שלום לכם..

litzuf

New member
שלום לכם..

אני ביאוש גמור מהחיים שלי. כל הסיפורים האישיים שלי נמצאים בבלוג שלי.הקישור בחתימה. נמאס לי ... אני חייבת להגיע להחלטה.... אני רוצה למות...

sunny8

New member
צביה!!! השתגעת??? למה למות ????../images/Emo201.gif

אנחנו כאן כדי לעודד אותך ולעזור לך בתקופה הקשה הזאת. לא חבל על החיים שלך? ומה עם המשפחה שלך? איפה הם? אולי את זקוקה לעזרה מקצועית? החיים שלנו זה כמו רכבת הרים בלונה פארק. פעם למעלה פעם למעלה. אז גם אם את ממש ממש בתחתית ..... אל תדאגי זה יתחיל לעלות חזרה . צריך סבלנות ,המתנה ,חשיבה חיובית- להסתכל על מה שיש לך בחיים , לנסות לתקן , להבין , לתת , לקבל . ואנחנו פה בשבילך.

litzuf

New member
אני מרגישה שאני לא שייכת לפורום הזה..

סליחה שהפרעתי

litzuf

New member
קשה לי לדבר על הכל... סיפור ארוך

משפחה??? איזה משפחה???? חוץ מילדים והורים אין לי כלום ... בעל????? איפה הוא??? הוא כאן ולא כאן??? אני רואה אותו והוא לא קיים.... אני נשואה... וכלכך לבד.... הגוף מלא מלא בכעס.... אני בטיפול תרופתי, כדורי הרגעה... אאאיייכככססס, איך הגעתי לזה???? הילדים בשיחות עם פסיכולוג... כל המשפחה בטיפול... אני מאוד רוצה לחזור להיות כמו מקודם, בלי הכעס אבל.... הוא תקוע.... עמוק עמוק עמוק... אני כותבת שירים כותבת בלוג על הכל... מנסה לשחרר הכל ולא מצליחה..... אאאאאאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

sunny8

New member
זה נשמע מאוד מאוד מורכב.

וכמו שזה נשמע! עדיף לך בלעדיו. אם הוא כל כך עמוק שם , שישאר שם . תפרקי את החבילה וחפשי לך את האושר שלך במקום אחר.

litzuf

New member
אני תרגישה כל כך תקועה...

לא יודעת לפעול. לא מצליחה לפעול

sunny8

New member
מה עם חברות?

אין מישהי שאת יכולה להתייעץ איתה? מישהי שאולי היתה במצב שלך? שיכולה לדחוף אותך קדימה?

litzuf

New member
אני פתחתי קומונה סגורה בו אני מדברת על הכל

אני כותבת שירים ובלוג . אני מוציאה הכל מבפנים. כולם אומרים לי לעזוב ולהתחיל לחיות. אז למה אני לא מסוגלת לעשות כלום???

tutit1005

New member
../images/Emo24.gifצביה ערב טוב../images/Emo201.gif

קראתי את השירשור שלך..ואני חושבת שאין יאוש מרגישה תקועה...איספי כוחות למענך ..למען ילדייך..אומץ אל תפחדי.. תפעלי יש גורמים שיכולים לעזור..למה את ממשיכה לסבול בגללו.. תנסי להסתכל בחיובי שבחייך בריאות ילדים שזה אושר בפני עצמו.. מכל ההנאות הקטנות שיכולות להעלות חיוך בשפתייך ואני בטוחה שיש .. רק תסתכלי מהצד הנכון.. לגבי בעלך..להגיד לך שהישאר היכן שהוא נמצא עכשיו?!...לא כ"כ מדוייק.. זה קשר לא בריא..שמוביל למתחים ..ומזיק לנפש.. מה קורה עם יעוץ זוגי? וצביה יקירה ..כל עוד הנר דולק אפשר לתקן..!!! ואין יאוש כלל בעולם.. אני מאחלת לך לקום כבר מחר בבוקר עם החלטה שאת מתחילה לחיות..ויהי מה.. החיים שלך חשובים..אם תחשבי חיובי...הרבה דברים יכולים פתאום להראות ורודים יותר..תני צאנס..לאושר..

