שלום לכם..

שלום לכם..

היום התחלתי קורס פסיכומטרי (לא משנה באיזה מכון) אומנם שובצתי בקבוצה ה"בכירה" ביותר בעקבות המבחן הדיאגנוסטי (ההקבצות נעשו לפי הבחינה הכמותית בלבד...) אבל שחזרתי הביתה ופתרתי אותו והסתלכתי על התשובות שעניתי ראיתי שלמעשה קיבלתעי ציון נמוך ואינו משביע את הרצון שאלתי היא כזאת- כמה באמת יכול הקורס לשפר את הרמה ה "פסיכומטרית" שלך? האם שאיפה לעלות בציון ב150 או 200 נקודות בשלושה חודשים היא בכלל ראלית???

boziato

New member
על מה אתה מדבר ?

בהנחה שזו לך הפעם הראשונה שאתה ניגש למבחן, אתה ממש משדר לחץ ואכזבה. סב"כ רצו לבדוק עם איזה ידע בסיסי אתה מגיע לקורס. התוצאות של המבחן הזה לא משקפות כלום. ולגבי שאלתך, התשובה היא חיובי. ניתן לשפר גם במאתים נקודות ואף יותר. הכל תלוי בך. ובהצלחה !

1234191

New member
בטח שיש שיפור! עצום!!

במבחן הדיאגנוסטי אצלנו קיבלתי 518, ואילו במבחן הפסיכומטרי 714.

תודה ידידי/ידידתי..

הצלת אותי בדיוק לפני שהלכתי להתכסות במרה שחורה... "מרה שחורה??? זה בסך הכל אבחון דאגנוסטי" מה לעשות זה אני ואופיי אבל זה כבר סיפור לפורום אחר..

a p p l e m a n

New member
אחי במבחן של קידום חיילים אחרי צבא

קיבל 30 אחוז בכמותי, אפילו פחות. שה נחשב אולי 400 בפסיכומטרי. ובפסיכומטרי קיבל 145 מתוך 150 בכמות. אתה יכול להבין לבד. המבחן הראשון לא אומר כלום.

a p p l e m a n

New member
טיפ חשוב שאמרו לי פעם ולא הקשבתי

בטור דה פראנס. מירוץ האופניים של צרפת. מה שמייחד את הרוכבים הוא שכל המירוץ הם לא מסתכלים הצידה לעבר הרוכבים האחרים. הם כל הזמן נוסעים מהר בקצב שלהם ולא מסתכלים הצידה. רק לקראת קו הסיום הם מסתכלים הצידה ואז נותנים את הספירנט של החיים שלהם. אני חושב שהכי טוב במהלך הלימוד לא להתעסק עם ציונים, והכי מפתה כל מבחן קטן שאתה עושה לעשות חישובים ולראות כמה הציון שלך עכשיו. ויש פה בפורום אנשים שיתנו לך מליון דרכים לחישוב ציון. אבל זה סתם מתסכל. בשביל מה לך. זה לא משנה כלום. פשוט הכי טוב ללמד ולטעות, וללמד מהטעויות להסתכל כל פעם כמה טעויות יש לך ולהבין כל טעות אבל לא להתעסק עם ציונים זה לא בריא. בכל מקרה, תקח בחשבון שאם תלמד ותעשה את כל השיעורים שנותנים לך תשתפר במלא. ואין טעם להתעסק עם ציונים עד שאתה מגיע לקו הגמר.

למעלה