שלום לכם :]]

שלום לכם :]]

לפני כמעט שנה סיימתי את פרוייקט מיכא"ל ועד עכשיו הגיעו התוצאות למעטים מחברי הקבוצה שלי ואצלם היה שיפור של -% (מינוס) ו0% זאת אומרת שלפני היה יותר טוב מאשר בסוף ורובנו למדנו ביחד והיינו שותפים לעשייה בקבוצה וכמו כן, מיכא"ל נעלם לחלוטין מבית הספר בו אני לומדת ככה שלא היה לי אף נציג לשאול אשמח לדעת מה קרה לתוצאות בדרך :]]

davidori

New member
אני לא מבין אותך

אני עוד לא סיימתי, אני במפגש השישי. (סיימתי אותו) ועדיין אני רואה ל בהכרח תוצאות בלימודים ובדברים שיכולים להמדד, אני רואה גישה ואמונה יותר חזקה, רק אחרי שיעור 5 כבר החיים שלי השתנו, באמת. אני ממש לא מבין מה עבר על קבוצת מיכא"ל שלכם, ואשמח לשמוע תגובות

davidori

New member
אהה...רגע

דיברת על התוצאות של המבחנים?! אהה אוקי את זה עוד לא קיבלתי ולא הייתי אמור לקבל

davidori

New member
אז..:

לזה אני כבר לא מסכים. יודעת מה?! בלי לימודים.. מיכא"ל לא שינה לך? לא הזיז לך? לא תרם לך? כלום? כלום? לא לקחת איתך למסע של החיים שום תיק ממיכא"ל ? תעני באמת, שיעור 5 - את זוכרת? לא לימד אותך כלום?

davidori

New member
תגידו חברים

אין לאף אחד פה מה להגיד על זה ? לא שינה לך כלום? כלום? 2 אפשרויות: 1. את לא הבנת שמיכא"ל בעצם שינה הרבה מהחיים שלך 2. פשוט לא השקעת כלום במיכא"ל, התייחסת לזה כמו ללימודים בבית ספר. אם אחד מהאפשרויות האלה לא היו לך אז אני לא יודע.. יש מקרים בהם המנחה קצת לא משו.. אבל לא נראה לי שיש הרבה כאלה :-S

adi23e

New member
שינויים..

פרויקט מיכא"ל זה כמו תוכנה למחשב, לא תדעי איך להשתמש בתוכנה, ובכלים שהיא נותנת - אז גם היא לא תהיה לך שימושית, ותאמרי שזרקת כסף לפח על הקנייה שלה..

Spotless Mind

New member
בתור מישהו שכן...

שינה לו את החיים בצורה משמעותית: זה בסדר שככה את מרגישה, לא כולם מתחברים לכול דבר. ולא כולם מרגישים כלפיי דבר אחד כמו השני. זה משתנה מבן אדם לבן אדם ומרגע לרגע(מאיפה זה? [= ) אז אני מקווה שבכול מקרה כן נהנת מהתהליך ושבעתיד הקרוב תוכלי להבין את המשמעות של הפרוייקט והשלכותיו.. ומקסימום, אם לא... אז לפחות יש לך את הספר של מיכא"ל שאני ממליץ לקרוא בו ולהשתמש בו על בסיס יומי.

davidori

New member
בדיוק

זה מה שאני מנחם את עצמי
אם אני ישכח כמה מהשיטות או שאני יצטרך ריענון - הספר המדהים "טיפוס עצמאי" נמצא אצלי
ככה שגם אם במיידי אני לא יבין את כל שיטת מיכא"ל יהיה לי מה לעשות ואיך להשלים את החומד אח"כ
(למרות שבוודאות זה לא תחליף לקורס עצמו) ד"א - איך יכולתם להרדם בשיעור הראשון? חוץ מהמבחן הזה (ארוך וזוועתי
) היה לי ממש מעניין בשיעור הראשון! טוב את יכולה להאשים את המנחה אך זאת לא שיטת מיכא"ל.

למעלה