שלום לכם

@@

New member
עזרא, מה אתה חי????????

מה קרה?????? זהו ככה נוטשים אותנו, לאט לאט כולם נוטשים אבל מידי פעם מוצאים את הראש שלהם כמו צב. אבל עלייך לעולםםםםםםםםםםם אני לא יכולה לכעוס עלייך. יש חדש? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ריקי

golem

New member
ריקוש חמודה שלי ../images/Emo24.gif

חי חי - רק משגעים אותי פה בעבודה אינעל..... סתםסתם לא לקלל לקלל.. כמו שאמרו הגששים.. "המוציא דבר קללה מפיו אינעל אבי אבי אביו"... סתםסתם בצחוק
וריקוש נראה לך שאני ישכח אותך ואתכם?!?!?! חולה עלייך חמודה... איך מתקדם החוסר קשר עם ההוא?? הולך טוב??? מצטער שלא התעדכנתי..

mariana

New member
עזרוששששששששששששש

אני וראה שלאט לאט אתה נוטש אותנו, תגיד לי זה בגלל הלבבית? ת´אמת אני לא יודעת אם החיים הפרטיים של אריאל מעניינים אותי אני רק יודעת שאני לא יכולה להמשיך עכשיו, ואת כל המחזרים שלי אני פוסלת, אתה יודע רק העקומים מגיעים אליי,
אני רוצה להכיר כבר בן אדם נורמאלי וזהו ולהינעל עליו, לא באלי לעבור עוד כמה קשרים קשר אחד לטווח ארוך מספיקה לי. אז אני צריכה למצוא את אחד כזה. איך הולך אצלך? אני בטוחה שהרבה יותר טוב מימני. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

golem

New member
קודם כל...../images/Emo13.gif

אני לא נוטש אתכם - פשוט עסוק עד מעל הראש בעבודה - אז לא יוצא לי כ"כ להיכנס למחשב שלי (שהוא תפוס כרגע ע"י אנשים אחרים)... אז ממש אין קשר ללבבית בזה שאני לא פה הרבה - נהפוך הוא - היא נכנסהאיתי לפורום כמה פעמים בערב והתרשמה ממנו לטובה.. עכשיו בקשר לקשר האחד והנכון שייקח הרבה זמן - אין פה חוקים ואין פה בטחונות - את תצטרכי לנסות כמה וכמה קשרים עד שתתפסי את האדם הנכון לקשר הארוך - אבל כשהוא יבוא זה יבוא לך כ"כ באושר שאת תגידי שהיה שווה לחכות את זה - אז אל תתיאשי כ"כ מהר חמודה שלי..
אוהבבב אותך

~מעיין~

New member
למריני

מרינוש אני מקווה שהשבוע הזה תרגישי בהרבה יותר טוב ואם את צריכה תמיכה באיזה דרך שלא תהיה אני תמיד פה בשבילך... תחזיקי מעמד עד כמה שזה קשה את חייבת להתאושש קצת.. ולהמשיך הלאה ובקשר לכל הפיגועים... לי זה ממש קשה זה מזכיר לי שבן דוד שלי נהרג בגלל ערבי (למי שזוכר במוצב מרגנית..) וזהו... קשה לי אני כבר לא אופטימית בקשר לכלום וזה ממש עצוב אוהבת שבוע טוב שיהיה לכולם פה.. ממעיין

mariana

New member
מעיינוש

איך עברה השישבת? גם אני פעם הייתי אופטימית כיום אני כבר לא וזה מדאיג אותי. אני מודה לך שתמיד תיהי כאן למעני ולמען כולם. אני באמת אנסה להחזיק מעמד ויהיה חזקה מה חדש אצלך? אוהבתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מרין

למעלה