שלום לכם....

lululemon

New member
שלום לכם....

טוב האמת אני חדש פה... ויש לי התלבטות קטנה שאני רוצה לשתף אותכם ואולי תוכלו לעזור לי למצוא פתרון... המשפחה שלי טסה לחול בחופש הגדול - גם אני כמובן.... ועוד הרבה אנשים איתנו. והטיסה כרגע על היומולדת שלי! - מה שמגניב. כבר כולם סגרו על התאריך הזה אבל המשפחה שלי עדיין לא. יש אפשרות להזיז את הטיסה ליום שאחרי ואז היא תעלה הרבה יותר משהו כמו עוד 180 דולר לאדם. וככה זה לא יצא על היומולדת שלי, אבל אני יוכל לעשות בגרות מועד ב' באנגלית בבוקר, אבל גם לא נטוס עם כולם ונפסיד יום מהטיול. השאלה שלי היא מה לעשות? להשאיר תטיסה ככה- להפסיד תבגרות ולהנות מהיומולדת במטוס עם כולם? להזיז תטיסה ליום שאחרי - לטוס לבד עם המשפחה, להפסיד יום מהטיול, לעשות יומולדת בבית לשלם יותר כסף אבל לעשות תבגרות באנגלית? מה אתם הייתם עושים במצבי?? ממש חשובה לי הדעה שלכם

גליזה

New member
../images/Emo67.gifכמה את צריכה את המועד ב' הזה?

אם מאוד - תשארי עוד יום. אם לא - סלמאת

גליזה

New member
סליחה. צריך* תשאר*

אני לא מפוקסת

גליזה

New member
כי אם אתה עושה מועד חורף אז לא משנה מה

יותר גבוה - לוקחים את המועד חורף (כי זה מועד חדש לגמרי). אם אתה עושה מועד ב' אתה יכול להיות בטוח שייקחו את הציון הגבוה יותר, ולא לסכן את הציון שלך.

Grey Faerie

New member
לא נכון,

כל עוד אתה בתיכון לוקחים את הגבוה, כשאתה בוגר תיכון לוקחים את האחרון, בלי ציון מגן.

גליזה

New member
נה אה.

אם עשית מועד קיץ ואז מועד ב' למועד קיץ - ייקחו את הגבוה יותר. אבל אם תעשי פתאום מועד חורף - ייקחו את מועד החורף. זה מה שאני יודעת ואני בטוחה בזה ב99%

tttttttttt1

New member
סורי שאני מתערב אבל כדאי לדעת את זה

כל עוד אתה תלמיד תיכון תמיד הציון הגבוה הוא הקובע מה קורה כאשר סיימת תיכון? התשובה מתחלק ל-2 חלקים. אם אתה נבחן שזכאי לתעודת בגרות - הציון הגבוה קובע לך תמיד - למה זה? כי תעודת בגרות מודפסת פעם אחת בלבד. אחרי שהיא הודפסה - כל שינוי בציון בגרות נעשה ע"י שליחת טופס עם הציון של הבגרות שעשית, ואם הציון הזה נמוך יותר ממה שקיבלת בפעם הקודמת - אתה רשאי לזרוק את הטופס הזה לפח [כלומר, הציון הגבוה של הפעם הקודמת הוא שקובע]. אם הציון גבוה - אתה שומר אותו והוא הקובע. אם אתה נבחן אבל לא זכאי לתעודת בגרות - הרי שעוד לא קיבלת תעודת בגרות ולכן כל ציון שתוסיף למערכת של משרד החיננוך יכנס לתעודת הבגרות ההולכת ונבנית ולכן הציון האחרון הוא זה שתופס . לאחר שתשלים את מחוייבותיך ותהיה זכאי לתעודת בגרות - אז הציון הגבוה יקבע לך - לפי הנוהל של מה שכתוב למעלה תחת הכותרת "אם אתה נבחן שזכאי לתעודת בגרות" המידע הזה סופי ובטוח ב-1500%, אתם יכולים לעשות איתו מה שבא לכם, רק כדאי לדעת את זה כדי לא לפספס סתם הזדמנויות

