שלום לכם

17shay17

New member
שלום לכם

אני חדש פה בפורום ונכנסתי לכאן בטעות, כאוהד מושבע של משחק הכלפים הזה רציתי לשאול... באיזה משחקים הרוב פה משחקים, כלומר יש הרבה סוגים של משחקי דו קרב מפלצות. ויש לי עוד שאלה, אם משהו מקיר משחק דו קרב ברשת, שממש דומה למשחק(נקמתו של קייבה), שחקתי אותו מזמן והייתי רוצה להוריד אותו שוב אני רק לא מצליח למצוא אותו. תודה לכל העוזרים :)

impale

New member
TT

אין הרבה סוגים למשחק.. יש רק את המשחק האמיתי. זה שאנשים רואים את הסדרה ומשחקים לפי חוקים של הסדרה (על 2000 או על 4000 חיים) זה פשוט כי הם משחקים לא נכון X: ככה שבעקרון אנימ שחק רגיל.. לפי אפרדק.. טורנירים וכל שאר ירקות לפי הבאן ליסט :X

liorhikri1991

New member
ברוך הבא!

אני ליאור. אני לא משחק יוגי הו אבל אני יודע שיש רק סוג אחד של משחק אם יש עוד זה בטח המצאות.

impale

New member
TT

למה אתה מתכוון ב"כמה סוגים" ברמת העקרון יש רק סוג אחד מקורי.. אבל היות והמשחק מתפתח יש שינויים קלים.. כמו שפעם קלפי הקסם היה מגיק והיום הם ספל.. אבל הקלפים המקוריים הם בכללי אותו הרעיון.. תעלה סקירות של "שונים" כדי שנוכל להבין טוב יותר :O

baroolit8

New member
ברוך הבא!

עד כמה שידוע לי יש רק סוג אחד של דו קרב מפלצות (אולי יש העתקים זולים למיניהם..) בכל מקרה, השתלבות נעימה!

17shay17

New member
סליחה חח

ניראה לי שהניסוח שלי לא היה כל כך מדוייק... הכוונה בסוגי משחקים היה - משחקים שונים... נגיד יש משחקים לגמבוי... יש את משחק הרשת.. יש משחק שנקרא.. Yu-Gi-Oh! PC Game - Duel Monsters (שאותו אני אישית אוהב) הכוונה בסוגי משחקים היה משחקים שונים, אני מעריך שהרוב פה משחקים במשחק מסויים והייתי רוצה לדעת מהו.... טעות שלי :O

impale

New member
/

~~ ברוב המשחקים המשחק הוא אותו דבר 8000 חיים והכל ההבדל הוא שככל שהמשחקים מתקדמים-יש יותר קלפים ויותר אפשרויות במשחקים היותר חדשים הכניסו את ה"פריוריטי" שזה משהו שתמיד היה במשחק אבל לא התחשבו בו במשחקים הקודמים זה למעשה למשל אם אתה מזמן את אקסיילד פורס אתה יכול להפעיל מיד את האפקט שלו ולהרוס ליריב מפלצת גם אם היריב יפעיל עליו TRAP HOLE למשל האפקט שלו ימשיך לעבוד ויהרוס ליריב מפלצת. יש את סוג המשחקים ההאלו ויש את סוגי המשחקים שהם פשוט לא נכונים. יש משחקים שנבנו סתם לאוהבי הסדרה.. אבל במציאות זוהי צורת המשחק הנכונה היחידה X:

a6m6

New member
נכון...

איך יודעים מהו המשחק המתקדם ביותר?

למעלה