אוסה

New member
קראתי את מה שכתבת בבלוג

על מנת להתחיל לחיות את חייבת להוציא מחייך את מי שעוצר אותך! ובטח את יודעת למה כוונתי..... קומי עם החלטה ושקדי בה , תתחילי לחיות את חייך מחדש עם הילדים אבל ללא הבעל. תראי איך החיים משתנים והופכים לטובים יותר בלעדיו. בהצלחה
פה בשבילך

litzuf

New member
האמת... אני מפחדת מהצעד הזה... מאוד...

לא מצךיחה לעשות כלום... ט

sunny8

New member
זה אמנם נראה מפחיד .....

בהתחלה זה באמת קצת קשה , אבל כשמסתכלים על עבר עגום , מדכא, חסר חיים ואהבה , פתאום מתעוררים לחיים ומבינים שטוב שעשינו את המהלך הזה ומצטערים שזה לא קרה קודם. המצב שאת מתארת הוא מצב שכולם מפסידים בו . ואם הגעת למצב של כדורים ומרגיעים .......... זה הזמן לעשות שינוי ומהר. האושר שלך ושל הילדים נמצא במקום אחר.

litzuf

New member
בחלומות הכי סיוטיים שלי אני...

רואה את עצמי מתה ולא גרושה... אני ממש לא מסוגלת לבצע את הצעד

אוסה

New member
קושם תוציאי את המילה מוות מראשך!

אף אחד לא שווה שתחשבי על זה בגללו. גירושים זה קטע מפחיד אבל לא במקרה שלך. במקרה שלך זה הדרך להצליח לקבל את חייך חזרה.

ע ו פ ר ה

New member
היי צביה../images/Emo24.gif

קראתי את השרשור ומאוד נגעת לליבי עם המצוקה שלך. החיים הם גלגל, פעם למעלה ופעם למטה. כשנמצאים למטה לפעמים קשה לראות איך אפשר לצאת מהמקום הזה ולעלות למעלה. אז קודם כל נפלא שפתחת בלוג וקומונה ואת משתפת ומדברת על הדברים. וגם פנית לעזרה מקצועית. חפשי מה המקומות שאת מרגישה בהם טוב - או שהרגשת בהם טוב. מה הדברים שאת אוהבת לעשות ועושים לך טוב. מי האנשים שטוב לך בחברתם. אלה המשאבים שבהם את יכולה לגייס כוחות וכשמחוברים לכוח יותר קל לעשות החלטות. לא חייבים להתגרש ולהיפרד כדי לשפר זוגיות. האם צפית בסרט "הסוד"? (אני מצרפת לינק שעובד, אחרי שלינקים קודמים נחסמו). הסרט מדבר על מחשבה יוצרת מציאות. יש לנו תקופות שבהן קשה לנו. אלה התקופות שבהן אנחנו גדלים וצומחים, כי אז אנחנו עושים שינויים. אם הכל היה בסדר אולי היינו נשארים תקועים במוכר ובידוע עד שהיה לנו מאוד משעמם. כתבת שאת לא שייכת לפורום הזה ואני מזמינה אותך להצטרף. יש פה אנשים נפלאים וחמים ומאוד עוזרים ותומכים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

litzuf

New member
אני כבר בוויתור.

רוצה לחזור אחורה.. ולא לדרוש יותר את מה שאני צריכה...

למה נשמה על תוותרי.

כי עם את מוותרת הם מנצחים לא את נשמה תחשבי על זה. קראתי את כל מה שכתבת בבלוג .. את חזקה אז על תוותרי לעצמך . תלחמי נשמה..

למעלה