאבדת תקווה. תחזיקו לי אצבעות.

mishmish25

New member
האצבעות שלי הן שלך

תחכי עוד יום או יומיים ותעשי בדיקת דם..... בהצלחה

shelley11d

New member
עשיתי בדיקת דם הבוקר...

והתשובה שקיבלתי מהאחות בצהריים הייתה שלילית. אבל היא שאלה כמה ימי איחור יש וכשאמרתי לה ששלושה, היא אמרה שחבל שלא שאלה בבוקר כי זה מוקדם מדי עדיין. זה נורא מוזר כי ביום ראשון ושני היו ממש סימנים של וסת - מלבד הדימום והמחזור האחרון (הראשון אחרי הגלולות) היה בן 28 יום, כך שהאיחור לא ממש מובן לי. אולי זה הריון מדומה? תודה על התמיכה.

shelley11d

New member
האם בדיקת דם שלילית אחרי שלושה

ימי איחור היא חד משמעית או שיש עדיין תקווה?

צהלולים

New member
../images/Emo12.gif אני לא יודעת, אבל

הייתי בטוחה תמיד שבדיקת דם זו התשובה האולטימטיבית.. כנראה שאפילו שם יתכנו טעויות. מעניין! ובהצלחה...

פּוֹנְג

New member
אם המחזור שלך סדיר ואת בטוחה

שאת אכן באיחור של שלושה ימים... אז הייתי אומרת שכן, שזו תשובה מהיימנה. צר לי.

תמרלה

New member
גברים מדחיקים רגשות!

מנגנון ההגנה שלהם כזה חזק שהם מעדיפים להגיב כאילו זה משהו שלא קשור אליהם, במיוחד שזה בשלבים שרק רואים איזה פס או שניים! והדרך שלהם לא להתאכזב זה להגיד משפטים כאילו מרגיזים שהם בעצם אומרים לעצמם! בעלי לא קלט מה המשמעות של תינוק ולא היה מחובר רגשית עד שראה בסקירת מערכות את העובר - והוא התלהב והתרגש כמו תינוק כך שאפילו לא הבין שמשהו לא בסדר! וגם לא היה מוכן להשלים עם זה כל כך- אבל כששמע רופא נוסף הבין את המשמעות של מה זה תינוק וכמה קשה להביאו לעולם! אנחנו הנשים יותר מחוברות רגשית ופיזית ויותר מביעות רגשות ,מרשות לעצמנו לבכות ולהיות עצובות - גברים לא (בלי הכללות יש כאילו שכן!) את יכולה להגיד לו מה את מרגישה וכמה את כן מקווה וכן מתאכזבת וזאת הדרך שלך וכל מה שאת רוצה ממנו זה חיבוק או מילה טובה! אז בנתיים קבלי ממני
ושיהייה רק טוב

למעלה