שלום לכם אני מאחל לכם המשך יום טוב של יום שני
ח חפרניתת בעמ New member 25/12/06 #2 שלום לכם אני מאחלת לכולם המשך יום שני טוב לטובה ברוך השם בעזרת השם שיהיה טוב לטובה לכולם. אסור לי לגרום לריב בפורום כתבו לי מסר בבקשה זה לאוסף שלי למישטרה
שלום לכם אני מאחלת לכולם המשך יום שני טוב לטובה ברוך השם בעזרת השם שיהיה טוב לטובה לכולם. אסור לי לגרום לריב בפורום כתבו לי מסר בבקשה זה לאוסף שלי למישטרה
ה הנהלת החדר New member 25/12/06 #4 שלום לכם אני מאחל לכולם המשך יום שני טוב לטובה ברוך השם בעזרת השם שיהיה טוב לטובה לכולם. אסור לי לגרום לריב בפורום כתבו לי מסר בבקשה זה לאוסף שלי למישטרה
שלום לכם אני מאחל לכולם המשך יום שני טוב לטובה ברוך השם בעזרת השם שיהיה טוב לטובה לכולם. אסור לי לגרום לריב בפורום כתבו לי מסר בבקשה זה לאוסף שלי למישטרה
ס סימנים של שלכת New member 25/12/06 #5 תעשו טובה אל תציתו את האש מחדש עד שההוא שכח עם זה, אתם מתחילים איתו
ז זה ממכר New member 25/12/06 #7 נוני הוא לא שכח מזה פשוט אפחד כבר לא שם עליו ולכולם נמאס, אז הוא הפסיק בדיוק כמו טרול!!! והקדמתי וצילמתי אתזה שהוא מודה בעקיפין שהוא טרול
נוני הוא לא שכח מזה פשוט אפחד כבר לא שם עליו ולכולם נמאס, אז הוא הפסיק בדיוק כמו טרול!!! והקדמתי וצילמתי אתזה שהוא מודה בעקיפין שהוא טרול
ה הלווין של הצאט New member 26/12/06 #11 אז ככה אסור לי ליגרום לריב בפורום,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי
ח חפרניתת בעמ New member 25/12/06 #8 אף 1 לא מצית שום דבר עושים קצת צחוקים זה הכל! והוא לא שכח שום דבר הוא פשוט היה חסום מהפורום על שיגעון יתר ווואלה כמו שטים אמר כשהוא חזר כבר לאף 1 לא היה אכפת
אף 1 לא מצית שום דבר עושים קצת צחוקים זה הכל! והוא לא שכח שום דבר הוא פשוט היה חסום מהפורום על שיגעון יתר ווואלה כמו שטים אמר כשהוא חזר כבר לאף 1 לא היה אכפת