שלום לכן ולא לכם.

אבזץ

New member
שלום לכן ולא לכם.

אני רציתי הקרות אם יוצאית בשעלה. איפע עפשאר להשתדעך בזאת הפורעם. להבנות, מעת פרתים: עני בחור ישיבע בעל כח גדולה - מסוגל למשך במילה שלי ז' פעמים ביום ובלילה. כבר יש ש"ס בבית, כך שהשעוור יחסוך געלט שלו. אפי' חור כבר התקנתי בסדין. בקיצער, יש נדוניה שלימה ב"ה. שיט! הבורקס נשרפים לי

boaZone

New member
ואז גרמניה תנצח. הנאצים.

ואפרופו נאצים, ציטוט אדיר מתוך התסריט "וידויים של מוח מסוכן" (?) - confessions of a dangerous mind:
PENNY See, I believe in the brotherhood of man. Last week I got fucked by an Oriental. (beat, studies him) What are you? BARRIS Jew. PENNY That's what I thought. I had a Jew, but he was Sephardic. You look Ashkenazi (pronounced Ashkuh-Natzee), I'm guessing. BARRIS Ashkenazi. PENNY Right. Ashkenazi... I haven't balled one of them. BARRIS You're a romantic.​
גם אני אשכנאצי גאה...

justchip

New member
כולם להגיד פרק תהילים בבקשה

להפסד צורב לפורטגל אחרת יש איזה פורטגלי אחד בעבודה שלא יפסיק להציק לי על זה לעולם.

Le Fay

New member
תהילים לא, אבל דברים אחרים, למשל

מאלה שאומרים לשופט, אני אשמח להגיד לכבוד זה - במשך שעה וחצי. אם אין ברירה - אפילו שעתיים ופנדלים.

Le Fay

New member
פנדל נהדר!

השאר היה משעמם ורחוק מכדורגל משובח, למרות שאני באופן אישי כמעט כססתי צפורניים עד הדקה התשעים ואחר כך עד תום תוספת הזמן. מתה לראות את זיזו החמוד בגמר (הלוואי והייתי מאמינה בכנות שהוא יכול לקחת גביע נוסף לקינוח).

rigoletto111

New member
מה זה חוסר האמונה הזה?

זיזו ייקח כמו גדול עוד גביע ויראה להם מה יכולים לעשות המוסלמים כשהם רוצים! לא ראית אותו במשחק הקודם?

אבזץ

New member
מסתבר שרק עכשיו הם הזהיבו,

כך שהדאגה היתה מוקדמת. רק רציתי שתדעו, למי מכם שחשש - הכל בסדר ב"ה.

מספר שאלות

1. איזה גודל הבורקסים? 2. במה הם ממולאים? 3. מאפיה או קפואים? 4. מרחת עליהם חלמון ופיזרת שומשום? 5. אולי מלח גס? 6. בכמה יחידות מדובר? 7. תאכל לבד קמצן? 8. האם כשאתה פותח את התנור אתה כורך מגבת סביב היד או מכפיף בכפפה? 9. מה הכי טעים הבצק או הפנכו? כן, גם לי חם מאוד ומשעמם וגם תכל'ס די חששתי לשלום בורקסיך

אבזץ

New member
מרגיש כמו איש השבוע...

תודה, יקירתי. 1. הגודל לא קובע; 2. גבינה; 3. ברור שקפואים - מי יתעסק עם בצק עלים בימינו ? 4. לא. מגיע מוכן - להכניס לתנור וזהו - כולל שם שומשום. 5. לא גס ולא עדין; 6. ללכת לספור? 7. לבד והרבה; 8. כורך כהלל; 9. זה השילוב הקדוש. למרות שהגבינה כ"כ רותחת עד שטעמה החמוץ אינו מורגש. לילה טוב סופית הלכתי לישון

למעלה