שלום לכן, זקוקה לעצה

איילת321

New member
שלום לכן, זקוקה לעצה

שלום לכן אני אמא לאביב בן 3 חודשים, שלשמחתי הרבה יונק במרץ מיום היוולדו. שאלתי היא: איך מלמדים אותו לשתות מבקבוק? לפני כחודש שאבתי כמה פעמים ונתתי לו והוא שתה, ואז ברגע האמת כשהשארתי אותו עם אמא שלי ועם בקבוק הוא צרח ולא שתה. עוד נסיון או שניים מאז לא עלו יפה. אני די שונאת לשאוב, ואם בסוף הוא לא שותה, זה באמת מוגזם. גם מוצץ הוא לא רוצה ויורק החוצה. אני אחזור לעבודה בעוד חודשיים-שלושה, אבל צריך להתחיל להרגיל אותו, לא? גם לא תזיק לי האפשרות לצאת לפעמים מהבית לשעה-שעתיים בלעדיו... כל עצה תתקבל בברכה

לאה_מ

New member
עצות לסרבני בקבוק:

- נסי שמישהו אחר יתן לאביב את הבקבוק. לא את. רצוי שגם לא תהיי בסביבה. - נסי בקבוקים שונים ופטמות שונות. אורי הסכים לשתות רק מבקבוק של פלייטקס עם פטמה מאד מסויימת מסיליקון שלא הצלחתי למצוא בארץ (במקרה מישהי השאילה לי את שלה, שיש לה מארה"ב, ודוקא בזו הוא התאהב...) - נסו לתת לו את הבקבוק לא בתנוחת הנקה (למשל כשהוא שעון על הבטן של המאכיל/ה בחצי שכיבה עם הפנים כלפי חוץ). - נסו להציע את הבקבוק מחוץ לבית (אצלנו בקבוק בגינה עבד מצויין). - נסו להציע לו את הבקבוק כשהוא לא שבע ולא רעב (כלומר, מספיק זמן אחרי שינק, אבל לפני שהתחיל להראות סימני רעב). - אם הוא בכל זאת מסרב, אפשר לנסות לתת חלב שאוב בכפית, במזרק או בכוס.

Almost me

New member
כשהוא יגיע לנהר...

יכול להיות שהיום בקבוק לא מלהיב אותו, מנסיון של הרבה בנות כאן, כשאין להם ברירה הם שותים גם מבקבוק (כמובן שאפשר להאכיל בכפית או עם כוס) דבר נוסף בעיקרון אם תחזרי לעבודה כשאביב כבר היה בן חצי שנה הוא יאכל לאכול גם דברים נוספים, כך שגם אם הוא יתחיל באנטי יהיו תחליפים בהצלחה

למעלה