שלום לכן

מאורית

New member
שלום לכן ../images/Emo140.gif

רציתי לשאול אם קיימת מסגרת להורים שרוצים לגדל את ילדם בבית (מלידה ועד גיל שנה וחצי או שנתיים)ומעוניינים להפגש עם הורים וילדים אחרים על בסיס קבוע בהדרכת גננת מוסמכת ומקצועית? אני לקחתי את ביתי בת השבעה חודשים למפגשים שבועיים בג'מבורי , אך ללא הדרכה מקצועית לא הרגשתי שאני תורמת מספיק לילדה. מצד שני - כל החוגים המיוחדים עולים המון כסף ונמשכים רק מספר מוגבל של פגישות. חשבתי על הדרכה מקצועית בדיוק כמו זו הניתנת לילדים שהולכים לגן בגילאים האלה. האם אתן מכירות מקום כזה?

אני מכירה מסגרת כזאת, אבל...

את יכולה להגיע לשם רק דרך עובדת סוציאלית ואני מאוד מקווה שאין לך.. בכל מקרה - אין לך מה לדאוג. בגיל 7 חודשים - עם אימא דואגת ותומכת - הילדה יכולה להסתדר גם בלי "הדרכה מקצועית". יותר חשוב שהילדה תתפתח גם מבחינה חברתית, מה שאת מאפשרת לה ע"י אינטרקציה עם בני גילה.

טלגל

New member
שלום אורית, יש מסגרת ופורום להורים

שעושים home schooling אבל אני מבינה שזה לא מה שאת מחפשת, כמו שנאמר לדעתי אין צורך במסגרת, הילדה תהיה בהמשך דרכה כל החיים במסגרות...... יש לה אמא אוהבת, וזה הכי חשוב, פשוט לעשות דברים יחד ולשוחח ולספר סיפורים. ובשביל החברה לצאת למגרשי המשחקים ושם להפגש עם ילדים עד שתחליטי להכניסה למסגרת. כל טוב

למעלה