גליזה

New member
../images/Emo2.gifביצ'ז אמרו לי אחרת

אחלה, מגניב, תודה
אם אתה בטוח והמידע נכון ללא ספק, ההודעה מטוגלנת :]

tttttttttt1

New member
with out a doubt

המידע אושר ע"י 4 מנהלי פורום נחשב מאוד, שעובדים בתחום החינוך ובתחום משרד החינוך, המידע גם אושר ע"י משרד החינוך, ו-ע"י רוב בתי הספר בארץ [יש כאלה שעדיין מתחכשים לעובדה, כנראה כמו בית ספר שלך או משהו, אבל משרד החינוך אומר אחרת אז - מי אנחנו שנגיד משהו...]

tttttttttt1

New member
מספר הערות טריויאליות אבל לכל מקרה-

אם ישנה אפשרות לערוך את ההודעה בטגליינס ולהוסיף את ההערות זה יהיה נחמד...הההערות הן כמובן די ברורות מעליהן, אבל שלא יהיה ספקות: נדגיש שכל הנכתב מתייחס אך ורק למקרה בו התלמיד ניגש פעם נוספת לאותו שאלון בדיוק. אם התלמיד ניגש לבחינה עם סמל שאלון שונה ואפילו באותו מקצוע- יחולו עליו כללים אחרים שמשתנים ספציפית לפי המקצוע והמקרה ומופיעים בחוזר מנכ"ל. (לדוגמה תלמיד שניגש לאותו מקצוע אבל במספר שונה של יחידות לימוד, או תלמיד שניגש לאותו מקצוע אבל לתכנית לימודים שונה מזו שניגש בעבר, שאלון אחר [אם תלמיד ניגש לשאלון 006, ואז לשאלון 007, כמובן לא יקחו לו את הגבוה מבין השניים - אלא רק אם ניגש בעבר לשאלון 006, ועשה את שאלון 006 שוב, אז יקחו לו את הגבוה, וכו') עוד הערה - בניסיון קבלה לאוניברסיטה צריכים להגיד את הציונים של תעודת הבגרות ואז המחשב של האוניברסיטה מחשב ציון שנקרא סכ"ם - או ציון סף. אם ישנה התלבטות האם להגיד ספח או לא - כלומר אם ישנו ספק אם הציון החדש מעלה או מוריד את הממוצע, ניתן להציג את הספח החדש לאוניברסיטה [אפשר לציין שאתם לא יודעים איך הציון החדש משפיע לכם על הסכ"ם] ובכל מקרה - המחשב מחשב ציון אופטימלי ואוטומטית יקח את הציון שמשפיע לכם לטובה על הסכ"ם. עוד הערה - לאחרונה חלק מהאוניברסיטאות מקבל ישירות את ציוני התלמידים למחשב שלו, גם את הציונים של השאלונים שניגשת אליהם בשנית [או בשלישית, רביעית, חמישית וכו
], ולכן יכול להיות שעוד כמה שנים אנשים לא יצטרכו להציג את הספחים, כיוון שהנתונים יהיו כבר מוזנים אוטומטית במחשב של האוניברסיטאות...

ברור שלהשאיר את הטיסה.

תראה, אתה יכול לגשת עוד 3 פעמים לבגרות הזו באנגלית, אתה רק בכיתה י"א. הציון מגן בלאו הכי ישאר לך, מה שתצטרך לעשות שנה הבאה זה לבקש מהמזכירה שתרשום אותך לחורף\קיץ א'\קיץ ב'. לא הייתי מטריחה את כל המשפחה שלי ככה רק בגלל בגרות באנגלית, במיוחד לא כשיש לי עוד אפשרויות אחרות לעשות אותה..

lululemon

New member
המון תודה לכולם

החלטתי להשאיר תטיסה ככה! שוב המון תודה!

tttttttttt1

New member
אם כבר התערבות -

איזה שאלון עשית? בעיקרון - זה כולה אנגלית, לא צריך ללמוד לזה... תעשה מועד חורף [הבנתי שאתה תלמיד תיכון עדיין אז ציון גבוה! קובע] ותיסע בשקט לחו"ל...

linoy7

New member
מה שכולם אמרו.. לטוס, להשלים תמיד אפשר../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

גם אני נמצאת באותה הבעיה,

אני אישית מעדיפה לנסוע, זה אנגלית,לא צריך להתכונן לזה ואין לזה מיקודים. אז מקסימום עושים בחורף. אין הבדל X:

למעלה