שלום לכן שוב

ד פ נ א

New member
שלום לכן שוב ../images/Emo9.gif

חוזרת אליכן... את האמת לקח לי בערך שבועים עד שהיה לי האומץ לחזור ולכתוב כאן, אני כמעט שבוע אחרי גרידה בשבוע השמיני, לאחר שלא נצפה דופק, (בשבוע השישי היה, ופעם אח"כ לא היה), אוספת כוחות פיזים ונפשים יחדיו, וחושבת על ההריון הבא, שבתקווה יבוא מהר, וימלא את החור שנפער בלב. אז אני כאן.. צריכה לחכות לפחות חודש חודשים עד הנסיון הבא... ומזל טוב לכל ההריוניות החדשות, ושהכל יעבור בקלות... עשיו אני מבינה יותר את המשפט שיעבור בקלות ובשעמום" דפנה

קובולט

New member
../images/Emo24.gif לדפנא

כן הריון משעמם הוא דבר נדיר למרות שנראה על פניו שלכולן יש כזה.... אבל אנחנו יודעות אחרת לצערינו הרב מחבקת אותך חיבוק וירטואלי חזזזק ומאחלת לך מנוחה וקליטה מהירה להריון הבא

זוג חדש

New member
אוייייייי דפנא'לה

זה כ"כ עצוב לשמוע. אני חייבת להגיד פה משהו- זה פשוט מדהים כמה נשים עוברות הפלות, וכמה תינוקות זה לא דבר של מה בכך. פע כשראיתי אמא עם תינוק חמוד בעגלה או על הידיים - חשבתי, איזה קליי קלות רוצים ילד - יש ילד. והיום אני לומדת כ"כ להעריך ויודעת שלא הכל בא בקלות. תאספי את כל כוחותיך ותתחילי מחדש במרוץ. יכולה רק לשלוח לך

vally

New member
אני בוכה יחד איתך ../images/Emo7.gif

אני מקווה שהכל בסדר ואז כבר אחרי המחזור הראשון את כבר יכולה לנסות ואין טעם לחקות חודשיים! הרופא שלי אמר שאפילו אם המחזור הראשון מגיע אחרי 21 יום, אז מיד אחרי המחזור אפשר לעשות. כך שכדאי לך לבדוק איתו עוד פעם. הלב כואב, אבל הגוף נרפא יותר מהר מהלב... אז אני מאחלת לך חזרה מהירה לכושר ושהריון הבא יבוא בקלות ובבריאות. שולחת לך המון

שמופי2

New member
גם אני באותה סירה

הי דפנא, גם אני באותה סירה: שבועיים וחצי אחרי גרידה (שבוע 11 ללא דופק). לגבי כמה לחכות: הרופא שלי (שהוא במקרה גם דוד של בעלי ונחשב רופא מעולה) המליץ לחכות שני מחזורים משום שלפי הסטטיסטיקה יש סיכוי גבוה יותר להפלה אם מחכים פחות. הסיבה לכך לא ידועה, אבל למה להסתכן לעבור את הטראומה עוד פעם??? אז נחכה עוד קצת בסבלנות בתקוה שפעם הבאה יהיה טוב. חיבוקים, שמופי

למעלה