בועת sabon
New member
שלום לכן ../images/Emo24.gif...
לא כתבתי כאן כבר הרבה זמן אבל הסתובבתי פה מדי פעם ועקבתי קצת. למעשה אני כותבת קצת יותר בפורום פוריות מאז שהתחלנו IVF לפני 10 שבועות בערך... אז אני מעדכנת: כבר בטיפול ראשון הוחזרו לרחם 2 עוברים טריים. אחד נקלט אבל נפל בשבוע 8
בבי"ח המליצה לי הרופאת נשים לנסות ציטוטק שב- 80% מהמקרים מבטל את הצורך בגרידה. היום בדיעבד אני חושבת שזו היתה טעות. הציטוטק גרם לדימום כבד מאוד אבל השק לא יצא ולמחרת עברתי גם גרידה. חזרתי הביתה קצת חלשה אבל ללא כאבים. פתאום אחרי 3 ימים התחילו כאבי בטן חזקים נורא. ממש לא יכולתי לעמוד ישר וגם לא לישון בלי משככים. כאבי בטן הם חלק בלתי נפרד מחיי כבר שנים רבות אבל הכאבים האלו היו חזקים במיוחד וללא הפסקה. הגענו שוב למיון. כל הבדיקות כולל US יצאו תקינות. לא יודעים מה יש לי ומשחררים אותי עם זריקת וולטרן בטוסיק. נשמע לכן מוכר? ככה עוברים להם כמה ימים עמוסי משככים ואני מעבירה אותם מרוחה על הספה, מקופלת ומסוממת כמו כל אנדואית טובה... התהייה שלי אם זה באמת הציטוטק? האם מישהי עברה אירוע כזה? אני חושבת שזה הציטוטק כי אם המחזור שלי כואב נורא ואני מדממת בו 3 מ"ל (סליחה על ה- TMI
) אז ייתכן שהדימום המאסיבי גם נפלט בחלקו כלפי פנים הבטן ואולי מכאן הכאבים הקשים. מה דעתכן? כרגע בשלבי התאוששות ומקווה לחזור לשגרה בקרוב..
לא כתבתי כאן כבר הרבה זמן אבל הסתובבתי פה מדי פעם ועקבתי קצת. למעשה אני כותבת קצת יותר בפורום פוריות מאז שהתחלנו IVF לפני 10 שבועות בערך... אז אני מעדכנת: כבר בטיפול ראשון הוחזרו לרחם 2 עוברים טריים. אחד נקלט אבל נפל בשבוע 8