שלום לכם

שלום לכם

קודם לכל, אני דולב. נעים מאוד
אני בן 15 השנה, וחוץ מלימודים התחלתי גם לעבוד ולפתח קריירה. יש לי בעיה קשה, אני מרגיש חוסר זרימה. משהו תקוע, שחוסם הכל. אני לא מרוכז, אני מתעצל המון, ואני מרגיש לחץ כבד מאוד על עצמי. הפאנג שואי, כפי שהבנתי, הוא מקל על דברים אלו. אני מעוניין ללמוד על הפאנג שואי טיפה יותר, להתעמק בנושא ואולי גם להתחיל להכנס אליו ולהפוך אותו לדרך חיים. אם יש חוגים, הרצאות, סדנאות בנושא זה, אשמח לקבל מידע אודות המקום.

yoavfs

New member
לפני שה"פנג-שואי" יהפוך אותך ל...

... "סופר-קיד 5 " , ספר לנו מה גורם לך לרצות להספיק הכל כבר בגילך? האם תהיה בעת הצורך מוכן גם לקבל תשובת מ"הפנג-שואי" שתגיד לך שכדי להקל על עצמך עליך להתרכז רק במה שכרגע אתה אמור לעשות, קרי להיות תלמיד ונער מתבגר? כמובן רק אם התשובה הזו תתגלה... (לא סתם). השנה היא שנת הכלב , וכלב זו חיית אדמה, והרבה אנשים יחד איתך מרגישים כי הם תקועים. להפוך את הפנג-שואי לדרך חיים זה לא דבר קל, כי הפנג-שואי אומר כי הדבר היחידי שקבוע הוא השינוי, כלומר, על האדם להתאים את ביתו אליו כל העת (שינויים המשתנים אחת ל 20 שנה , לשנה, עונה וכל חודש). החיים בצל הפנג-שואי זה להביט ולחוות את היקום והקורה בו דרך חמשת האלמנטים, ולרבים זה מתיש, כי הראש כל הזמן מקבל נתונים , בוחן ומעבד אותם אל עבר מסקנות. לחיות בדרך הפנג-שואי זה לוותר על דברים שהדיוט חי איתם "בשלווה". חוסר הידיעה מקל על החיים לאותו שלב. "...ואני מרגיש לחץ כבד מאוד על עצמי." - בו נחשוב ביחד איך תוכל להוריד את הלחץ הזה. וכרגע, לידיעה כלילית , אנו כבר התחלנו לעשות פנג-שואי בעבורך כדי למצוא את מקור הבעיה כפי שתיארת העצמך. יואב

KerenKun

New member
שלום :)

"פנג שואי מעשי", של סיימון בראון, הוא ספר מצויין שגם ילמד אותך עוד על עקרונות הפנג שואי, על מה הוא בעצם מבוסס, ולפי מה כדאי לבצע החלטות. אני למדתי ממנו, והיה שיפור נכר בנושאים שהקשו עליי מאז שפעלתי לפי עצותיו. הוא נהדר, מתחיל ממש מהתחלה ויורד גם לפרטים הקטנים- כמו פסלונים ואיפה להציב מה באיזה חדר. חוץ מזה, אני בגילך בערך (חמש עשרה וחצי), ואני אשמח לשמוע איפה הצלחת להשיג עבודה, כי זה משהו שמאוד הייתי רוצה לעשות בעצמי. P-: בהצלחה לך!

דנה A

New member
הי דולב../images/Emo13.gif

נעים להכירך
נשמע שאתה בחור בעל עולם פנימי עשיר הנמשך לתחומים רבים והמון עניין, וזה נפלא ומעורר השראה, האם התקיעות עליה אתה מספר היא משהו חדש? האם אתה יכול להניח אצבע על הזמן שזה החל? לגבי נושא הריכוז ותחושת העצלות, תחושת הלחץ - האם גם הם חדשים, או שחל שינוי בכך? לגבי פנג שואי - ישנם קורסים בסיסיים רבים, השאלה היא כמה עמוק אתה מעוניין להגיע? ישנם קורסים של חודשיים שלושה, ישנם של מספר שנים. ומאיזה איזור אתה? ערב טוב, דנה

למעלה