שלום לכן
...

בועת sabon

New member
שלום לכן ../images/Emo24.gif...

לא כתבתי כאן כבר הרבה זמן אבל הסתובבתי פה מדי פעם ועקבתי קצת. למעשה אני כותבת קצת יותר בפורום פוריות מאז שהתחלנו IVF לפני 10 שבועות בערך... אז אני מעדכנת: כבר בטיפול ראשון הוחזרו לרחם 2 עוברים טריים. אחד נקלט אבל נפל בשבוע 8
בבי"ח המליצה לי הרופאת נשים לנסות ציטוטק שב- 80% מהמקרים מבטל את הצורך בגרידה. היום בדיעבד אני חושבת שזו היתה טעות. הציטוטק גרם לדימום כבד מאוד אבל השק לא יצא ולמחרת עברתי גם גרידה. חזרתי הביתה קצת חלשה אבל ללא כאבים. פתאום אחרי 3 ימים התחילו כאבי בטן חזקים נורא. ממש לא יכולתי לעמוד ישר וגם לא לישון בלי משככים. כאבי בטן הם חלק בלתי נפרד מחיי כבר שנים רבות אבל הכאבים האלו היו חזקים במיוחד וללא הפסקה. הגענו שוב למיון. כל הבדיקות כולל US יצאו תקינות. לא יודעים מה יש לי ומשחררים אותי עם זריקת וולטרן בטוסיק. נשמע לכן מוכר? ככה עוברים להם כמה ימים עמוסי משככים ואני מעבירה אותם מרוחה על הספה, מקופלת ומסוממת כמו כל אנדואית טובה... התהייה שלי אם זה באמת הציטוטק? האם מישהי עברה אירוע כזה? אני חושבת שזה הציטוטק כי אם המחזור שלי כואב נורא ואני מדממת בו 3 מ"ל (סליחה על ה- TMI
) אז ייתכן שהדימום המאסיבי גם נפלט בחלקו כלפי פנים הבטן ואולי מכאן הכאבים הקשים. מה דעתכן? כרגע בשלבי התאוששות ומקווה לחזור לשגרה בקרוב..

בועת sabon

New member
עוד שאלה...

אני יודעת שאנדו' פוגע בפריון ברמה של קושי להיכנס להריון. האם האנדו' יכול להיות הגורם להפלה עצמה?

מעיין153

New member
היי בועה מה שלומך?

מצטערת לשמוע על מה שעברת רשמתי לך גם בפוריות בכל מקרה לדעתי אין קשר אולי תעשי בדיקת קרשיות וגם זה מאוד יכול לקרותתתתתתתת עם כל הכאב והצער היום את יודעת שהגוף שלך יודע לקלוט הריון ומקווה שהפעם הבאה שלך תמשך ל9 חודשים נפלאיםםםםםםםםםם

זואילי

New member
אוי בועה, מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

צר לי, לא יודעת לענות על שאלותייך, אבל אומר את המשפט המעצבן והכי לא משכנע עכשיו... היה הריון. זה סימן טוב. הרית ב IVF ראשון, זה לא מובן מאליו! מאחלת לך הרבה הרבה הצלחה בסיבוב הבא

בועת sabon

New member
תודה מקסימות

בהחלט לא מזלזלת בהריון מ IVF ראשון. שנינו, אני והחצי, היינו המומים לחלוטין גם מהיבול שהיה (12 ביציות מופרות) שזה המונמון וגם הריון. פשוט לאור ההתאוששות הקשה שהיתה עלו לי השאלות. מה שבטוח שאם חו"ח זה יקרה שוב אין רופא בעולם שיצליח לשכנע אותי ללכת על ציטוטק. יש תור בשבוע הבא לרופא נשים שלי, שהוא באמת רופא מצויין, ונראה מה הוא יגיד כי מסתבר שיש שם גם איזו מיומה
שממש לא בא לי להתעסק איתה עכשו... בכל אופן, הרבה תודות לכן נפלאות..

לגבי הציטוטק

אני עברתי נסיון עם ציטוטק דוקא טוב עד כמה שהפלה יכולה להרגיש טוב.. לא חויתי את מה שאת מתארת, הכאב הפיסי היה של מחזור רגיל כך שהסתממתי כרגיל, מצד שני וולטרן זה הסתממות רגילה אצלי כך שאולי הכאב נחווה אחרת אצל שתינו. לגבי הכאב המאוחר יותר שאת מתארת, אצלי הוא לא היה. מחזיקה לך אצבעות להריון הבא שיפרח ויגדל ויהפוך אותך לאמא

למעלה