שלום לכן

B plus

New member
שלום לכן ../images/Emo20.gif

מזמן לא נכנסתי לקומונה ופתאום גיליתי שהיא הפכה לפורום
בכל מקרה רציתי לשתף אתכן ואני מקווה שאני לא "מעיקה". תזכורת קצרה: כנראה שיש לי אנדו' (לא עברתי לפרוסקופיה אבחנתית), הכאבים שהיו לי נעלמו כלא היו לאחר הפלה טבעית (הריון של 10 ימים בסך הכל) לפני כ-3 חודשים. אני מנסה להרות באופן טבעי ובבדיקת PAP נמצאה דלקת, לאחר טיפול בדלקת אני צריכה לעבור שוב בדיקת PAP. הייתכן שהאבי האנדו' עוברים או נעלמים לפעמים...יכול להיות שאין לי אנדו'??

ר ו מ י ה

New member
הי

לשאלותיך- לפעמים כאבי האנדו' נעלמים. כאב בלבד אינו אינדיקציה לאנדומטריוזיס. בהחלט ייתכן שאין לך אנדו'. על סמך מה נאמר לך שיש לך?

B plus

New member
היי

רופא הנשים חושד שזה מה שיש לי על סמך הסימפתומים שמהם אני סובלת: כאבים חזקים בבטן התחתונה בעיקר בזמן מחזור ולפעמים בזמן ביוץ עייפות בלתי מוסברת, הכל בעצם התחיל מספר חודשים לאחר לידת ביתי השניה. (לפני 8 שנים).בדיקות שעשיתי עד כה CT -אגן, אולטרסאונד והממצאים לא קשורים לכאבים שמהם אני סובלת. רופא הנשים המליץ בזמנו על לפרוסקופיה אבחנתית אך החלטתי לא לעבור אותה בגלל הנזק לעומת התועלת (זה לא יעזור לי הרבה אם אני אקבל גושפנקה של אנדו').

אני לפעמים מרגישה ש"כאילו" האנדו

נעלם. לי בכל מקרה, אכן יש אנדו, אפילו בדרגה קשה (ככה נאמר, ואין לי מושג לגבי דרגה, אף פעם לא נאמר לי) בכל מקרה, אני לא סובלת
כל
חודש מכאבים, יש פעמים שאני סובלת מכאבים יחסית נסבלים (לדעתי). (היו תקופות גם של כאבים לא נסבלים) ידוע לי שדרגת אנדו ודרגת הכאבים לא קשורים... למרות שכרגע אני די בחרדות, כיוון, שכבר כ- 4 חודשים, אני בהפסקה (מאולצת) וללא דיכויים ו/או גלולות (ולמזלי גם ללא כאבים) אבל, יש בי פחד שאני גורמת לעוד מוקדי אנדו להמשיך ולהתפתח אצלי
נ.ב.: ראיתי שרומיה כחולה, כנראה די באיחור, לפי מה שאני שמה לב.... אבל מגיע לך
על ניהול יחד עם בואינג (מתאימה השותפות בינכם
)

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gifטוב לראותך

אני חולקת איתך פחדים- לפני הטיפולים הייתי בדיכוי ארוך, אך ברגע שהתחלתי טיפולים הדיכוי שלי הוא תלוי טיפול. מהטיפול האחרון עברו כבר שישה חודשים ונכון לאתמול נצפתה ציסטה עכורה בשחלה
כך שכנראה חוסר דיכוי אצלי לא היה דבר נכון. שמחה'לה זוכרת שלא התחברת למאמרים באנגלית- כיום יש במאמרי הפורום מאמרים מתורגמים לעברית. תהני.

נכון רומיה, זכרת טוב...../images/Emo24.gif

ואכן התחלתי לקרוא את המאמרים המתורגמים, תודות לך ולבואינג!! באמת תודה ענקית!!!!!

למעלה